דניס

מאקי

New member
מבחר והמלצה

אני אישית הכי אוהבת אותם עם לימון ושום ועשבי תיבול סגורים בניר כסף 15 דקות ואחכ לפתוח וגריל להזהבה ליד זה בטטות קישואים חציל ופלפל שהוקפצו ויין טוב ליד
 

סו שפית

New member
הכי פשוט והכי טעים

לתת לכל דג 2או3 פנסים(חתכים) על כל צד ולמלא בתערובת של: מלח,שמן זית ופלפל גרוס + פטרוזילה כן גם בבטן לשפשף את הדג בשמן זית ולשים מסביב לדגים פרוסות לימון (אפשר גם רוזמרין) ולתנור 200 מעלות אנחנו נותנים לו להצלות טוב אבל זה כבר עניין של טעם בהצלחה
 
למעלה