דניאלה היקרה שלום

דניאלה היקרה שלום

דניאלה היקרה, יש לי בעיה שמטרידה אותי. <כי את יודעת בזמן האחרון כל כך שקט אצלנו במדינה שאין לי משהו אחר לחשוב עליו> אני משתתפת בפורומים של תפוז. <מ´לעשות, כל אחד והשריטה שלו> עד היום הבנתי יופי ת´סימנים. <יופי מ´פגרת> בזמן האחרון יש תופעה שפשוט לא ברורה לי ומאחר ומוחי צר כעולם הנמלה <וגם זה רחב לידו> אבקש את עזרתך. פעם, נשקו אותי ככה
אחח!! איך שראיתי את הסימן ישרררררר הרגשתי את מגע השפתיים. הנשיקה היתה צבעונית חושנית עסיסית <יאמיייייי> בזמן האחרון יש מגמת שינוי. פיתום מנשקים אותי ככה }{ או {} הלוווווווווו אפשר לדעת מה זה החרטה הזה?? למה שחור? למה צר? זה נראה לך שפתיים זה? שחקנית עניינים ברומו של עולם :)

זניאלה

New member
מנסה. אבל לא הצלחתי להפטר מה-ז***

יקירה, נשיקה כזאת -
הינה נשיקה נשית, עם אודם ושפתיים משורטטות. באמת תפקירי את שפתייך לגבר שיקפיד למרוח אודם אדום ולתחום אותם בעפרון תואם ? זה עושה לך את זה ? אז ממני לפחות תקבלי נשיקות מסוג: מווווואה ! או שלא.

לשחקנית הראשית שלום

הייתי עסוקה בהסברים אחרים ולא יכולתי להתפנות לנשיקות אז קודם כל וראשית הסבר הנה הדגמה
מיוחדת בשבילך ועכשיו לשאלתך הסיבה לשינוי הגרסא - שעמום מרוב הצפות של נשיקות ושימי לב }{ נשיקה - נקודת המגע מה שאין בסימן הזה
שהשפתיים בה פתוחות קמעא וזה {} זה חיבוק את לא מרגישה את זה? שאלות נוספות? זה הזמן לפני שממשיכה בהסברים במקומות אחרים

lamalo

New member
דניאלה היקרה שלום

חברה שלי אוהבת לעשות את זה בחושך, אני מעדיף את האור. יכול להיות שזה בגלל שאני עובד בחברת החשמל?

lamalo

New member
דניאלה יקרה שוב שלום

הדשא של השכן שלי ירוק יותר, בעיקר מאז שבעלי קנה כלב, שאוכל לנו את כל החצר. ממי כדאי להיפטר – מהשכן, מהבעל או מהתמונה המכוערת בסלון שחמותי הביאה לנו לחג?

lamalo

New member
דניאלה יקרה שוב שלום שוב

הבן שלי התגרש, חזר לגור בבית, ומאז הוא תופס לי את המקלחת, מתגלח בכלי הגילוח שלי ואפילו משתמש במברשת השיניים שלי. האם מותר לי בתמורה ל--ן (את בטח מבינה למה אני מתכוון, אני פשוט לא אוהב לכתוב גסויות) את אשתו המזדיינת בתחת ואוכלת ברברס לערבים בפומבי?

למלו - תשובה מס´ 2 לשאלה 3

בעצם לשאלה 2 תפטר מהכינים ומהיונים את הכלב תשלח לשכן ותבקש ממנו להביא אותו לחמותך ואת התמונה תשלח ל..... בעצם נשאיר לך את הבחירה לאן לשלוח זה מאד חשוב לעיצוב האישיות - החלטות

למלו יקירי

היה זוג אחד שהיה נשוי 20 שנה, קליינטים שלי מאד חביבים, וחיי המין שלהם היו נפלאים הבעל התעקש על עשיית תשמישי המיטה בחושך ואילו אשתו רצתה אור אור בעיניים עור בעור לראות את הזיעה לראות את הכל יום אחד אחרי 20 שנה ללא אזהרה מוקדמת באמצע כל התש והמיש היא הדליקה את האור לאחר כמה מיצמוצי עינים וצקצוקי לשון (לשונה היתה בדיוק דרומית לטבורו, לכיוון גן עדן) היא הביטה על האיבר שמענג אותה 20 שנה ולחרדתה וזוועתה גילתה שבעלה משתמש בויברטור אחרי שנרגעה מדפיקות הלב ובכלל ברגע זה נגמרה הדפיקה (רק דפיקה חלושה נשמעה על הדלת של השכן, אבל זה ספור אחר) היא צעקה בקול חלוש משברון לב: "עשרים שנה, עשרים שנה ואתה משקר לי?" אמר לה בעלה שהיה איש עם כושר משא ומתן נפלא "יקירתי האחת (ולא רצה לומר אם יחידה או לא), אם את מוכנה לא לשאול אותי לגבי הויברטור, אני מוכן לא לשאול אותך לגבי ארבעת ילדינו המופלאים" אז מה רצית לשאול אותי למלו? אתה בטוח שאתה רוצה שנתחיל לחפש למה אשת חיקך רוצה חושך? אני רואה שיש כאן שאלות מזל שבאתי לסבוב נוסף

אוווווו מיייייייי גודדדדדדדד!!

או בעצם אווווווו דניאלה!! :) שחקנית אפשר לעבור להדגמות לפני שאת זזה?

שחקנית ראשית

נתתי לך הסבר והדגמה ועכשיו אני רואה שאת רוצה דוגמית אישית מתי ההצגה? אבוא רגע לפני עליית המסך

למעלה