~~דניאלה ובוריס~~

• פותח הנושא nivm5
  • פורסם בתאריך

nivm5

New member
~~דניאלה ובוריס~~

איך העיפו את דניאלה ובוריס?????????? השיפוט כלכך לא הוגןןן!!!!!!!!!!!! לא יכול להיות שמאשה ובוני היו מועמדים להדחה!! היה להם ריקוד בין הטובים!! ובוריס ודניאלה בכלל לא הגיוני שעפו!!! הם רקדו ממש ממש יפה!!! הרבה יותר יפה מרודריגו או מיקי קם!!! או בכלל אלון אבוטבול שחוץ מלהזיז את השפתיים לא עושה כלום!! וחבל!!!!! הקהל כלכך לא מקוצעי..שיטת הניקוד ממש דפוקה לדעתי!!! מוריד מהערך של התוכנית!! ממש נמאס!!! מאשה רוקדת כלכך יפה וכלכך מגיע לה להמשיך הלאה... ראיתם לאין היא הביאה את גיא...בואו נתן לה הזדמנות להביא את בוני!! והמלכה צריכה להמשיך להחזיק את הכתר!!! אז להצביע 14-5060

shyrs

New member
לא בוחנים את הריקוד של מאשה

אלא את של בוני ובמקרה הזה אני חייבת עוד פעם לחזור על עצמי בוני רוקד גרוע, הוא לא זז! יופי שמאשה רוקדת יפה, היא רקדנית מקצוענית אוי ואבוי אם היא לא תרקוד יפה לפחות

nivm5

New member
בוני רוקד בין הטובים (מהבנים!)

ורואים שמאשה עושה עבודה מעולה איתו! גרוע רוקד אלון אבוטבול או רודריגו!!! בוני ומאשה זוג טוב!! להצביע!! 14-5060

מורביט

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה!!

זה באמת לא היה פייר.. עכשיו לפחות בואו נשמור על הזוג שנראה לי שיש להם הכי הרבה פוטנציאל>> מאשה ובוני. הם מעולים לדעתי.. באמת היחידים שבאמת שווה לראות את התוכנית בשבילם להצביע כולם בבקשה 14>>5060

רוקדת4

New member
השופטים לא בסדר.קלוד דדיה בוחן את

הריקוד בצורה פופוליסטית ובלתי מקצועית. את עניין הפופוליזם אמור לספק הקהל. השופטים שם כדי לבחון את זה בפרמטרים מקצועיים. לא יכול להיות שלריקוד של מיקי השופטים נותנים 5 +- ואז קלוד דדיה נותן 9. הוא כנראה לא מכיר את החוקים ולא מבין מה זה תחרות של ריקודים סלוניים. לא יכול להיות שויקטוריה מסבירה לו שוואלס וינאי זה ריקוד עם מספר אלמנטים מאוד מצומצם וזה מה שמקשה על העניין והוא עונה לה "לא יודע, אותי זה שיעמם". לו הייתי יו"ר השופטים הייתי קורא לו לשיחה צפופה ואף עובר איתו על אופי בחינת הריקודים הסולניים. הוא עושה בדיחה מכל הפן המקצועי של פאנל השופטים שמהווה חלק ניכר בהבדל בין תכנית ריאליטי זולה, למשהו שבאמת שווה צפייה.

shirel2006

New member
סוף סוף מישהו ששם לב לזה!

השופט הזה משוחד! צריך להעיף ודחוף!

רוקדת4

New member
לא מסכימה איתך.אבוטבול נותן

את השואו הכי טוב בתכנית. רואים שהוא רוקד מכל הלב ונכנס לזה. מסתכלים על רודריגו או על בוני ורואים שהם ממש חושבים תוך כדי מה הצעד הבא שהם צריכים לעשות, ואבוטבול פשוט "חי" את הריקוד. ואת זה אי אפשר ללמד.

אלון אבוטבול

אולי מספק "שואו" כדברייך, אך הטכניקה שלו גרועה ומוזנחת, ומלבד זאת - לפעמים המשחק שלו מוגזם, והוא שוכח שיש לידו גם בת-זוג. דרך אגב, אני גם לא באמת מאמין שאלון כל-כך אוב לרקוד. רוב מה שהוא עושה מבויים על-ידי ההפקה. מילה שלי. לעומת זאת, לבוני יש טכניקה מצויינת וניכר שהוא עובד קשה ומשקיע המון. הוא משתדל מאד להכניס מה שיתר משחק ואת רוח הריקוד, ולטעמי די מצליח, אף-על-פי שאת הצד הזה יש לחזק אצלו, ואין לי ספק שמאשה עובדת על זה!

shyrs

New member
למה שאני אאמין למילה שלך?

