דניאלושקה!

טאלנה

New member
דניאלושקה!

מותק שלי זה לא קשור אליך, היא פשוט אומרת שיש לי להקה אז אי אפשר.... נאחסית..... לא נורא...... בחופש.....

טלה-נע יקרה ../images/Emo13.gif

את קצת חדשה פה ולכן אני אספר לך שלא כל הודעה את צריכה לתכוב בהודעה חדשה... אם את מדברת עם דניאלה תגיבי לה בהודעה קודמת אל תפתחו כאן סתם הודעות על ימין ועל שמאל! <הרגשתי ערן אהה?...> בכל מקרה, תהיו בריאות
אהה ואני לא מקנאה, לי יש את מיכל!!! <או גאד אני מקווה שלא הת=תחלתי להפיץ פה משו חדש...
>

crovee

New member
כדי שזה לא יהיה ../images/Emo32.gif

אני מציעה רעיון לסקר חדש!!! ועכשיו כשסיימתי את הרעיון, אני יכולה להגיד להגר שאני רק אגמוק לקפל כביסה ואני בדרך אליה. וחוצמזה, סקר חדש באמת יכול להיות רעיון נחמד!!! אולי נעשה סקר על אופיו האידיאלי של הבאר שבעי...?

דניאלושית...

הממ...טוב אני לא אגלה לאנשים פה שאת שמת לי אקדח בראש עד שאני אכתוב לך הודעה
יופי! וחוץ מזה...משלומך? הבחנתי שהצמיד שלי (שעבר בכל באר שבע) הגיע גם איכשהו לאלון! נו טוב...האמת שלא אכפת לי אבל חברה שלי רוצה אותו!!! ואני חולה ואף אחד לא אוהב אותי
טוב די לרחם על עצמי...

חי חי חי

אני אוהבת אותך קוצ´יל´ה!!!! תרגישי טווווווווב! הצמיד הגיע אליו כי עשיתי החלפות עם קולר (שעכשיו נמצא אצל טאלנה).. אהמ אהמ... אבל הוא יחזור אלי בקרוב... לא לא.. תגידי לחברה שלך שלא כדאי לה לקחת אותו חזרה כי כל העיר ענדה אותו :) ככה הוא ישאר אצלי.. חי חי חי...

crovee

New member
בואו נהפוך את זה לפורום

טאלנה וחבריה. יאללה? יאללה. בכל אופן, אני פה, מיכל כלומר, ואני ממש מבקשת ממך שלפני שיצנזרו את ההודעות שלך, בשביל להגיד לדניאלה שאת לא יכולה לבוא אליה, תרשמי לה במסרים... ולי יש את הגר!!! למרות שאתמול זרקתי אותה. נכון הגר...? ):

למעלה