דנה?! איך זה הגיע למצב הזה?! מה זו ההטרדה הזו? יש לכ מושג מה ענת תעשה מהמידע הזה?
B Blue g New member 3/11/03 #1 דנה?! איך זה הגיע למצב הזה?! מה זו ההטרדה הזו? יש לכ מושג מה ענת תעשה מהמידע הזה?
P p r u d e n s New member 3/11/03 #2 *מכות סגנון אפי* למה לא נולדתי עם אורנג'?! למה?! שיר רעה! רעה! *מכות*
ע ענת המלכה של הפורום New member 4/11/03 #3 BLUE G, דווקא לא... ../images/Emo8.gif למה לי להתאמץ, כשהכונפות מביישות את עצמן? אני מעדיפה לטנף להן דווקא כשהן נהנות מהחיים. זה פשוט הרבה יותר נעים "סדרת ריאליטי על הכונפות" (מתוך "100 הדברים הכי משעממים שאפשר לדמיין")
BLUE G, דווקא לא... ../images/Emo8.gif למה לי להתאמץ, כשהכונפות מביישות את עצמן? אני מעדיפה לטנף להן דווקא כשהן נהנות מהחיים. זה פשוט הרבה יותר נעים "סדרת ריאליטי על הכונפות" (מתוך "100 הדברים הכי משעממים שאפשר לדמיין")
ר רותי חרדית New member 4/11/03 #4 כמה רוע יש לך מעניין למה אף אחד לא דלוק על סיליקון אמממ סליחה על דניעל חחחחחחח
O ODana New member 4/11/03 #7 פרו...../images/Emo7.gif אני אולי בדיכאון של הלייף, אבל אני לא אתן שאת לא תהיי בעניינים. אז ככה: 1. תעברי לאורנג' 2. או שתעברי לאסקייפ 3. וחוצמזה בעונה הבאה אנחנו נביא תקצירים של הפרקים. כדי שתהיי בעניינים. מ'תומרתתת? ואיך היתה הפגישה עם אפרת?
פרו...../images/Emo7.gif אני אולי בדיכאון של הלייף, אבל אני לא אתן שאת לא תהיי בעניינים. אז ככה: 1. תעברי לאורנג' 2. או שתעברי לאסקייפ 3. וחוצמזה בעונה הבאה אנחנו נביא תקצירים של הפרקים. כדי שתהיי בעניינים. מ'תומרתתת? ואיך היתה הפגישה עם אפרת?
P p r u d e n s New member 4/11/03 #8 חה חה חה! בקושי יש לי פלאפון, אז לעבור?.. הפגישה לא הייתה מסתאבר שההורים לא יכולים להסיע אותי היום. אז נתקשר ונקבע משו אחר..
חה חה חה! בקושי יש לי פלאפון, אז לעבור?.. הפגישה לא הייתה מסתאבר שההורים לא יכולים להסיע אותי היום. אז נתקשר ונקבע משו אחר..
O ODana New member 4/11/03 #6 ג'יג'י - אין לי מושג זה פשוט פתאום.. ואני בכלל לא חשבתי ש... ואז.. ו... אוף!!!! למה הכל צריך להיות כזה מסובך! זה היה הערב של החיים שלי, למה זה נהרס כל כך מהר! אני לא יודעת מה יהיה, בינתיים בא לי לקבור את הראש באדמה (או לצאת דחוף לשופינג)...
ג'יג'י - אין לי מושג זה פשוט פתאום.. ואני בכלל לא חשבתי ש... ואז.. ו... אוף!!!! למה הכל צריך להיות כזה מסובך! זה היה הערב של החיים שלי, למה זה נהרס כל כך מהר! אני לא יודעת מה יהיה, בינתיים בא לי לקבור את הראש באדמה (או לצאת דחוף לשופינג)...
P p r u d e n s New member 4/11/03 #9 לצאת לשופינג. אין אין אין כמו שופינג. "אני מכורה למדידת מכנסיים." "אוהבים אותך, שיר." (מתוך מפגש בקבוצת הגמילה שלי)
לצאת לשופינג. אין אין אין כמו שופינג. "אני מכורה למדידת מכנסיים." "אוהבים אותך, שיר." (מתוך מפגש בקבוצת הגמילה שלי)
B Blue g New member 4/11/03 #10 נכונ! שופינג... אתמול הרבשתי רע הלכתי לקניות, קניתי מלא בגדימ חדשים ומיד הרגשתי יותר טוב...