דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 27

MrHyde1

New member
דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 27 ../images/Emo44.gif

צפייה מהנה!

MrHyde1

New member
XD

מוגלי לא היית רחוק מהאמת, הירושה אכן תגיע לארהל'ה. איזה מצחיק הוא, מחלת הדרמטוטוליס
אהבתי את הקטעים עם מושיקו ודני (בין רן לעמית יש כימיה מצויינת). הקטעים עם החבורה נמרחים כבר על גבי שלושה פרקים, רק הנשיקה בסוף הייתה שווה את זה

רעותת555

New member
החלק עם ארהל'ה היה מפתיע

אני כבר מתחילה להאמין למוגלי שהוא באמת הרוצח :p זה גם מתחיל להשמע הגיוני כי אין מחלה כזאת דרמטוטוליס חח

מוגלי7

New member
האהא! אמרתי לכם!D:

אמא של בן דוד של סבא של דודה של סבתא רבא שלי צדקה! חחחחח

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחחחחחחחח וואלה הרגת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה שכתבת בצחוק יצא פתאום אמיתי. אולי ארהל'ה הוא באמת הרוצחXD, הוא יהרוג את בוקי ומושיקו כדי לקבל מהר יותר את הכסף להצלת אימו
.

זה פרק יפה

אהבתי את כולו, גם הראו את כולם, גם סיימו עם הבלוף המעצבן הזה, וגם סוף מעולה! האופי של מושיקו מורכב נורא, לא הייתי מאמינה שהוא יחבק את אבא שלו דבר ראשון כשהוא יראה אותו.

פשוט דוחה ! אחותי הקטנה צריכה לראות

נשיקה של שתי נשים?!?! איך הם בכלל חשוב לשדר דבר כזה? ילדים קטנים רואים את הסידרה הזאת ! הסידרה משודרת בשעה 8 וחצי, שעה שבנות רוצות לראות את "אלילן" לפני השינה. בנות קטנות שמעריצות את השחקנים צריכות לראות את הדבר הזה ?!?! סליחה אבל אני פשוט בהלם... נכון, גם נוער וגם מבוגרים רואים... אבל צריך לקחת בחשבון שאת רוב התוכנית הזאת רואים ילדים מתחת לגיל 16. פשוט חוצפה

ומה חוצפה בזה, אם יורשה לי לשאול?

להפך, אחותך הקטנה צריכה לראות את זה כבר עכשיו! שכשחברה שלה תצא מהארון היא תדע לקבל אותה. שאם היא 'תגלה' שהיא לסבית, שלא תפחד. למה זכר ונקבה זה בסדר שהיא תראה מתנשקים?

לאיזה מצב הגענו

חבל שאין לך ילדה קטנה שתראה את זה... טוב בטח תהיה לך, בהצלחה

רעותת555

New member
בגדול את צודקת

הבעיה שלא כל הציבור עדיין מספיק פתוח ומקבל את זה בהבנה גם לי לא היה הכי נוח בהתחלה אבל הבנתי בסופו של דבר שאין בזה שום דבר רע

modela da casa

New member
ציבור= ילדים

את צודקת שאין בזה שום דבר רע, כל אדם יעשה מה שבא לו אבל מדובר בילדים, לעזאזל.

modela da casa

New member
תגידי לי את נורמלית???

למה היא צריכה לראות דברים כאלה??? מה זה התגובה הנכה שלך הזאת???? יש היום מודעים, ילדים יודעים מה זה הומו ומה זה לסבית אבל לשדר את זה בתוכנית טלויזיה לילדים??? התגובה שלך כ"כ מרגיזה בגלל אנשים כמוך אנשים נראים כמו שהם נראים "הצדק" היפה שלך... כמו שאמרתי, נכה.

רעותת555

New member
ונשיקה של גבר ואישה זה בסדר?

