דני ודורון נרצחו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בת-עמי

New member
דני ודורון נרצחו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

במין אכזריות כזאת שאי אפשר לתאר הם יורים כדי לרצוח והם רצחו את דני ודורון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמי שהכיר אותם יודע שהם אנשים מקסימים אז אולי זאת לא בדיוק הפסקת אש????????????????????????????????? עש מתי נשתוק על הרוגינו?????????????????????????????? לא נמשיך לקבור מתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ``לעשות נקמה בגויים תוכחות בלאומים לאסור מליכהם בזקים ונכבדיהם בכבלי ברזל לעשות בהם משפט כתוב הדר הוא לכל חסדיו הללויה`` אז נכון אולי לא כל המדינה מכירה את שני האנשים הנפלאים האלה אבל זה אומר שלא נשפך כאן דם יהודי??????????????

קלייר

New member
זכרונם לברכה/הנקמה לא הדרך

זכרונם לברכה ,והנקמה בת-עמי, לא הדרך רק תביא ליותר הרוגים, תני לצבא לעשות את העבודה אני בטוחה שבסוף המרצחים יתפסו ויתנו את הדין לא את ,כי את עלולה לשלם על כך בחייך,היום את המשפט עושה המדינה לא רב ולא העם ,נגמרו ימי הלינץ,אנו שונים מהם ולא ניקח את החוק לידיים ואין צורך להכיר כדי לכאוב את כאב המשפחות ,והכאב רב על רצח של חפים מפשע

שארקי

New member
בת עמי ...

בת עמי,אני משתתף בצערך כאבך הרב.. גם בצער המשפחות... אבל נקמתך באמת לא הדרך... ולא אחזור על דברי קלייר... הי אצודקת... תקשיבי כבר ילדה,תקשיבי...

keren007

New member
אתם יודעים איזה

שיר זה מזכיר לי? ``בואו נצעד לחלום, בלי גזע ולאום, בואו ננסה....`` (של אביב גפן מי שלא יודע......)

למעלה