דני דחוף!!!

דני דחוף!!!

היי דני, קשה לי להשיג אותך בטלפון אז החלטתי לרשום את הדברים בפורום. מרכז קשת בחולון מעוניינים להצטרף לענף הכדורסל מנהל אבי פרץ טלפון 052-2543240 צור איתו קשר ותיידע אותי!! דיברתי עם שוש מרחובות היא מוכנה לטורניר ידידות עם חווה מרמת גן צור קשר עם חווה תאם תאריך לטיפולך... כמובן תיידע אותי העברתי את המכתב ששלחת לי למנהל מחלקת הספורט נתניה, צור איתו קשר ותאם לנו איתו פגישה בדחיפות המשך יום נפלא

דני'לה - דחוף 2../images/Emo70.gif

טורניר הכדורסל בנצרת עילית. עד כה רשומות הקבוצות: עפולה והעמק בי"ס אורים חיפה בי"ס גניגר חיפה מעון חוסן מועצה מקומית מג'אר שפרעם בית חנה חיפה 2 קבוצות מעון נופים בי"ס אחווה כפר מנדא בי"ס רגבים. הרשימה נשלחה גם לדיקלה עם בקשה שתעביר לי בדחיפות הרשמה של מתנ"ס אירוסים.
טורניר אלקנה נשלח אלייך החוזר של שנה שעברה במייל. נא לעבור עליו ולשלוח אליי לשינויים. לשני המיילים. יום טוב.....

לוויולי - עפולה והעמק

רוב השחקנים שרשמתם לטורניר לא רשומים בספיישל אולימפיקס. דיברתי עם חנה היום ושלחתי לה פקס לעדכון הספורטאים והיא לא שלחה לי רישום מעודכן, בבקשה תזכיר לה שהיא צריכה לעשות זאת ביום חמישי בדחיפות!!! תודה.

כן! מבלי שידענו....

כל נושא המים-דובר על-ידנו עוד לפני הצונאמי... כאילו שבתת -ההכרה צפו לנו חזיונות..... חשבנו נעים,אוויר טוב,עביר לתנועה,אביר הגלישה,אווירה טובה.... קיבלנו את ההוכחה לחוק המים השלובים חזק וסוחף גם מחוץ למעבדה.... צללתי...נסחפתי...ובקושי התקדמתי.... לא זו הדרך....אבל המים חזקים ממני..... עם לפני כן חשבנו שנגיע לגשר ונעבור... נשחה עם הזרם.... נגור שטוח ובלי מדרגות..... מה עכשיו? עולה לקחת אוויר מהצלילה! זה מה שיצא לי...בוקר יום א' אצלצל להזמין תור?! או למומחה או אליך... מעדיף כמובן את האופציה השניה. מנסה רק בעדינות לשמור על שפיות ושגרה... אחרי שהגלים יחזרו למסלולם אולי נחזור לדבר שוב על המרכז הימי בהרצליה ועל אפשרויות חדשות לגלישה כולל לחניכנו.

mreuveni

New member
הקמת בית ספר לגלישה בהרצליה

למנהל העמותה שלום רציתי לעדכן אותך שבימים אלו נבחנת אפשרות להכנסה לפעילות גלישת גלים אוכלוסיה בעלת צרכים מיוחדים ביוזמת דני ליברמן מעיריית הרצליה. כרגע הנושא נמצא בשלבים סופיים כולל ביטוח והכנת מקום מתאים לצרכים המיוחדים שלהם. אם תוכל לעזור בנושא אשמח לשמוע תודה ראובני משה יו"ר איגוד הגלישה המקצועני בישראל

חלון ההזדמנויות

משה, ברוכים הבאים בצל קורתנו-מקווה לשמוע ממך ומאד גולשים גולשים כאן בפורום המעניין שלנו. אל תגזים במחמאות אנו רק בתחילת הדרך-אבל שגולשים בד"כ גם נהנים!ונאחל לכולנו תחילת שנה האזרחית מוצלחת וניצול הזדמנויות משותף לפחות בכמות הכסף המופיעה בתמונה- כל זאת למרות שאני מתחיל להכיר את טוב ליבך-וקיים "חשש" שנעשה עוד הרבה גם בהתנדבות. בו נשמור על חלון פתוח- כי גם ב"חלונות הגבוהים" מוקירים את פועלך!

למעלה