אם את באה בקטע של גישה שמרנית שילדים בכלל לא צריכים לראות אנשים מתנשקים בטלויזיה ולא משנה במין המתנשקים אז אוקי. אם לא, אני באמת לא מבינה מה בדיוק מרגיז בתגובה שלי. נשיקה כזאת לא פוגעת באף אחד בניגוד לעישון. אבל משום מה אני בטוחה שאם מחר אחד השחקנים ידליק סיגריה אף הורה לא יקפוץ.

modela da casa

New member
אני עדיין לא ראיתי סדרת ילדים כשיש שם מישהו

מעשן דווקא ראיתי סדרות של ילדים שיש מישהו מעשן, ואיך שהו חבריו מסבירים לו כמה זה לא בריא או שהוא הגיע למסקנה הזו בעצמו. נשיקה בין גבר לאישה זה בסדר, כמה שתנסי לצאת "אמיתית", שום הורה אינו רוצה שילדיו יראו אקט מיני בין שני אנשים מאותו מין. בדיוק כמו שבדני הולווד 1 הייתה רמיזה לגראס, והרבה הורים קפצו, שניגוד למיליותיך.

MODELA אני גם בדעה שלך

מנהלת הפורום רשמה שזו אינה חוצפה בכלל... ובכלל כתבה שכשאחותי תגדל ככה היא תדע מה זה לסבית ומה זה הומו... פשוט חבל.. בעוד כמה שנים יהיו גם יחסי מין מלאים בסדרות לידים בני 12 וזה "בכלל לא תהיה חוצפה לשדר את זה"

עונה שעברה די הראו את רינגו ונועה שוכבים.

וגם ילד בן 7 היה מבין את זה, אם אתם מתקטננים ואומרים ש"לא הראו עד הסוף"..

ש י ר ד ן

New member
נכון!

כנ"ל גם על דני ודניאלה בסיני... מה לא ראו שהוא מוריד לה את החולצה? ואפילו מיה ועופר ראו איך הוא משכיב אותה על השולחן גם במצלמה כשנועה אמרה ש"זה כבר יותר מדי"...? מה ההבדל בדיוק? וכשדני אמר שהוא היה "מוסיף להם כבש" עם עמליה? לא צריך לראות הכל בשביל להבין. גם בהש"ש אפילו עם נחי ומיקי, וזוהר ונינה שראו אותם כל הזמן מתגלגלים במיטה וראו לנינט את הגב? אני יכולה לתת אינסוף דוגמאות. ושוב, אם לדבר על דתיים, אז את תמרה לא ראו מורידה חולצה? זה לא נגמר. באמת שאני יכולה לתת המון פעמים שהם הראו בהן, ומישהי כבר ציינה בעונה הקודמת עם מיה ובוקי שהוא דמיין את מוטי? זה היה אפילו יותר בולט! ונו באמת, כשנועה דיברה על שנה ושמונה ואמרה לרינגו? האמת הם הדוגמה הכי טובה כי הם דיברו על זה המון. וכשרינגו סיפר במונטנה שהוא "כבש את נתניה"? כל ילד מבין את זה. סורי, אבל זה נכון.

רעותת555

New member
תגובה + הבהרה

לא צריך להסחף, נשיקה זה עדיין לא קרוב אפילו ליחסי מין מלאים. אלא אם כן לפי אמונתך גם נשיקה בין גבר לאישה לא ראויה לשידור. ההגדרה ''שום הורה'' כוללנית מידי. יש גם זוגות הורים מאותו מין להזכירך ואנשים פתוחים. לא כולם הומופובים. בתור סטרייטית מסורתית אין לי בעיה שהילדים שלי יראו נשיקה מסוג זה כל עוד היא לא מלווה ברמזים מיניים בוטים ובגדר נשיקה תמימה בלבד. אם זה מה שמפחיד אתכן, אף ילד לא יהפוך להיות הומו בגלל סצינה כזאת, זה לא משהו שבוחרים אותו. נראה שהאנטי שלכן נובע מהומופוביות או נימוק דתי ולכן הדיון הזה לא יגמר וחבל להרוס את הדיון על הפרק בויכוח חסר תכלית. איש באמונתו יחיה :)

למעלה