דניאל!! בקשר לסקר

דניאל!! בקשר לסקר

אין שם בכלל בחירה מתאימה בשבילי... אולי תוסיף משהו כמו: ...לרצוח....

חבל מאוד

אני דווקע ציפיתי שאופציה כזאת תהיה ניראה לי שיש אנשים כמוני שחושבים בכיוון הזה.

?????

רגע לא הבנתי את רוצה לרצוח את מיקל או שתרצחי כל דבר בעולם בישביל להיפגש איתו

חחח נראה לי

שאני ארצח אותו. אני אתן לו חיבוק ענקי, שהוא יחנק בסופו של דבר

אני התכוונתי

שאני אעשה הכל בשביל לפגוש אותו כולל לרצוח מישהו אם זה יהיה תנאי לפגישה כמובן

אמרתי

אם זה יהיה התנאי לפגישה אז אני אעשה את זה את יכולה לחשוב מה שאת רוצה אבל זה מה שאני הייתי עושה לדעתי הוא די שווה את זה

AS2000

New member
אני אגיד מכל הלב

ניראה לי שיש לך קצת בעיות נפשיות (בלי להעליב אותך חס וחלילה אבל את צריכה טיפול) !

תשמור את הדעות שלך לעצמך!!!! מובן??

אל תתערב!! אני אחליט אם אני צריכה משהו זכותי לעשות מה שאני רוצה אז בקשה בלי הערות מצדך שוב כי זה ממש לא מעניין אותי הדעה שלך אז תשמור אותה לעצמך!!!

יש לך זכות להביע דעה

אבל אם מדבר בנושא מסויים שיש דיון עליו אין לך זכות להעביר ביקורת עליי ולשפוט את מה שאני אומרת אז אל תעצבן אותי ואל תגיד לי ששששששש מה אתה חושב את עצמך? באתי עם מצב רוח רע אז אל תרגיז אותי יותר וכדאי תסגור את הנושא ככה!!!!

לא רוצה לקבל ביקורת!!!

אז אל תשפוט אותי כי בא לי לעשות מה שאני רוצה ואם זה לא נאה לך אז אתה מוזמן לשתוק ולשמור את זה לעצמך ולא לעשות עליי דיון כך אחד חושב את עצמו אלוהים פה!! אז אולי די??? מספיק נמאסת עליי כבר

סליחה???

אתה מקווה בשבילי??? אז אל תקווה כי אני לא צריכה את התקווה שלך זכותי להיות צינית לפעמים, לדבר בצחוק או להיות רצינית ואתה לא זה שתקבע את זה.. אז זהו מספיק אני לא מעוניית בדעה שלך ובזה זה ניגמר חוץ מזה אני לא רוצה לריב לקראת יום כיפור

לא מביעים דעה

על אנשים זה ממש חוצפה וזה מעליב...אז צריך לדעת גבולות ואם יודעים למה זה יוביל אז למה להתחיל בכלל??

למעלה