דניס המצחיקה

MommyHug

New member
דניס המצחיקה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דניס הזו! אתמול כל מילה שלה גרמה לי לצחוק בקול
היא פשוט גדולההה!!!! גם כשהיא פוגעת היא מצחיקה, יש לה קסם כזה. מסכנה קנדי, מה שהיא עברה איתה אתמול... וואי וואי כשדניס דיברה על השומנים כל כך ריחמתי עליה. אבל דניס ישירה וכנה וזה גדול בעיניי

פיפיטה

New member
כן, גם אני שמתי לב

כשהיא פתחה את המקרר ותיארה את מימדי גופה השמן ואמרה שהיא תבשל משהו משמין . במקרה הזה של החלפת זהות רואים איזה הבדל עצום יש בינהן ושלכל אחת יש אופי שונה והרבה מה לשפר. העוקצנות של דניס והבדיחות לפעמים קיצוניות והיא צריכה לשים לב יותר לפני שהיא מדברת וקנדי האובססיה שלה לניקיון וסדר מוגזם וחולני, גם אני אוהבת שהכל יהיה נקי ומסודר אבל יש גבול ואי אפשר לחנך את כולם שיהיו כמוך,

Nadav נדב

New member
דניס פוסטמה מניאקית שחיה בסרט,

כבר לא מסוגל לסבול אותה. גם לא מצחיקה בשיט.

א ו ר3

New member
גם אני רציתי להגיד את זה ../images/Emo3.gif

היום דניס קצת הגזימה עם ההתגרות שלה בקנדי ...זה כבר הפך למעיק ולא כ"כ למצחיק...

GiRiLy

New member
עוד מישהו מחכה לזה?!

אני מתכוונת לקנדי שתתפרץ או תתעצבן היא אומרת אותו משפט בכל פרק דניס באמת מעצבנת אותי והיום הייתי בטוחה שזה יקרה למען האמת גם אתמול חיכיתי שזה יקרה אבל עכשיו אני בטוחה שלא. אני נורא חושבת שדניס מצחיקה רק שזה לא מכוון לפגוע אבל איכשהו היא לא ממש מודעת לזה.

המונשרי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל כך מלאה בעצמה. ועל מה ולמה ? ( כמו צ'ק בלי כיסוי).

יסמין@

New member
נכון. זה מצחיק שהיא אומרת לקאסי

שהיא נראית כמו זונה? ועוד אח"כ כשהתברר מה המשמעות של העדי שענדה על הצואר. זה מצחיק שהיא כל הזמן מנג'סת ומתעלקת על קנדי? אני ממש ממש לא מבינה למה מישהי לא שמה לא כאפה... טוב, לא מתכוונת לאלימות גופנית באמת. התכוונתי למה אף אחת לא שמה לה גבול ברור. קנדי יושבת עם עיניים עצובות ונעלבות כאלה. יאללה, תפתחי את הפה ותורידי אותה מהגב שלך!

דניס פשוט רעה ומגעילה

זה כבר נראה כאילו היא מודעת בדיוק למה שהיא אומרת ולכמה שזה פוגע, ובכל זאת היא ממשיכה כאילו לה יש זכות לפגוע באחרים. זה נראה שהיא ממש נהנת להתמנייק לקנדי, עובדה שמול המצלמות בחדר הפרטי נורא הצחיק אותה העניין עם הנמלים והיא דיברה על זה שקנדי התחרפנה מזה וכמה כיף זה היה. אז היא מודעת או לא? אישה רעה ומגעילה.

סלינוש

New member
אוי דניס דניס...

האמת היא שאני מתה על דניס, על ההומור ועל ה'קוצים בתחת' שיש לה, היא מדליקה לאללה. אבל, אני גם מוכרחה להודות - היא באמת מגזימה. כל דבר היא הופכת לצחוק, לכל דבר היא מתייחסת בציניות, אני חושבת לעצמי שזה בטח בלתי נסבל לפעמים להיות בקרבתה. יחד עם זאת, אין לי ספק שהיא לא שולטת בזה, וגם אין לי ספק שהכוונות שלה טובות ושהיא לא מבינה כמה זה פוגע באחרים. אתמול הקטע עם איך שהיא התגרתה בקנדי עם הנמלים והכל, זה היה רשע. אני תהיתי למה קנדי לא הסבה את תשומת ליבה של דניס לעניין, למה היא לא אמרה לה שגם ככה קשה לה אז שתפסיק להקשות עליה עוד יותר, היא מאפשרת לה להתנהג ככה... אני מקווה שבזכות השהייה בבית והעבודה העצמית דניס תתמתן ותדע לשים גבולות, כי היא מגניבה ומצחיקה לאללה. אגב, אאוט אוף טופיק לגמרי - השבוע התכתבתי עם מורין בצ'ט של MYSPACE. סיפרה לי כל מיני דברים. אני חייבת להגיד שמה זה התאכזבתי, היא מאוד מרוכזת בעצמה.

למעלה