דניאלה גרוס והדרסאג´

אבו-דני

New member
דניאלה גרוס והדרסאג´

--- בתאריך ה 29 לינואר צפויה להתארח בפורום סוסים דניאלה גרוס מומחית לדרסאג´ בשעה 3:30 אחהצ´ ושוב תודה לפינציפון

~מקפצצת משימחה~

יאי! איזה כיף! דניאלה גרוס! טוב... אמממ....
איזה כיף!

שיט!!!!!!!!!!

דווקא ביום היחידי שאני לא יכולה
קבינימט הבית ספר הזה! גם יום הולדת של החברה הכי טובה שלי וגם יש לנו ערב לגיוס כסף לבית ספר ואני מארגנת

angel457

New member
שיט בריבוע!!! גם אני לא יכולה!!!1..

אני מסיימת ב-2:40 וחוזרת הביתה רק ב-3... ויש לי לרדת עם איזה כלב אחד!! ב-15:30.... אוווףףף אי אפשר להקדים ביום!??

angel457

New member
אנשים כולם כנסו!!! דחוווף!!!!!

אני יודעת שזה יותר מדי מאוחר לשאול את זה...אבל מחר יש אצלי בחווה (חוות הפארק) תחרות דרסא´ז לאליפות הארץ מספר 3........ מישהו מפה יוצא??!?!

אתם לא חושבות שזה קצת חשוב יותר?

כאילו... להוציא כלב בשלוש וחצי... את לא יכולה לדחות את זה? או אולי להקדים את זה בכמה דקות? כאילו... תוציאי אותו בשלוש וואלה!
כי את דניאלה גרוס אי אפשר לדחות... זה ממש לא מכובד וזה גם לא נעים...! מקסימום תשרשרו שאלות או דברים שאתן רוצות להגיד ואחרי שתסימו את הכול תוכלו לראות מה היא רשמה בחזרה!

angel457

New member
אמממ אבל זה...נורא לחוץ...

כי אני באה הביתה מתה מרעב.. ו.. יש קטנטנות!!!!!

טוב אין בררה

אני מנכלית של חברה.. ואנחנו עושים גיוס כספים, ערב שאנחנו מתכננים כבר חודשיים! אז אני רק אשרשר שאלות

krin88

New member
בסדר...

דניאלה גרוס....בואו נרגע. כולם נראים לי בהיסטריה ממנה.... כאילו אני יודעת שהיא רוכבת מצוינת אבל......היא גם בן אדם אחרי הכל....

AlOnA FoR EvEr

New member
מזל../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אני מקווה שתפוז יפרסמו הודעה
ומזל שזה לא יום שני או שלישי(שני שיעור רכיבה, שלישי בקיבוץ)

~סוקלת את עצמי~

טוב לפני שאני כותבת את זה תנו לי רגע של סקילה עצמית... "אווווץ´!!!" "אהההההההה" "יאיייייכס!" "HALPE!!!" "ה-צ-י-ל-ו-!" טוב- אני חשבתי על זה הרבה זמן ואבו דני שאל אותי גם כן אם אני רוצה לגלות לכם ש- אני הולכת לראות את דניאלה גרוס, טוב אז חבר´יה, אני סומכת עליכם שאתם לא תסכלו אותי, ואני (כן כן) נוסעת לרמת גן כדי להיות נוכחת באירוע...חי חי חי. גם המנהלים יהיו שם (בנות... רמז: *שיעול*טאז*שיעול* סתאאאם) וג דניאלה גרוס!!! טוב זה לא משהו מיוחד בשבלכם אבל בשבילי זה כן! מצטערת על ההתלהבות- אני פשוט לא יכולה להסתיר את זה! (((
))))) מה עוד מה עוד? אה כן! ב-21.4.90 סו"ס (סוף סוף) יש אצלנו תחרות (דירוג מרכז 6+פרס כספי...
) קפיצות!!! טוב להשתתף אני לא אבל מי כן?

עכשיו שאני רואה באיזה יום זה.......

יוצא אז אני בטוח לא יצא לתחרות הזאתי!!! כי זה יוצא ביום שני!!!! ובחוה אצלנו יש בפסח קייטנה אז יהודה בחיים לא יסכים לתת לנו לצאת!!!!

לא.. ולבת שלה קוראים קתיה והיא.....

נשארה בארץ.. היא כבר בץ 18 והיא בי"ב.. אולגה השאירה לה את האוטו והבית... והיא כל חודשת שולחת לה כסף.. זה מה שאמרו לי....

אוי איזה שווה לה!!

כיינ אני יודעת שקוראים לה קטיה... היא הייתה בקייטנה-תמיד עשתה לונג´ים... והיא לא כבר סיימה י"ב?... מה איזה כיף זה ככה אוטו ובית לבד חחח

למעלה