דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 27

קודם כל זה לא קשור לדתי/חילוני/מסורתי/

תשמעי... אם למטה לא היה כתוב לי "הקדוש ברוך הוא" בכלל לא היית חושבת על הנושא של הדת. דבר שני, גם אני מסורתית, אם הייתי דתייה לא הייתי רואה טלויזיה. דבר שלישי, אם לא אכפת לך שילד או ילדה בת 8 , 9 או 10 ועד עיל 16 יראו דברים כאלו אז פשוט אין לי מה להגיד. זה לא ילדים בני 16 ומעלה זה ילדים בני 16 ומטה קצת לחשוב לא יזיק

רעותת555

New member
אני רק מנסה להבין

בקשר לדת, יש גם מסורתים שלא מקבלים הומוסקסואלים בגלל נימוק דתי.זה דבר ידוע ולא קשור לחתימה שלך. אם נשיקה בין גבר לאישה זה בסדר מבחינתך (ככה לפחות הבנתי ממך) מה פסול בנשיקה לסבית? רק תשובה הומופובית יכולה להיות כאן. אין משהו אחר.

modela da casa

New member
לא הומופובית ולא קרוב לזה

מכבדת כל אדם באשר הוא אין פה שום קשר להומופוביה כלל, את טועה בדעתך. אהה, גם עניין הדת לא מעורב פה כלל... אם תשאלי אותי, אני דווקא נורא שונאת אנשים דתיים שלא מכבדים הומואים ולסביות, ויצא לי להתווכח על כך רבות. את אומרת שהסצנה לא מלווה ברמזים מיניים, אבקש ממך לחשוב שנית.

רעותת555

New member
אם את לא הומופובית אז..

למה נשיקה בין גבר לאישה זה בסדר שילד בן 10 יראה ונשיקה לסבית לא? בקשר לסצינה עצמה, אנחנו אפילו לא יודעים אם מייקל באמת התאהבה בה או רק רצתה לגרום לאבנר לקנא. לכל אדם יש את הגבולות שלו מה נחשב ל''לא ראוי לצפייה'' לילדים שלו. הנשיקה הזאת בטח לא היתה יותר מינית מהנשיקות של מושיקו ורננה. אם הורה מקבל את הנשיקות של מושיקו ורננה אבל פוסל את הנשיקה הזאת זה רק על רקע הומופובי. אם לא, בבקשה תסבירי לי שאני אבין למה זה לא נקרא הומופוביה.

modela da casa

New member
אל תנסי להדביק לי בכוח את עניין ההומופוביה

אני לא הומופובית. יש לי חברים הומואים שאותם אני אוהבת מאוד, איך זה מסדר עם הומופוביה? כן, נשיקה בין גבר לאישה זה בסדר. זה טבעי. נשיקה בין אותו מין, זה לא טבעי. כמה שתרצי להאמין אחרת, אי אפשר להתווכח עם עובדות. והנשיקה כן הייתה מינית, תסלחי לי, תראי מחר שידור חוזר ותבחיני במאיה, בבקשה.

אורדיקי

New member
תראי זה שאת אומרת שאת לא

זה לא עושה אותך לא הומופובית וברגע שאת אומרת שזה לא טבעי את הומופובית ואת יכולה להגיד לעצמך 1000 פעם שאת לא אבל זה לא יעזור. תנסי להגיד לחברייך הומואים (אם יש לך כאלה באמת) שמה שהם עושים זה לא טבעי ונראה מה תהיה התגובה.

odel123345

New member
זה לא טבעי ..

וזה בכלל לא קשור להומופוביות...זה פשוט לא דרך הטבע .. לי אין בעיה עם הומואים \ לסביות אבל אני יודעת שזה לא טבעי , אם זה היה כל כך טבעי אז הדיון הזה בכלל לא היה ..

אורדיקי

New member
התאהבות היא דבר טבעי

וגם נטיה מינית זה דבר טבעי, אז מספיק. אם זה היה טבעי כל הדיון הזה לא היה קיים? אם לא היו אנשים צרי מוח אז הדיון הזה לא היה קיים.

אני מאחלת שהילדים שלך לא יהיו בעל נטייה מינית

לא בשבילך .בישבילם הם יהיו נורא מסכנים עם אימא כזו שלא מקבלת אפילו נשיקה קטנה באיזה סידרת טלויזיה.

odel123345

New member
חח כנסי...

דבר ראשון אני כולה בת 14 אז אי אפשר לדבר ממש על ילדים וכנראה שהבנת אותי לא נכון , אין לי שום בעיה עם הומואים או לסביות , אני אפילו מעריכה את אלה שיצאו מהארון וגאים בזה .. אין לי גם בעיה עם הנשיקה שהייתה.. אבל להגיד שזה טבעי לגמרי זה לא נכון ..

l Danielle l

New member
מה קשר?!?!?!

אני הסכמתי עם כל תגובה שלך עד עכשיו אבל המשפט הזה היה ממש לא קשור.

וכן זה טבעי

זה מה שאני יכולה להגיד לך זה לגמרי טבעי .אנשים לא עושים את זה בישביל ריגוש ולא כדי למשוך תשומת לב זה לא מחלה זה לא סטייה. זה בטח לא אופנה. אז יש רק תשובה אחת זה טבעי לגמרי

MrHyde1

New member
זה לא טבעי

כי במשך שנים רבות החברה התייחסה (ולצערי, חלקה עדיין מתייחסת) אל זה כך. גם הנאצים קבעו שהיהודים הם גזע נחות, אז אולי אנחנו באמת כאלו?

זה טבעי כי זה תמיד היה

מהתקופה התנכ"ית דרך ימי יוון הרומאית תקופת אירופה המלוכנית דרך שנות 40 ו50 העליזות (תרתי משמע)עד ימנו אנו

מהתקופה התנכ"ית??

איזו תקופה בדיוק? אם זה היה טבעי אז אלוקים היה מאשר "פרו ורבו" או "קיום מצווה" בין זוג בנים ובין זוג בנות, אך מה לעשות שאסור לפי התורה שלנו (ולא רק שלנו, של כל הדתות בעולם) -- מפה אנו מבינים שזה לא טבעי :) זה שזה "מודרני" או "במודה" היום - נכון. אבל להגיד טבעי?? אם ככה אז יש לי שאלה אלייך - לבגוד זה טבעי? לגנוב זה טבעי? לאנוס זה טבעי? לקלל זה טבעי? אני לא אתפלא אם תכתבי כן

למעלה