דני וקסמן שלום

tan tin

New member
דני וקסמן שלום

שלום דני וקסמן. אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי על שאלותיי : 1.מהי כמות שעות האימונים המומלצת לאימון נינגיטסו ?. (בישראל לא ביפאן...:>) ברוב הדוגואים בארץ מתאמנים 4 שעות שבועיות האם פחות שעות אימון יש בהם פגיעה בקצב התקדמות נורמלי של החניך ? 2. לדעתי מכיוון שהאימון בנינגיטסו כולל אספקטים וטכניקות מרובות התקדמות אינה בקצב לינארי ואינה כוללת בסוף אימון תוצרים סופיים ומושלמים של הטכניקות אלא לאורך זמן ממושך.במיוחד הדבר תקף לנינגיצו . האם אתה מסכים עם כך והאם אינך חושב שיש בכך פגיעה במוטיבציה של להמשיך ולהתמיד באימונים ואם כן כיצד ניתן לעודד בהתמדה למרות התוצאות שלא נראות לעין ? 3. אני מודע לכך שקצב ההתקדמות בלימוד א"ל של כל אדם שונה ואישי אבל בכל זאת מהו פרק הזמן הממוצע שעל התלמיד לשלוט בקיהון ? תודה .

david si

New member
שלום דני

אני היתאמנתי באירגון קבוצות בודו נינגיטסן של שריף כ 4 שנים ובשנה האחרונה בבוגין קאן שבו אני ממשיך להיתאמן ויש לי 2 שאלות 1.לפי הבנתי שריף ועוד מדריך ששכתי את שמו כרגע היתאמנו ביחד בנינגיטסו ואז יוסי פנה והקים את אירגון קבוצות ואילו מוטי נתיב הקים את בוגין קאן (אולי זה מוטי אני לא זוכר)האים אתה יודע מדוע הוא הקים את אירגון קבוצות ולא נישאר בבוגין קאן כי האצומי עומד בראש בוגין קאן וניראה שבוגין כאן יותר רציני מיבחינת הכרות עולמית (ולא בצד הלחימתי) 2.בהיסטיריה של הנינג"ה מתואר על אנשים שיש להם הרבה יכולות ואילו בארץ בקושי לומדים את כול המיומניות האלה אלה לומדים דברים אחרים עם בסיס דל של נינגיטסו האם צריך אולי לשנות את השם?והאים יש בארץ מישהו מלמד אוו יודע את המיומניות האמיתיות של הנינג"ה מקווה שהשאלות שלי מובנות בתודה מראש

למעלה