דניאלה וירצר

שחררר

New member
דניאלה וירצר

היא כזאת חמודההההה אני מעריצה שלה!!! כל מי שראה אותה או משהו שיספר על זה. ואמרו פה שבפנאי פלוס כתוב שהיא חזרה לארץ, מישהו יכול לשים פה את הכתבה והתמונה בבקשה?

talkedmi1

New member
שמעו סיפור מעצבן...

כשפגשתי את יהודה בשבוע הספר...אז אחר כך התגלה לי שגם דניאלה הייתה שם ולא ראינו אותה באתר הרשמי יש תמונות צאותה פגישה שאני הייתי עם יהודה... ורואים לי חצי פרצוף אבל זה לא קשור...אז קיצר ילדה אחת שהצטלמה עם יהודה אז רואים אותה עם אותם בגדים מצטלמת עם דניאלה בתמונה אחרת!!!!! איזה באסה....

עדן*

New member
דניאלה וירצר היא

שכנה שלי. אני גרה ברמת גן והיא בדלת ממול . המשפחה שלה משפחה ממש נחמדה. אמא שלה ממש מתוקה. דניאלה תמיד התנהגה יפה , גם במהלך צילומי הסידרה היא התנהגה רגיל וממש אבל ממש לא הייתה אלי סנובית. וכן , היא חזרה לארץ, וכמו שהספקתי לקלוט היא מאריכה שיער

שחררר

New member
איזה כיף לך!!!!!

וזה נכון שהיא הסתפרה בשביל הסדרה? ובאיזה אורך השיער שלה היה קודם? אוף איזה כיף לך שאת גרה ליידה אני מקנאה בך!!! אני יודעת שאני נשמעת כמו ילדה קטנה אבל אני ממש מעריצה אותה היא חמודה ויפה

totsade

New member
היא למדה בבית ספר שלי...

היא גמרה את יב5´ בעירוני א´ לפני שנתיים, היא סיימה, אני נכנסתי, אבל ראיתי אותה שהיא באה לקבל תעודה.

שחררר

New member
כן אני יודעת שהיא למדה בעירוני א´..

יש לכם תמונות מחזור על הקיר? ראית אותה שם? איך היא נראית?

היי,אפשר גם לחפש אותה בספר מחזור של

התיכון הזה ולברר מה כתוב עליה.....זה מה שאני עשיתי עם המפורסמים שלמדו בתיכון שלי......זה יכול להיות די נחמד וגם זה נורא מצחיק לפעמים מה שכתוב שם....

למעלה