דניאל רדקליף מעשן מריחואנה

ReutM91

New member
עוד אחד כי זה כיף

חחח למי שלא מכיר הציטוט הזה הוא מהסרט 'ילדות רעות' (עם לינדזי לוהן...)

themominit

New member
ילדות רעות ../images/Emo99.gif

לא היה ולא יהיה סרט כזה. והקטע העצוב בתמונה שזה אשכרה נכון.

ReutM91

New member
נכון

אני יודעת כמה משפטים בעל פה מהסרט חחח "nice wig janis. what's it made of?? YOUR MOM'S CHEST HAIR"

themominit

New member
"He's almost too gay to function"

גמאני
. לינדזי רק התדרדרה משם

ReutM91

New member
../images/Emo45.gif

אני לא רואה אותה מסיימת את השנה בחיים.(אם זה יקרה זה נס) היא כולה בת 23 ונראת כמו אישה בת 50.

themominit

New member
היא נראית כמו האימהות

האמריקאיות האלה ששמות יותר מדי בוטוקס ומנסות להיראות צעירות. אני מקווה שאת טועה, אמרו אותו הדבר על בריטני ותראי איפה היא עכשיו. אבל מי יודע...חבל כי היא באמת שחקנית טובה.

themominit

New member
אני רוצה לעשות לך ילדים ../images/Emo6.gif

בדיוק, מילה במילה מה שאני חושבת. את מכירה את twilightsucks.com ?

ReutM91

New member
הם עשו 140 מליון בשלושה ימים.

זה פשוט טירוף :| הם קבעו שיא משל עצמם. בשלושה ימים 140 מליון ??? על מה??? אומרים גם שהם יעשו יותר מהאביר האפל...(שעשה יותר מטיטאניק וכרגע הוא הסרט הכי רווחי שיש.. הוא עשה יותר ממליארד)

sashkashurik

New member
אני לא יודעת למה אני אוהבת את דמדומים,

אבל אני לא אוהבת את בלה וגם לא יודעת למה. אולי בגלל שהיא יותר מדי בכיינית - חצי מהספר ניו מון היא בוכה ובוכה ובוכה ובוכה...

einat162

New member
אני אתחיל לשפוט אותו אחרי הארי פוטר

אנ מאמינה שהוא לוקח את זה בתור חוויה נסיונית. אני אתחיל לשפוט את הצעדים שלו אחרי היסטריית הארי פוטר. הכתבה שבלינק לא נראית גם כ"כ אמינה, מה גם שהוא תמיד נראה מסומם בקטע של סמים ממריצים (כמו מנוע של סירת מירוץ במקום פה ).

ReutM91

New member
אמין ועוד איך

את מוזמנת להכנס לאתרים כמו דיילי מייל ועוד אתרי תקשורת בריטיים.(מה גם שיש תמונה שלו עם הסיגריה...) חוץ מזה שאין מה לשפוט אותו גם אחרי הסרטים- אם הוא רוצה לעשות סמים שיעשה... זה יפגע רק בו. היום בהוליוויד לא ישכרו שחקנים שעושים סמים, הם מפסידים על זה כסף.

למעלה