דניאל! לגבי הסקר- רואי מוסר שנסיך הפופ הוא פרינס מייקל ג´קסון ג´וניר 1+2
I ilovem New member 28/10/02 #1 דניאל! לגבי הסקר- רואי מוסר שנסיך הפופ הוא פרינס מייקל ג´קסון ג´וניר 1+2
¥ ¥מייקלית¥ New member 28/10/02 #2 מה נסגר עם הפושטק הסוטה הזה? ../images/Emo23.gif תגידי לו שישלח לי הודעה באיסיקיו!!! ושאני כועסת! טוף?
מה נסגר עם הפושטק הסוטה הזה? ../images/Emo23.gif תגידי לו שישלח לי הודעה באיסיקיו!!! ושאני כועסת! טוף?
I ilovem New member 28/10/02 #3 הוא עסוק בטירוף... העבודה גומרת אותו, ויש לו כל מיני מופעים להעלות או משהו כזה... הוא כמעט אפ´פם לא מתחבר, כי אין לו זמן... אבל אני אמסור לו.
הוא עסוק בטירוף... העבודה גומרת אותו, ויש לו כל מיני מופעים להעלות או משהו כזה... הוא כמעט אפ´פם לא מתחבר, כי אין לו זמן... אבל אני אמסור לו.
T The MoonWalker New member 28/10/02 #4 תגידי לו שייקח קצת טיים אוף... נראה לי הוא יקבל התקף לב בסוף!
T The MoonWalker New member 28/10/02 #5 יכול להיות... אבל לא שמעתי אף שיר שלו בינתיים, אז אני לא יודע... כשהוא יוציא, אני אוכל לומר לך!
I ilovem New member 28/10/02 #6 אמרתי לו: "רואי, אתה זקן, אתה תשוש, אתה עוד תחלה בסוף, ואז מה?" אבל הוא לא רוצה להקשיב לי...ועוד עם הבעיות בלב שלו...אתם יודעיפ איך זה עם אנשים זקנים... מעניין אם הילדים שלו יהיו זמרים או לא...
אמרתי לו: "רואי, אתה זקן, אתה תשוש, אתה עוד תחלה בסוף, ואז מה?" אבל הוא לא רוצה להקשיב לי...ועוד עם הבעיות בלב שלו...אתם יודעיפ איך זה עם אנשים זקנים... מעניין אם הילדים שלו יהיו זמרים או לא...