דניאל סולומון בצ'יקה מישהו הולך? אני מת ללכת ואין איך להגיע :(
H Harleydude New member 13/11/06 #3 אם אני לא טועה ב15 לחודש, שזה יוצא..יום חמישי. מחיר אני לא יודע , אני מנחש שבאזור ה60-70 ש''ח. יש גם דני סנדרסון בברקה ב14 לחודש למעוניינים. תארגן מפגש פורום בדניאל סולומון וככה יהיה לי קל להשיג טרמפ
אם אני לא טועה ב15 לחודש, שזה יוצא..יום חמישי. מחיר אני לא יודע , אני מנחש שבאזור ה60-70 ש''ח. יש גם דני סנדרסון בברקה ב14 לחודש למעוניינים. תארגן מפגש פורום בדניאל סולומון וככה יהיה לי קל להשיג טרמפ
ש שיר יצחק New member 14/11/06 #6 אניייי ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif ואני המארחת שלהם חח
G G A L 17 New member 17/11/06 #13 זו שמביאה לו וודקה לפני ההופעה... חחח נו מאחרת כמו שזה אומר , מארחת אותו , דואגת שהוא יקבל כל מה שהוא רוצה בזמן ההכנות להופעה ... וגם אני הייתי , היה נחמד +++
זו שמביאה לו וודקה לפני ההופעה... חחח נו מאחרת כמו שזה אומר , מארחת אותו , דואגת שהוא יקבל כל מה שהוא רוצה בזמן ההכנות להופעה ... וגם אני הייתי , היה נחמד +++
H Harleydude New member 14/11/06 #9 בוא'נה לא ידעתי שאתה עוד זוכר מה זה מוזיקה בכלל אחשלו, דניאל סולומון לפנים.
H HendrixLostSon New member 15/11/06 #10 קיצר יש מצב אני אין.. דבר איתי חמישי ***זה לא כי אני רוצה לשמוע את סולומון שר.. זה כי אי אפשר לקבוע איתך דייט כבר שנים - התחנה לקחה לך תחייםםם!***
קיצר יש מצב אני אין.. דבר איתי חמישי ***זה לא כי אני רוצה לשמוע את סולומון שר.. זה כי אי אפשר לקבוע איתך דייט כבר שנים - התחנה לקחה לך תחייםםם!***