דנו בכך בעבר אבל

דנו בכך בעבר אבל

בקשר לזה שהפורום יהיה מושא לדברים אחרים ולאו דווקא שירשורים בנושא האפילפסיה אלא בחיי היום יום לשתף אותנו, מה אתם אומרים על כך

r216

New member
אתה מוזמן להתחיל! ולהוות דוגמא...|ל

וחוץ, אנשים כן כותבים גם על דברים אחרים מלבד האפילפסיה, אבל זה בהחלט יכול להיות נחמד

אני בעד...../images/Emo45.gif

זה יהפוך את הפורום ליותר חי... זה יותר פורום על המחלה מאשר על האנשים...

aerox

New member
אני בעד :)

אבל עד גבול מסוים :) Family Epi :) אז מי מתחיל לחפור ראשון קדימה ?

חייםלוי

Member
מנהל
אין שום בעיה ברעיון שלך. אבל עם

גבול מסוים והגבול הוא פוליטיקה. על פוליטיקה לא מדברים בפורום הזה. על נושאים אישיים אפשר לדבר ובזמנו זה היה כך.

r216

New member
זה לא טיפה חוצפה להגיד על מה לדבר?

למה לא לדבר על פוליטיקה, אנחנו אנשים בוגרים ואין זה פסול לדבר על מה שמעניין אותנו, ואם המצב היום משפיע על משהוא והוא רוצה להביע דעה או לפתוח דיון בקר אוכלוסיית הצט הזה, כי הוא מתחבר לאנשים שפה, ויודע שהוא מדבר עם אנשים עם ראש על הכתפיים ולא עם אנשים שסתם מסתובבים כאן.. אז מה הבעיה, הרי אין כוונה לאיש כאן להפוך נושאים לויכוחים או לאי נעימות.

חייםלוי

Member
מנהל
אני מבקש יפה לא לדבר על פוליטיקה

משום שמנסיוני הנושא נפיץ ועלול לגרום למריבות מיותרות. לנושאים פוליטיים יש מספיק פורומים בתפוז שם שופכים אש וגפרית אחד על השני. אני לא מעוניין להביא את הרוח הזאת גם לפורום הזה שהוא בסופו של דבר פורום תמיכה. מריבות פוליטיות רק עלולות להרחיק את מי שזקוק באמת לתמיכה ולהביא ח"ו את המתקוטטים בפורומים אחרים.

חיים על איזה עוד נושאים לא לדבר

פה בפורום חוץ מפוליטיקה, על הכניסה לעזה על החטוף וזה מותר או שלא?

חייםלוי

Member
מנהל
לדעתי אפשר לדבר על נושאים אישיים,

חוויות, טיולים וכד'. כשאתה פתחת שרשור אבל על החטוף הי"ד לא אמרתי מילה. אבל ויכוחים פוליטיים לא יעשו טוב לפורום, לדעתי.

ufo11

New member
אני חושב שחיים צודק. פוליטיקה זה

נושא רגיש מאוד. אני לא רואה מה הדחף העז הזה לדבר על פוליטיקה דווקא כאן. נכון, אנחנו אנשים בוגרים, אבל פוליטיקה זה נושא בוער וניתן בשניות להקפיץ למישהו את הפיוז. אני לא רואה למה זה כל כך חשוב. פוליטיקה זה מעניין, אין ספק. אבל אני לא חושב שזה יתרום לפורום. יש הרבה נושאים אחרים שאפשר לדבר עליהם על גבי הפורום, מעבר לתמיכה באנשים. זה מבורך. אבל ההתעקשות על פוליטיקה, נראית לי מוגזמת. סה"כ חיים רוצה בטובת הפורום ובטובת האנשים שכותבים כאן, שבסופו של דבר, לא משנה איך תסתכלו על זה, הגיעו בראש ובראשונה בשביל התמיכה החברתית. כבר היו מקרים שבגלל דעות מסויימות, אנשים ברחו מכאן, ואת זה אנחנו לא רוצים להשיג.

Son Gocu

New member
פוליטיקה זה רע

בתור אחד שאחד החברים החברים הכי טובים שלו הוא מתנחל(ואני יוצא השומר הצעיר), לא לדבר על פוליטיקה זה אחד הדברים הכי טובים שיכולים להיות...

חיים אני חושב

שנושאים אישיים לא יעניינו את האחרים ולגבי פוליטיקה ר216 צודקת אפשר לנהל דיונים אנחנו אנשים בוגרים ולא ילדים קטנים פה בפורום ואפשר לנהל דיון נורמלי בלי לרדת לפסים אישיים אם זה מה שאתה מתכוין ואין שום סיבה לדעתי לא לכתוב על פוליטיקה, ואם אתה דווקא מתעקש אפשר לעשות ניסיון , אוקיי

חייםלוי

Member
מנהל
בסדר ניתן לזה צ'אנס אבל בלי

התלהמויות.

r216

New member
אין שום דחף לדבר על פוליטיקה פשוט

אני לא רואה סיבה מראש להגביל את נושאי השיחה שלנו. במידה וזה התפתח לא יפה, יש סיבה להגביל, אבל אני לא חושבת שזה יקרה, וחוץ, לא בטוח שפוליטיקה בכלל תעלה..

aerox

New member
אבל פוליטיקה זה משעמם

:) וזה באמת מביא מריבות :) כבר עכשיו אתם רבים אתם שמים לב :) יאללה סתאם תהנו חברייס.

אני דווקא בעד שרשור על כל נושא

כל עוד שומרים על הכללים של הפורום,אני לא מבינה מה הבעיה,זה לא פורום שצריך לעסוק רק באפילפסיה. תפתח שרשור במה שמענין אותך רוני וזהו,זאת הזדמנות טובה לכולנו לפתוח את הפורום גם לנושאים אחרים. בהצלחה בנסיון

למעלה