דניס השרדות

roggero

New member
דניס השרדות

צפיתי בשיעור לדוגמא והייתי מאוד מעונין להתחיל להתאמן,רק שיש מספר בעיות מבחינתי. אני מגיע מרקע של קיקבוקסינג ומואי תאי (התאמנתי 4שנים) ולא מרקע של קראטה וג'ודו. אני אמור להכנס לקבוצה שרובה מתאמנת כ 6 שנים בממוצע והחגורה הכי נמוכה היא כחולה. הם נותנים המון אגרופים לבטן ולצלעות ולא לפנים ואיני מאומן בזה במיוחד ללא כפפות. בועטים המון לפנים והמון בעיטות סיבוביות,ואני יותר מתמחה בבעיטות הנמוכות,גם בגלל חוסר גמישות . אני רגיל לעבוד עם כפפות אגרוף ובדניס השרדות אין עבודה עם כפפות ואים אגרופים לפנים רק סטירות כאלה,האם טכניקת האגרוף לא תפגע לי? האם לדעתכם אני אשתלב עם קבוצה כזאת עם כל הטקסיות של ההירארכיה של החגורות והמשמעת דבר שאצלי לא היה קיים במועדון. האם מנסיונכם השיטה באמת טובה והוכיחה את עצמה? ומה עושים באימונים כנגד נערים שממש מכים חזק ואני לא רוצה להפגע בשל גילי המופלג? תודה.

אצל דניס...

ה"זקנים" די שומרים על עצמם ולהבדיל מהצעירים - המתלהבים, הם לא מתחרעים האחד על בריאותו של בן זוגם... אם-זאת: זכור כי מדובר בשיטה "חזקה" שהמגע המלא הוא לב ליבה... אם אתה מרגיש שיש לך את הכח להיכנס "בגילך המופלג" למים הקרים - תן לזה נסיון... תראה מה נהיה... חשבת להתיעץ עם דניס - לשמוע את דעתו
ומה אנו חושבים על שיטת דניס השרדות, אתה שואל
יש לנו רספקט

roggero

New member
תודה-אני אתחיל בבאר שבע.

דניס אינו בנמצא אלא לעיתים בנו ירון.

זה תלוי בך: אם תרצה אתה תלמד המון

דווקא לימוד שיטה שונה יכולה להשלים לך חורים בידע שהשיטה הקודמת לא נתנה לך. שילוב של קרטה ואיגרוף תאילנדי עושים גם בשיטת לחימה משולבת. אצלם זה עובד טוב, ואין סיבה שאצלך זה לא יעבוד טוב (בכל זאת יש לך 4 שנים ניסיון, ותדע להבחין בין עיקר לתפל, ובין מה מתאים לך ומה לא בשיטה החדשה). בהישרדות לומדים גם הטלות וקרקע, וזה בטוח יוסיף לך לידע. ירון, בנו של דניס, הוא מורה מצויין, ואם אהבת את השיעור לדוגמה, אז הייתי מציע שתלך על זה ותנסה.

roggero

New member
תודה רן

אימן אותי מורה אחר לא ירון. בכל אופן אני אתחיל להתאמן ביום שני הקרוב,וניקח את הדברים הטובים מהשיטה ואנסה לשלבה בידע הקודם שלי.

ננדין

New member
וכמו שאמרו לך מקודם

אין בושה בלבקש להוריד קצת את העוצמה...

roggero

New member
הבנתי שבבאר שבע יש שני מורים

אחד בשם יגאל והשני תומר. למי התכוונת? בכל אופן אני מאמין ששניהם מקצוענים,רק תקוותי להתמיד ולהתקדם אצלם. חשובה לי גם האוירה במועדון דבר שיכול מאוד לתרום להמשך הלימוד וכמובן להתמדה.

fykl

New member
רן התכוון לנתן

שמלמד בימי שני ואכן יש לו יכולות קרקע מרשימות מאוד. אגב, סודאי, עבדת איתו קרקע או שאתה ניזון משמועות?

לא יצא לי לעבוד איתו הקרקע, אבל

מאחד שבילה תקופה בברזיל, מתאמן ברצינות על התחום הזה ולקח את האליפות של דניס בזכות הידע הזה (אני לא טועה, נכון?), אני לא יכול לצפות למשהו אחר...

fykl

New member
אכן,אכן.

נתן אובדיה, אלוף האלופים של דניס 2005, מקום 2 ב-COPA DE AMERICA BJJ (לחגורות נמוכות). מדריך מעולה ובן-אדם על הכיפק.

fykl

New member
אובדיה!!!!!../images/Emo2.gif

לפי תגובה יש מצב שמישהו התעלף....SORRY

למעלה