דניאלה!! דניאלה מותק!!!!!!!! הנה אני טוב?
T The Fairy Sunrise New member 12/1/03 #2 yey!!!!!! ../images/Emo23.gif ה-ד-ר-ו-ש-קה!!! את פה ברוכה הבאה *עוד מקיף ח´ניקית בפורום באר שבע*
ה היפהפייה הנרדמת1 New member 12/1/03 #3 שנתפוס דברים בפרופורציות. בואי לא נסחף, אני פה לביקור קצר ותו לא
T The Fairy Sunrise New member 12/1/03 #4 ../images/Emo7.gif טוב טוב בסדר... שיהייה... ותכתבי לי מסר!
ה היפהפייה הנרדמת1 New member 15/1/03 #20 רון! שלום רון! (אוה, אני יודעת כבר איך הפורום הזה עובד... עכשיו יהרגו אותי-כי אני כותבת דברים מיותרים...)
רון! שלום רון! (אוה, אני יודעת כבר איך הפורום הזה עובד... עכשיו יהרגו אותי-כי אני כותבת דברים מיותרים...)
ט טאלנה New member 12/1/03 #16 חחחחח... גלעד, טל... קצת חיבה ואהבה לא הפריעה לאף אחד חיחי.. אבל שימו לב... כל הכבוד לך הדר, פתחת שני שירשורים חדשים.. הפורום זז!! חייבים להודות לה על משהו לא?
חחחחח... גלעד, טל... קצת חיבה ואהבה לא הפריעה לאף אחד חיחי.. אבל שימו לב... כל הכבוד לך הדר, פתחת שני שירשורים חדשים.. הפורום זז!! חייבים להודות לה על משהו לא?
D Dying World New member 13/1/03 #17 תודה הדר! חח למרות שאין לי מושג מי את... בכלל, האנשים פה בפורום הם מאד מסתוריים!
ה היפהפייה הנרדמת1 New member 13/1/03 #18 תמיד כאן לעזור! בבקשה בבקשה!! אין בעיות! חוץ מזה שאני בכלל לא מסתורית....