דניאל צדיקת הדור

מומחית ריאליטי../images/Emo6.gif

חח סתם.. אה.. לכל פורום יש משמעות אחרת לאדומים שלו, זה תלוי במנהלים. אז הם ידעו לענות לך יותר טוב.

sivan513

New member
אני גם קראתי פעם

בוואלה שדניאל נישקה את איתן בפני אורטל, בחצר הבנים. לא יפה בכלל אבל אז הורידו את זה משם, וגם אף אחד לא הזכיר את זה...מוזר

ela501

New member
הרי רק לפני יומיים קראה לה שטן אז חליק

האמא של הצבועות תתעוררו הן "חברות" עכשיו כי קלטו שהן בודדות

Lichy7

New member
זה קשר עם אינטרס דו כיווני

אורטל- מתקרבת לדניאל כדי להגיע חזרה לאיתן דניאל- מתקרבת לאורטל היות ובודדה את עצמה מהבנות על חשבון העדפתה לבלות עם החברים של איתן

sivan513

New member
תפסיקו כבר עם כל התיאוריות למינהן

היא מתקרבת לזו בגלל זה והיא בגלל זה ובלה בלה בלה מה שקרה מאד פשוט. ביום ההולדת של דניאל הייתה בינהן שיחה, הן ליבנו את הדברים במיוחד אחרי שאורטל אמרה שמגיע לה את הדייט סוויטה ואפילו הבהירו שהן לא יכולות לחזור להיות חברות טובות. אחר כך הייתה את מסיבת היום הולדת, מה שגרם להן להתקרב יותר + שבירת האצבע של דניאל הן ממשיכות להסתובב ביחד, כי שתיהן בודדות שם וזה מעביר להן את הזמן בכיף. וזהו. אתם נותנים לבנות יותר מדיי קרדיט, הן לא כאלו מחושבות

Lichy7

New member
קרדיט?

אם תקראי את תגובותיי האחרונות תביני שדניאל ואורטל הן שתי בנות שלא יקבלו ממני קרדיט על חוכמה עודפת. מנגד, על אסטרטגיה בהחלט כן. מה שרשמת זה בדיוק מה שרשמתי מבחינת דניאל. מבחינת אורטל- אני יותר מבטוחה שהקרבה לדניאל נועדה לסלול את הדרך לקרבה מחודשת לאיתן. לאנשים רבים קשה לקרוא אותה כי מציגה את כל מי שהיא, רק במהופך לחלוטין.

sivan513

New member
אני לא רואה את זה ככה

אני באמת חושבת שאורטל התקרבה לדניאל בגלל שאין לה מישהי אחרת להיות איתה, וגם החיבור בינהן נעשה עוד מתחילת המשחק (אגב מי שהתרחקה זאת דניאל, אחרי מקרה אורטל איתן...) חוץ מזה הן לא החברות הכי טובות עכשיו, הן פשוט מבלות קצת יותר ביחד. וזאת פשוט הגזמה: לאנשים רבים קשה לקרוא אותה כי מציגה את כל מי שהיא, רק במהופך לחלוטין. עשיתם ממנה איזה שחקנית סוג א', אי אפשר לשקר 24/7 ביממה במשך כל כך הרבה זמן. מסכימה שהיא מחושבת ולא חושפת הכל על עצמה, אבל שקרנית גדולה, ותחמנית - היא לא.

Lichy7

New member
אנשים שונים, דעות שונות

אני לא מסכימה עם הפתיח שלך גם מאחר וכבר הסברתי מהי לדעתי סיבת ההתקרבות בין שתיהן, וגם לאור העובדה המאוד פשוטה ששתיהן לכאורה חלק מהשלישייה שמעניינת את איתן, כך שחיבה יתרה ביניהן לא יכולה להיות. כבר ראינו עד היום בדיוק מה קורה בתוך השלישייה הזו בגלל ה"תחרות" על איתן. באשר לאורטל, לא השתמשתי במילה שקרנית או תחמנית. אני כן אומרת שהיא מאוד ערמומית ומוסיפה- גם מאוד שחקנית. היא מתביישת שאביה יראה אותה מתנשקת, אבל להצטלם בחצי עירום זה בסדר? להתנשק יותר מביך בעצם? להקפיד כל מילה שנייה לדבר על הכבוד שלה אבל לספר לבנות שניצלה בחורים בגלל הכסף, זה מסתדר? אם זאת בחורה אותנטית בעינייך, אז אנחנו מחזיקות בדעות שונות לחלוטין. וגם זה בסדר, אם כולם פה היו מחזיקים בדעה זהה, הייתי משתעממת מהפורום הזה בערך אחרי שעתיים

sivan513

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

אני מסכימה שחיבה יתרה לא יכולה להיות, גם לא כתבתי את זה, הן סתם מעבירות את הזמן בכיף וכמו שכבר כתבתי הן הסכימו כבר שלא יוכלו להיות חברות טובות. אז צביעות אין פה...לפחות לטעמי. לא השתמשת במילה שקרנית, אבל כן אמרת שהיא מציגה את ההפך ממה שהיא..ככה שבשבילי זה אותו דבר, אבל כנראה שהבנתי לא נכון
וכן וואלה להתנשק במקלחת עם שחיין שיש לו עוד שתי בחורות (ומי יודע עוד כמה הוא יוסיף) שכל המשפחה והקרובים לך רואים, יותר מביך להצטלם טופלס ולפלוט כמה שטויות למצלמה. ולמי בכלל אכפת מה היא עשתה, זה היה לפני כמה שנים טובות ומי יודע מה השתנה מאז. אני לא שופטת אותן על העבר שלהן. בעיניי היא לא אמיתית לגמרי במשחק, אבל היא כן הוציאה ומוציאה צדדים אותנטים בה לאט לאט... ומפתיעה לטובה.

דיי3

New member
לא מדברת על קרדיט או לא קרדיט. אני מדברת על

יושר אישי. כנראה זה לא ממש מעניין אף אחד. אני לא מחלקת ציונים, אני מספרת מה היה ומה הרגשתי לגבי זה. מבחינתי, דניאל לא גילתה יושרה אישית בשיחה הזו. לא נתנה לאורטל שום קרדיט למרות שרואים שהיא מתחילה להתרשם מאורטל. בעיני זה מצביע על משהו, וזו רק דעתי.

אולי התכוונת לפני שבועיים..

בניגוד לדניאל שכבר לא חושבת את הדברים האלו ומתנהגת בהתאם.. עומדת ממול חבורה של בנות, שעושה קולות של הולכות להתנהג יותר יפה.. אבל בפועל ממשיכות באותו דפוס. אז זה מי שצבוע.

למעלה