אהה יופי קראתי... כתבה מאוד טובה... וארוכה...
S Sahar Sweet Girl New member 18/8/06 #17 אני בשוק-הוא בהקפאה 3 שנים אמא'להה קראתם את זה? ועוד שמו את זה בעיתון חחח כפרע על הילד היה שלנו בהקפאה 3 שנים ומגיע לו כמה צ'ופרים צודק לגמרי בנות מי מתנדבת? חחחחח סתם , לא
אני בשוק-הוא בהקפאה 3 שנים אמא'להה קראתם את זה? ועוד שמו את זה בעיתון חחח כפרע על הילד היה שלנו בהקפאה 3 שנים ומגיע לו כמה צ'ופרים צודק לגמרי בנות מי מתנדבת? חחחחח סתם , לא
M mor93 New member 21/8/06 #32 כל הכבודד לוווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif היידד!
ל ליאל666 New member 19/8/06 #27 כולם להיכנס חשוב! יש כתבה של היפיוף שלי בידיעות אחרונות.. ב-7 ימים! מי שיכול לסרוק שיסרוק מהר... אבל מהר!!! יש שם פוסטר ענק שלו!!! באסה שאין לי סורק!!! אז בבקשה מהר!
כולם להיכנס חשוב! יש כתבה של היפיוף שלי בידיעות אחרונות.. ב-7 ימים! מי שיכול לסרוק שיסרוק מהר... אבל מהר!!! יש שם פוסטר ענק שלו!!! באסה שאין לי סורק!!! אז בבקשה מהר!
T Trackslammer New member 20/8/06 #29 כבר סרקו פה... את באיחור ואפילו דיברו על הנעליים הירוקות המגניבות
ל ליאל666 New member 20/8/06 #30 לאא... זה של שבוע שעבר או משהו כזה.. יש בעיתון של סוף השבוע.. של יום שישי הזה!
M mor93 New member 20/8/06 #31 ספיר העלתת כברר! ואני העלתי את הנעליים שלוו! אויי רק שתדעוו שמתי אתת הכתבבהה על הקירר!