דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 15

MrHyde1

New member
דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 15 ../images/Emo44.gif

מה יעלה בגורלה של המזוודה? האם החבורה תצליח להציל אותה?
צפייה מהנה!

MrHyde1

New member
הסוף צפוי, מן הסתם

חבל גם שלא ערכו אותו בצורה יותר טובה. הקטעים עם אוסי, ברנר ומושיקו היו מצחיקים כל כך. אין על אוסי D=

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהחבורה עיצבנה אותי

כשמושיקו אמר להם שהחללית תטוס ליומיים ואז תחזור מה זה התעצבנתי, והם עוד מחייכים בשלווה ונרגעים. כאילו מה, איך הם לא מכירים את העבר, את התקופה שהם חיו בה? ציפיתי שלפחות נועה תזכור את זה, רינגו בכלל משנות ה-60 אז לא היו לי ציפיות ממנו. אז חוץ מהסוף הצפוי נהנתי בעיקר מאוסי, שמשחקת באבנר ומנשקת אותו סתם בלי סיבה.

אורדיקי

New member
נצא מנקודת הנחה

שהם חבורה של בורים שלא יודעים היסטוריה, אבל אתם נוסעים בזמן המינימום שאתם צריכים לעשות זה להיכנס לגוגל ולברר מה קרה בשנת 1986 בארץ ובעולם. הם נוסעים לשנה הזאת וחייבים לברר ממה להיזהר ואיך להתכונן.

shmulik12123

New member
משהו מוזר+תאוריות

דבר ראשון זה לא קצת מוזר שעופרה עוד לא ילדה את דניאלה (וזה לא בתהליך אפילו) בזמן שנעה עופר ומאיה בני 8?! דניאלה בת 20 והם בני 30? זה ממש הזוי ולא הגיוני ואני לא מהאלה שמחפשים כל דבר אבל זה הציק לי יותר מדי. תאוריות: 1.יש לי הרגשה גדולה שדניאל תיוולד מעפרה ומושיקו למרות שזה הזוי ודני יהיה בעצם סבא שלה |: לאדע למה זה נשמע לי הכי הגיוני. 2.המזוודה בתוך תחזור איכשהו אז אתם חשובים שזה הגיוני שימצאו שרידים מהצ'לנג'ר וביניהם המזוודה? כי מה עוד יכול להיות..

shmulik12123

New member
עוד תאוריה

אתם חושבים שיש סיכוי שלולה מתחזה? לדעתי היא לא עיוורת ולא בת 80. היא משתמשת בזה כדי לנצל את אוסי לדעתי ואנחנו עוד נצפה בפרק המפתיע שיגלה שהיא לא כזאת זקנה ואומללה

MrHyde1

New member
מבחינת הזיקנה התיאוריה לא הגיונית

לולה בטוח בת 80 והיא לא יכולה להתחזות (לזקנה), מכיוון שהיא גידלה את אוסי מגיל 10. בנוגע לעיוורון, אני חושב שלא, אבל אפשר להתווכח על זה.

אורדיקי

New member
לא מצאו שום שרידים

הצ'לנג'ר נהייתה כדור אש ענקי שפורר את כל מה שהיה בתוכה.

אורדיקי

New member
תיקון טעות

מצאו את תא הצוות באוקיינוס שלא ניזוק בצורה חמורה, כמובן שאנשי הצוות נהרגו אבל לא מהפיצוץ אלא מהפגיעה באוקיינוס לאחר הנפילה. אז יש סיכוי שימצאו את המזוודה.

ש י ר ד ן

New member
הזקנה גם לא הגיונית...

מה באייטיז היא בת 80 ואז ב2009 היא צריכה להיות בת יותר ממאה! וזה גם אומר שהיא ילדה את בוקי ואיה בגיל 40 בערך שזה גם לא משו... לא נראה לי... בכל אופן לולה גם אומרת כל הזמן שהיא בכלל בת 70 שזו גם אפשרות אבל לא כל כך הגיוני... ד"א - היי, אני ירדן, אני בת 16 מהמרכז ואני אוהבת את דני הוליווד :p אה כן - ואני בתפוז... :)

efi s8

New member
וואלה זה באמת מוזר שהיא עוד לא ילדה אותה

מעניין בת כמה עופרה בכלל, וכן גם לי נראה שהיא תיוולד מעופרה ומושיקו

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo45.gif תמיד כולם דתיים וזה... לא נראה לי.

אבל בלי קשר הם לא ידעו... ואז זה עוד לא היה בכלל הם משנים את ההיסטוריה..

אילנית99

New member
כנראה...

שהיא כבר ילדה את דניאלה... והיא בטיול עם חיים ואהובה... ולכן אנחנו לא רואים אותה

אילנית99

New member
ועוד משהו

הזכירו שאמא שלה ילדה אותה ממש ממש צעירה.... אז, לכן אני חושבת שזה כבר קרה. ולא משהו עתידי...

MrHyde1

New member
גם אם היא תלד אותה בשנת 1986\1987

גילה יהיה מאוד צעיר. אך ההשערה שלך בהחלט נשמעת הגיוני.

למעלה