דניאלה!

דניאלה!

אהובתי! אם את קוראת את זה, תבריאי מהר! ואל תגיעי לביתחולים שוב!

chicolico

New member
מה????????????

מה קרה לדני? למה היא בבית חולים? אני יודע שהיא כל הזמן אמרה שהיא לא מרגישה טוב ושמתפוצץ לה הראש, אבל למה היא עכשיו בבית חולים??? היא בסדר? אם מישהו יודע איך היא מרגישה עכשיו שבבקשה ירשום... זה מאוד מאוד חשוב לי... אההה... ואני לא מנסה לרמוז לשום דבר אבל אני יודע כעובדה ממנה (מדני) שחלק גדול מהמצב שבו היא הייתה קשור למטומטמות מפורום ווסטלייף שפשוט הרגו אותה מבחינה נפשית אתמול... אבל עזבו, אני לא אפתח את זה פה שוב...

brians angel

New member
דני שלי בבית חולים???

מה קרה לה?? למה?? אני מתערבת איתכם שזה בגלל מה שקרה אתמול!!

הנה אני

מסבירה לכולכם מה קרה כן, יש לזה קשר למה שקרה אתמול, אבל בבקשה, אם איכפת לכם ממני אפילו קצת, אל תלכו לשם ותרדו עליהן, אני כמעט מתחננת. היום דני אמרה לי שהיא מרגישה ממש רע, ושמתפוצץ לה הראש ושהיא הולכת לישון קצת. הדר (אחותה) סיפרה לי שהם העירו אותה, לארוחת ערב נדמה לי ושהיא התחילה לרדת למטה, ואז התעלפה במדרגות *בום*, הם לקחו אותה לבית חולים כשהיא חסרת הכרה. זהו, זה פחות או יותר כל מה שאני יודעת. שוב, אני מבקשת, אל תלכו ותרדו עליהן בגלל זה, היה שם כבר בלאגן שקשור לזה, אל תחמירו את המצב, בבקשה. אני מתכננת ללכת לבקר אוהת באחד הימים הקרובים, אז אם אתם רוצים שאני אמסור לה משהו, אני אעשה את הז בשמחה, כל מידע חדש שיגיע אלי, אני אעביר לכם מיד.

brians angel

New member
אווווף!!!!

זה הריב הכי מטומטם שאי פעם ראיתי!! ועכשיו דני בבית חולים בגללו!! איזה מסכנה דני! :´( ואח"כ הן עוד מעיזות להאשים אותנו, שאנחנו התחלנו!!
תמסרי לה בבקשה שאני מאוד מאוד מאוד מקווה שהיא תרגיש יותר טוב ומהר, שאני עוד ייכנס בבנות שזה קרה בגללן, ושתפסיק לפול במדרגות..! (חח...
)

orit127

New member
תמסרי לה ממני..

החלמה מהירה מכל הלבבבבבבב ושצריך לכסח תבנות האלה מווסטלייף..הן גרמו לה להכנס לבית חולים..אוייש באמת..איזה מוזרות הן!!!

Sababush

New member
יולי

הייתי כותבת קודם אבל הייתי בסרט :-| תמסרי לה החלמה מהירה ושמעריצי בלו UNITED בישראל זה לא אותו דבר בלעדיה וששוב פעם אני אומרת, הבנות הסתומות שם לא שוות את זה

למעלה