דניאל ....

דניאל ....

היי בובה, מה המצב? אני מרגישה קצת שמחה, קצת עצובה, קצת מדוכאת, קצת מבואסת... קצת אוהבת קצת שונאת.. קצת מהכל.
מוזרה זהו שמי השני, לא צריך להגיד לי. שתהיה לך שבת נפלאה, שירלי

שירלי ../images/Emo3.gif

מה זה דניאל!?? מה קרה לצ´וקה?!
בכל מ´קה למה את עצובית ומדוראת ומבואסת?!?!? מה קרה ממי?!?!?! וואיי שירלי..
לא משנה מה זה תחשבי על זה שזנה יעבור כמו כל דבר בחיים ואני לא צריכה להגיד לך כי את לימדת אותי את המשפט "שטויות בסוף כולם מתים"... בסוף כולם מתים אז למה שאת הזמן הזה שפה לא נעביר איכשהו בסדר? ולא בדכאון?!!? אני מתה עליך ואני רוצה לראות את החיוך שלך!!!
אחד כזה!!!! ועדיף אחד יותר מה-
אחד עם שיניים כזה--->
חולה עליךךךךךך דניאל (צ´וקהההה)

צ´וקלה....בזמן האחרון...

אנחנו כבר לא מדברות הרבה כמו פעם!!!! את לא מחזירה לי אימייל וזה מעלה לי ת´סעיף
לא מצ´נה.... הכל יעבור! אני מבטיחה לך! הנה .... בשבילך אחות שלי.. שימי לב שימי לב....רגע רגע....
מכל ה-
שלך תמייייייד, שירלי

מותק ../images/Emo4.gif

הלוואי והייתי יכולה להחזיר לך אי מייל אבל אני א מקבלת את המיילים שלך אז אין לי על מה להגיב את מבינה? ובפון לא יוצא לנו לדבר כי הטוקמן עזל ואת לא מתקשרת כי גם לך אין כבר איך... כניראה שהקשר של 24 שעות בפון של פעם כבר לא יהיה
"דכאון עוד סיפור עצוב"
קחי חיבוק דניאל

צ´וקונית.... ../images/Emo13.gif

אני אשלח לך מיילמייל מההוטמייל שלי... אולי הוואלה כבר לא מתפקד! מה ? אסור לצאת לפנסיה בעולם הזה!? מה יש?! כשתהיי זקנה גם את תרצי לפרוש לדוקים!!!! וואיי מה יש לי!? קצת חרפון זמני..... אי שפיות זמנית!!! *לא נורא* כנראה שלא נוכל לדבר כמו פעם... האי תקציב בעולם זה משהו...
אז קחי נשיקונת על הלחי וחיבוקון קטנטון -כדי שלא יהרגו אותי אוהבייך....

שירלי

"שחלא יהרגו אותי אהוביך" ??? למה ניראה לך שבאת יש כאלה שאוהבים אותי? "ויש שם כאבה שרוצה כבר לצאת ובמילים אחרות אתה בודד הלילה" "ואף אחד לא מחבק אותי ולא שואל אם קר לי" בריאה עליךךךךךך דניאל

צ´וקה. ../images/Emo9.gif

שתקי!!! כולם אוהבים אותך!!!! את מושלמת!!!!!!! אני מתהההה עלייך בובה!!! נהייה בקשר, שירלי

ממממממהההההה זזזזזזזזהההההה????????

שום אוהבים שום מושלמת שום מתים עלי ושום בטטהההההה!!! את מדברת שטויות במיץ פטריות! אז חלאססס ביי ממי

יודעת מה???? ../images/Emo9.gif

אני אוהבת אותך!!! וזהו!!!!!!!!! זה מה שהכי חשוב!! ויש לך גם את העליזה שכל כך אוהבת אותך!!!! חולה עלייך בונבונה! שלך, שירלי נ"ב- דווחי איך היה במסיבונת...

לא... לא לא לאאאא

את לא אוהבת אותי והיא לא אוהבת אותי אולי אתן חושבות שאתן אוהבות אותי אבל אתן כניראה לא יודעות מה זה אהבה כי אותי אי אפשר לאהוב במסיבה היה גדוללללל פשוט ענקקקק אני לא מאמינה על עצמי אבל כמה שעות שרק רקדתי!!! רקדתי הזעתי התעייפתי שתיתי למוזיקת האוס!!! אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל אני פשוט אוהבתתתתת את המוזיקה הזאת ואני פשוט אוהבתתתת את המסיבוצת האלה... שירלי אני יודת שתחשבי שיש לי חום אבל לכי לכי למסיבה אחת תראי שזה פשוט ממכר

אה? מה? מה את דפוקה? ../images/Emo13.gif

מוזיקת האוס?! בעעעע..... אני שונאת את כל הטראנס האוס ראוס וכל זה...בעע... אבל אם את אוהבת את זה.... זכותך!!! ומה את מדברת שטויות????? אני חולה עלייך!!! את מדהימה!!!!!! מתוקה!!!!!!! מיוחדת!!!! מושלמת!!!!! (עליזה, אני לא מתחילה עם דניאלצ´וקה, אנחנו חברות טובות!) יאללה בובונית, נהייה בקשר, תשלחי מייללללללל, שלך תמיייייד, שירלי

אני לא דפוקה אני פשוט ילדה עם בעיות

בכל מקרה ממש אהבתי את המסיבות האלה את חייבת לראות את ניכנסת לשם ואת רואה צבעים בעייניים את רואה אנשים ש-מ-ח-י-ם אנשים שרוקדים ונהנים!!! זה מזה שונה מהקומה השניה הקומפורט לג´נדרי מתמיד הנמלה ברבי וכל אלה... אין היה מדהים... היו שם אנשים עם בגדים כאלה מגנישיםםם בכל מקרה מצטערת על ההתלהבות בובה אני לא רגילה :) יאללה ביי ממי

למעלה