דניאלה,,,

דניאלה,,,../images/Emo65.gif

יקירתי,, אומרים שהזמן עושה את שלו, אין ספק,, לאחר אין ספור נסיונות,, לאחר אין ספור כשלונות,, הרצון מדבר בעד עצמו,, ולכן,, מנסים שוב ושוב,, ולכן,, רוצים עוד ועוד,, והיום,, כמו גדולה,, עמדת במשימה,,, את,, עם כל הכח שבך,, עם כל הרצון,, עשית ובגדול, והכל נשאר עומד במקום,, אז מזל טוב לך,, חברה אמיתית,, מזל טוב,, על תבנית העוגיות הראשונה,, שלא הלכה לעולמה,,

מצטרפת לברכות../images/Emo65.gifדניאלה../images/Emo49.gif

כל הכבוד לך דניאלה מקסימה עמדת יפה במשימה גם פירה היום עשית בלי בעיה ויצאלה לך מחית נפלאה בטח בעלך יהיה בך גאה היום והספתא תשמע על כך ותבוא לך הלילה בחלום ומחר בלי שום הודעה מוקדמת הספתא בשעה 7 בבוקר אצלך מתייצבת רוצה כוס שתיה...ובטח לטעום גם עוגיה שממולאה בפירה ממש דייסה ואז תביט אלייך הספתא ודמעות בעינייה ותאמר: דניאלה יקרה בושה וחרפה...אני התגורר עימך כאן כל השנה עד שתיהיי טבחית מעולה חחחחחחחחחחחחחחחחחח היא תתקרב אלייך ואף תיתן לך נשיקה אופססס שכחתי קודם היא תסיר את התותבות ובמגבת המטבח הן יהיו מכוסות ואז הנשיקה תיהיה ממש רכה והיא תגיד לך...כמה רכה הנשיקה ככה היא רוצה את הפירה בפעם הבאה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דניאלה אחותי.......אני מפרגנתתתתתתתתתתתתתתתתת <מישהו ראה מכבי אש בסביבה?>חחחחחחחחחח

חחחחחחחחח איזה בושות

חחחחחחחחחחחחח שולי לפחות יצא לי מזה שיר אני לא מבינה מה קרה הלכתי לפי ההוראות מה שכתוב עשיתי אז למה? למה זה קורה לי בעלי מסכן מחכה ומחכה עם הקפה חחחחחחחחחחחח ומה יצא אבן עגולה ושחורה ,,,,,,,כן כן העוגיה לא ידענו אם לצחוק או לבכות ,,,,,,, אז החלטנו להתעלם ושוב מזל וטוב שכך פתחתי עוגת הבית שזה הדבר הביתי היחיד שיש לי בבית

חחחחחחחחחחחחח,,,,דניאלה,,,

ואני עוד חשבתי,, שאני אסון טבע,, לא נורא,, ילדתי,, שנה ועוד שנה, עוגיה ועוד עוגיה,, ואם ירצה השם,,, זה עוד יקרה,, אך מה שבטוח,, חביתה עליי, מתי שרק תרצי,,, אפילו מוכנה,, לחרוג מן השגרה,, ולך חביתה להכין,, כדת וכדין,, על מחבת מתאימה,,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,,,,

מיהNY

New member
דניאלהההההה

חחחחחחחחח..את אמורה להכנס בסוף ולהגיד תודה לכל המברכים לא להתפרץ באמצע...לשמור הכל בלב..חחח מזל טוב חמודה ושיהיה לך רק כיף מיה ניו יורק (נטולת זכות בחירה)

תגידו,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ואיך אפשר לשמור הכל בפנים מזל שיש פורום,,,,, אנחנו כאן עם ריח של עוגיות אבל ,,,,, יש רק אבנים דרך אגב יש לי 2 שאלות : 1. כתוב בספר " לתת לעוגיות להתקרר הן מתקשות ,,,," האם עוד יש סיכוי? 2. אם אין סיכוי איפה זורקים אותן את האבנים ? חן את מלחיצה אותי עם השיניים הרוטטות האלה יפה לך חיברת לי חיבורים שילוב הפירה והסבתא אני מתה מצחוק פההההההההההההההההההה

מזל טוב דניאלהההה

מצטרפת לברכות בשמחה! ומוסיפה לך גם מתנה שתהיה לך יום הולדת מדהימה עם העוגיות הקשות ואולי עוגה העיקר תהיי מאושרת ושמחה עם חברים וכל המשפחה

לכבוד דניאלה

הנדון: הרחקה טוטאלית מהמטבח דניאלה היקרה לאור כל הממצאים הוחלט פה אחד<הפה שלי חחחח> להרחיקך לצמיתות מן המטבח. והסיבות: 1) מאורז שהיה אמור לצאת אחד אחד יצא לך גוש מוצק 2) מפירה יצא לך עיסה ממש סמטוחה 3) מעוגיות שאמורות היו להיות פריכות יצא רק פאדיחות על כן הוחלט שלמען ביטחון מדינת ישראל...ולמען הקיצוצים בשירותי הכבאות באיזור מגורייך, הוחלט לעשות מגבית ולהצמיד לך טבחית מומחית. היו מספר מועמדות... אחת נכשלה כששרפה את המחבת בעשיית חביתה השניה הורחקה בגלל סלטה על קליפת בננה צהובה וכן עוד מספר מועמדות נשרו זאת אחר זאת ולבסוף לאחר מאמצים רבים...התנדבה פה טבחית מומחית ואמיצה והחליטה לעשות עימך חסד....והיא תגיע אלייך כל יום לעזרה. כמובן שעל התשלום ויתרה....כי היא דואגת לנכדה...כך היא תירצה אז קבלי אותה אלייך בזרועות פתוחות כן זאת הספתא פצצות לתותבות חחחחחח בכבוד רב הועדה לשימור ארץ ישראל דניאלה מחוץ למטבח איזור מגוריה מאובטח

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני מוכנה להכללללללללללללללל חוץ מהסבתא אני כבר שלושה ימים חולה עם שפעת רק מהסבתא הזו דרך אגב התקשרה אמרה שצריך לעשות את זה יותר ,,, לחנוק אותה ואת בעלי , בקשר לבישולים אני לא נכנסת למטבח חוץ מחביתה ומקסימום סנגביץ´ דרך אגב בעלי אמר שהעוגיות לא רעות אם מרטיבים בתה מסכן לא נעים לו עד שראה אותי 3 שעות מנסה לעשות עיגול בבצק שעף לי לכל הכיוונים . חחחחח לתיקון האורז במקום אחד אחד יצאו כולם ביחד זה נורא? חחחחחחחחחחחחחחחח שכחתי את הפתיתים הוספתי להם פטריות אמרתי לבעלי פשטידה . חחחחחחחחחחחחח חן גדולה מהחייםםםםםםםם

למעלה