דנה מודן היום ב-

נ"ש חידה מספר 2

אז ככה זוכרים את הנישואים הממש מוזרים של קלארק וסאלי הוא ידע שאם הוא ינשא לה ל- 3 שנים הוא יקבל מלא כסף הוא באותה תקופה היה מאוהב לא בסאלי אלא ב x אבל סאלי גילתה אותו והיתנקמה בו. אחרי כל הרמזים האלה נעבור לחידה: במי קלארק היה מאוהב? איך סאלי גילתה אותו? איך סאלי התנקמה בו? שאלת רשות : מי עזר לה בנקמה?

SupeRonit

New member
יש לי תשובה (אך חלקית מ-א-ו-ד)

איזה קטע: כל השבוע חשבתי שקלארק היה מאוהב בקריסטין פורסטר,אבל אז נזכרתי במרגו (שהרי יש להם ילד משותף).אז אחת מהן היא ההימור שלי * את זה אני דווקא (נראה לי) כן זוכרת:הוא קנה לה (אני כמעט בטוחה שמדובר בקריסטין) תכשיט שסאלי מצאה ונראה לי שהנקמה שלה הייתה להיכנס ממנו להריון (תוצאה:סי-ג'י) ומייסי עזרה לה לשכר אותו ?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!?!!?!?!?! תשובות הזויות ומאחר שעברו כבר יומיים אני חושבת שהגיע הזמן לפרסם את התשובות

SupeRonit

New member
כאילו שחשבתי שזה יהיה משהו אחר

כי פשוט עשיתי סלט ממה שזכרתי מכל סיפור סאלי-קלארק. אל תשתמשו בזה נגדי

Guy K

New member
נ"ש - ניצול שרשור או ניצלו"ש

כדי לפתוח הודעה חדשה אבל לא לדחוף לעמוד הבא הודעות אחרות, כדאי לשרשר הודעות שקשורות אחת לשנייה, ובמידה ואין הודעה שקשורה לחלוטין אבל כנראה שהיא לא תגרור הרבה תגובות - אפשר פשוט לפתוח נושא חדש בהמשך לאותה ההודעה.

אני בשוק אני בהלם אני המומה

מה באמת אף אחד לא יודע טוב אני אתחיל לענות היום טיפה הדבר היחיד שהיה נכון בתשובה היה שקלארק היה מאוהב בקריסטין

התשובה המורחבת

טוב אז ככה קלאר היה נשואי לסאלי וחמאוהב בקריסטין הוא קנה לה -לקריסטין מכונית ותכשיטים והוא אמר למוכרת שזה לאישתו הם בטעות צילצלו לאשתו האמיתית סאלי וככה היא גילתה על זה והחליטה להתנקם היא כיוונה את כל השעונים בבית 4 שעות קודם ואז כשהוא חשב שעברו ה 3 שנים הוא שמח וחגג עם קריסטין - התנשק איתה והתופר (הוא היה מאוהב בסאלי שחכתי את השם שלו הוא גם היה חבר שלה) צילם אותו מתנשק עם קריסטין והיא הלכה עם הקלטת לבית משפט

SupeRonit

New member
וווווווווווווווווווווווווווווווואלה

נננננננננכון *זכרתי לגבי הטכשיט (כתבתי את זה) *הזכרת לי לגבי כל השאר *ולתופר קראו סול

למעלה