דניאל..

צוחקת...

New member
דניאל..

תראה מה מצאתי בשבילך... ממממממואהה

דניאל....

New member
צוחקת.....

את לא טעית בגדול!! ממש לא! האירוע- מסיבת סיום י"ב הזמן- קיץ 2000 המקום- אי שם ברחבי הארץ. הנפגע- המורה דניאל. הסיבה- חוב ישן! ומעשה שהיה כך היה... בטיול השנתי של י"ב בשנת 2000 לאילת פתחתי במלחמת מים על תלמידי השכבה. כל תחנוניהם להישאר יבשים עלו בתוהו... אבל! הם לא שכחו!!! במסיבת הסיום לעיניהם המשתהות של ההורים, המנהלת ושאר חברי הצוות הם פוצצו אותי בפח ענק מלא מים. כולם היו על הבמה שיר הסיום ושניה לאחר סיום השיר באותן שניות שאתה עוד מסטול מהרגש.. בשבריר שניה של חוסר השגחה אז זה בא! ורק בגלל שאת כזו חמודה שולח לך במייל את התמונה (האמיתית) שלך דניאל..

דניאל....

New member
צוחקתתתת

אז כך: התאריך- קיץ 2000. המקום- אי שם ברחבי הארץ. הנפגע- המורה דניאל. הסיבה- חוב ישן! האירוע- ומעשה שהיה כך היה... בטיול השכבתי לאילת בשנת 2000, הכרזתי על מלחמת מים! למרות המאמצים והתחנונים... מכף רגל ועד ראש, כולם הפכו רטובים! הנקמה! בטקס סיום של הבוגרים בסוף אותה שנה שניה! אבל ממש שניה לאחר סיום הטקס והשירה אל מול עיניהם המשתהות של הורים, מנהלת מורים ומורות הנה זה בא! הסוף דלי ענק ומלא השראה ע נ ק במלוא מובן המילה הורם אל על והורד גבוה גבוה מעל שלך דניאל.. לאחר מחשבות רבות בנדון ולאחר שקלול נקודות זכות אני שולח לך את התמונה (האמיתית) במייל

דניאל....

New member
אויששששששש

רק לי זה יכול לקרות... אז לאחר ששלחתי ומשום מה היה נדמה לי כי נותקתי ואף לאחר שבדקתי את הודעתי אלייך לא מצאתי אז כתבתי בשנית מבלי לדעת כי ... שלך דניאל..

צוחקת...

New member
../images/Emo8.gif דניאלוש....

וואלה, הצלחת לעלות חיוך על פני... תמונה מדהימה...
ו.........שלחתי לך כמובן תגובה

דניאל....

New member
אני רק מקווה...

אני רק מקווה שהתמונה הבאה לא תפיל אותך לריצפה! רוצי לאי מייל (ותיזהרי במדרגות...) שלך דניאל..

למעלה