דניס השרדות

snaidis

New member
דניס השרדות

טוב אז אני גר באשקלון ואני מעוניין להרשם להשרדות, שמעתי מרבים שבאשקלון זה המקום הכי טוב להתאמן בו בהשרדות, כלומר המאמנים מעולים, משמעת מדרגה ראשונה ועוד יתרונות. מה שמשך אותי זה שהם עושים שם המון כושר, המון ריצה, כפיפות בטן והמון קרב פראקטי. שאלתי את המאמן כמה עולה חליפה + מגנים, הוא אמר לי שזה עולה 400 שקל וזה די הרתיע אותי כי אם אני אעזוב אחרי זמן קצר זה יהיה הפסד די גדול. יש אולי מקום שאני אוכל לקנות בו חליפה+כל הציוד במחיר נמוך יותר משמעותית? חוץ מזה אני אשמח לשמוע חוות דעת האם זו באמת אומנות לחימה יעילה , מחזקת בטחון, כוח וסיבולת. תודה

באיזו חליפה ואילו מגינים מדובר?

החליפה הכי פשוטה עולה סביב 180 ש"ח. חליפות טובות יותר עולות יותר. באילו מגינים מדובר? אני מניח שמדובר בסט של מגן שוקיים (כ- 150 ש"ח לזוג מגינים עבה וטוב. לא ה"גרביים" הלבנים אבל גם לא המקצועיים מעור), מגן שיניים (כ- 15 ש"ח לזוג פשוט) ומגן אשכים (כ-30 ש"ח). אם מדובר במגינים נוספים (כפפות לידיים, מגן ראש וכו') תוסיף עוד. אם מדובר בסט הזה, בסה"כ הגעת לסכום דומה למה שהוצע לך. היית באימון ניסיון? צפית באימון מהצד? אם זה נראה לך, לך על זה...

וואלה...

ואני ניסיתי להיות צדיק כדי שהסיירת הסינית של הלשון העברית לא תאיים עלי שוב בפניה לרשם המהנדסים
לא הולך לי. מה שכן, מסתבר שסכין הוא גם זכר וגם נקבה (לפחות עד הודעה חדשה).

Boogieman

New member
"הסיירת הסינית של הלשון העברית"../images/Emo35.gif

זה בטח נראה בערך ככה: רן מטייל בשלווה ברחוב עם זוגתו כשפתאום המצלמה עושה זום-אין מהיר על הקצה השני של הרחוב, זום-אין מהסוג שאחריו לוקח איזה שניה ליישר את המצלמה ולמקד אותה על כמה אנשים עם זקן מטופח (לא נזכיר שמות) שעומדים כל אחד בפוזה אקרובטית אחרת ומצויידים בכלי נשק שלא נכנסים לאף מכונית ולא יעילים ברחוב בעליל. ואז המנהיג אומר, תוך הקפדה שתנועות השפתיים לא יתאימו למילים: "אנחנו כת הדרקון הכחול-לבן המרחף המערבי! (כאן הם קופצים לתנוחות אחרות וכלי הנשק עושים "בויייינג") אתה העלבת את השפה העברית, אנחנו נשבענו לנקום! תתכונן להילחם!!1!". קלוז-אפ סטייל קלינט איסטווד על הפרצוף הקשוח של רן. הוא דוחף את זוגתו הצידה (ישר לתוך דוכן נחשים מוקפצים ברוטב סויה), ואז...

../images/Emo6.gif

...ואז רן יורד על הברכיים ומתחנן על נפשו כי הוא מבין שעבודת ג'ו-ג'יטסו מוכוונת קרקע לא תעזור לו בקרב רחוב נגד שניים ועוד חמושים (ועוד מומחי קונג פו מפחידים).

../images/Emo202.gif אבל אז:

מגיח מאי שם, לבוש חליפת
(+נעליים ומשקפי שמש בהתאמה): מומחה ל... קפא"פ

nitzano

New member
לא רואים את הסיירת הסינית!

אם אתה לא רואה אותם, סימן שאתה על הכוונת שלהם. אם אתה רואה אותם, זה כבר מאוחר מדי. וכמו כל סיירת, יש דברים שצריך שיפה להם שתיקה....

ואולי לא רואים אותה

כי הסיירת הסינית פשוט לא קמה בזמן והגיע לפארק להתאמן?

דניס השרדות

אני גם מתאמן באשלקון והמאמן שלי גם מוכר ציוד אם תרצה אני אוכל לברר בשבילך...

למעלה