לא ברור לי למה לאלון לשחק אותה אם הוא לא ממש אוהב לרקוד, נשמע לי לא אמין לחלוטין מה שאמרת.... מאיפה הבטחון במילים "הטכניקה שלו גרועה ומוזנחת" ? אלון רוקד יפה, משתדל ולא נראה לי ששחקן בסדר גודל שלו יוציא לפועל את כישורי המשחק שלו רק כי ההפקה ביקשה ממנו, זה נשמע לי אפילו די מגוחך, וטיפשי..... ולגבי בוני: כדאי לשים לב בפעם הבאה לאיך שבוני רוקד או ליתר דיוק צועד, הטכניקה שלו רחוקה ממצוינת אולי בעתיד הוא ישתפר, כרגע, הוא ממש לא עושה לי את זה הוא מחושב מידי בצעדים שלו, ברוב המהלכים בריקוד הוא מכופף, הוא בקושי מזיז את עצמו גם כשמדובר בריקוד סלסה, הריקוד שלו עצור מידי ואני לא ראיתי עד היום משחק בריקוד שלו. מה שכן, רואים שבוני הוא בחור טוב, מנומס ומעריך מאוד את מאשה...

רוקדת4

New member
אני מכירה את אלון ואת ההתלבטויות ש-

היו לו אם בכלל להיכנס לתכנית הזו... זה מאוד מאוד מאוד חשוב לו והוא עושה את המקסימום בתנאים הקיימים. שום דבר לא מבויים על ידי ההפקה ואל תבלבלו את המוח. תאמינו לי שאם זה היה ככה לא הייתי מתייחסת לזה בכלל. כי אני מבינה את החשדות. אבל מה שהיה בפעם שעצר את הריקוד פגע מאוד בויקטוריה וזה שיבש להם את הזוגיות והוא אכל את עצמו על זה. אז חאלאס עם הבוז כלפי הבנאדם. תראו אותו על הרחבה!! מה אתם חושבים שהוא "משחק אותה"?? זהו בדיוק, שאלון לא "משתדל להכניס מה שיותר משחק ואת רוח הריקוד" - הוא חי את זה. ואני בעד כולם, הם כולם נפלאים ומקסימים, אבל אלון חי את זה. רואים שהוא חי את זה. הקטילות של השופטים מגיעות אני מניחה א' בגלל בעיות טכניקה שאני חושבת שיש לכולם (יאמר לזכותה של אילנית לוי, שלא מגיעה מתחום הבמה והתנועה כבר שנים כמו מיקי קם, שהיא מפגינה יכולת מרשימה מאוד), וב' כי אלון כ"כ נהנה שנדמה שזה בא לו בקלי קלות אז למה הוא לא מתאמץ יותר. זה שהוא חי את הריקוד מבפנים לא תמיד הולך ביחד עם חוסר ניסיון הריקוד או הטכניקה. נכון , הוא לא רקדן מקצועי. אבל את שמחת החיים הזו, את האושר האמיתי את זה אי אפשר לקחת לו. לאלון אין את המבט המזוגג בעיניים של "רגע רגע מה הצעד הבא" כשהוא על הרחבה. ועל זה מגיע לו להגיע לגמר.

מיקגאפ

New member
קריאה לכל תומכי בוני ומאשה- כנסו!

היי לכולם, קודם כל אני שמח לשמוע ולראות שיש עוד אנשים רבים וטובים שחושבים כמוני. כבר התחלתי לחשוב שמשהו לא בסדר איתי...
אני קורא אליכם קריאה נרגשת להמשיך ולהצביע כמה שיותר עבור הזוג הנפלא הזה!!! ולעודד אנשים נוספים לעשות זאת. יחד עם זאת אני מכריז בזאת שאם חלילה וחס יודח זוג זה מהתוכנית.... אנו כולנו מחרימים את הצפייה בתוכנית ממש כך, אני לא חושב שיש/ יהיה טעם לראות את התוכנית ללא הזוג הנפלא הזה. אז קדימה למאבק אחיי ואחיותי היקרים- בוני ומאשה מס' 14 ל-5060!!!

nivm5

New member
וכל מילה מיותרת!!

בוני ומאשה בשבילהם רק רואים את התוכניתת להצביע!!!!!!!!!!! 14-5060!!!!! "כי המלכה צריכה להמשיך להחזיק את הכתר!!"

2 Mיכל

New member
לא הגיע לדניאלה ובוריס לרדת אבל

מבחינתי הם לא ממוקמים בין 3 הזוגות הראשונים אז כמה שזה יישמע לא טוב, זה לא כ"כ נורא שהם ירדו. בעונה הקודמת שירלי וקיריל ירדו אחרי ריקוד ממש מעולה כשכל העונה הם היו מצויינים. (ובנולד לרקוד הורידו את עדי והשאירו את וובה, שרית ועוד כלמיני רקדנים הרבה פחות טובים ממנה ומאחרים).

למעלה