דנו בכך בעבר אבל

טלטול232

New member
טוב אז בואו נתחיל

שלום לכולם עוד כשלשה שבועות אנו נוסעים לקרואטיה לשבוע, לאזור הצפוני , כפר נופש עם רכב. נהיה בהרכב משפחתי מלא , הורים וילדים בגילאים 21 ,17 וכמובן טלטול 7.5 . למשהוא יש רעיונות היכן לטייל ? אפשר גם במערב סלובניה. אז זהוא , בלי פוליטיקה ובלי אפילפסיה אבא של טלטול

וואו! מהמם שם!

תהנו
הייתי מציעה אבל אני לא זוכרת בגרוש איפה הייתי, אבל אם אתם יוצאים אתם חייבים לעבור איזה מסלול של אחד הנהרות והמפלים,זה פשוט מרהיב! אני זוכרת שיצאנו למקום שהכל היה גשרים ומלמטה היה נהר, וזה ממשיך עד שמגיעים למפל...

איזה כיף

המקום הוא גם ברשימת היעדים שלי, אבל הקיץ אני לא מצליח להחליט לאן לנסוע.

אמא של ס

New member
אפשר קצת פרטים?

מענין אותי (אם זה לא חצוף מדי) לדעת מהי העלות של הכפר והרכב? אני שואלת משום שיש לי אפשרות להחליף את יחידת הנופש שלי בארץ ולקבל במקומה יחידה בקרואטיה (כמובן בהתראת זמן מתאימה ואם יש מקום). ורציתי לבדוק עלויות.

טלטול232

New member
פרטים

שלום לך הכפר נקרא Novi Vinodolski נמצא כ 40 ק"מ דרומית לעיר רייקה. המחיר ל 5 כולל טיסות, שבוע בכפר ( ללא אוכל ) ורכב קלאס C הוא כ 18,000 ש"ח (כ 4100 $ פחות הנחה של 3% בכרטיס האשראי ) איני יודע אם הוא כפר של טיים שרינג , כך שאפשר להחליפו ביחידה אחרת. האתר של הכפר הוא http://www.novi.hr ושיהיה לכם רק כיף אבא של טלטול

אמא של ס

New member
תודה

על האינפורמציה. המיקום של יחידת הנופש של החברה בה אנו חברים (RCIׂ ) נראה פחות מוצלח משלכם (האיזור יותר דרומי) מבחינת הקרבה למקומות אטרקטיביים. אם כי הנוף מהמם. אז שתהיה לכם חופשה מהנה וכיפית . אשמח לשמוע חויות והמלצות.

חיים נכנעת מהר מידי לדרישות שאינן

לגיטימיות בפורום הזה. הפורום הזה מיועד להשמיע ולהישמע להיתיעץ וליעץ ובשום אופן לא לפוליטיקה היות וישנן במות אחרות לפוליטיקה ולמי שיש בעיה עם זה שפשוט לא יכנס לכאן . שם הפורום מודיע על תוכנו נקודה. אני לא נגד פוליטיקה אך כאן זה לא המקום שיהיה ערב טוב לכל הפוליטקאים שכאן רפי

חייםלוי

Member
מנהל
מחקתי כאן הודעה של r216 על פי בקשתה

ההודעה של aerox ששורשרה אליה נמחקה גם היא באופן אוטומטי.

חייםלוי

Member
מנהל
אני מקווה שלא יהיו כאן דיונים

פוליטיים אבל בהחלט אפשר לפתוח את הפורום גם לדברים שונים שמעניינים את האנשים ולא רק אפילפסיה. כמובן שהתמיכה היא יסוד ובסיס הפורום.

aerox

New member
שבת שלום לכולם

בהמשך לשרשר החלטתי סתאם לדעת מה כל אחד עושה בחייו הפרטיים ? במה הוא עוסק וכד'.. מי מתחיל ?

למעלה