דנה מודן היום ב-

טוב

נמאס לי להתווכח איתך. אין טעם בויכוח הזה הוא באמת מיותר לגמרי. ואני נמאס לי לריב איתך כי בעצם הדעה היא שלך ויש פה כמה שסתם חסרי דעה והם נדבקים לאחרים ואני לא מתכוון לנקוב בשמות, רק להגיד שחלק מהאנשים פה חייבים להכין לעצמם דעה ולא להיתפס בדעות של אחרים ושוב כן כן זה רק לדעתי!

סרינה99

New member
קודם כל אין לי שום דעה בעניין

דבר שני אני חושבת שפורום נועד בשביל שאנשים עם אותו נושא עניין יוכלו לדבר על אותו נושא...זה בשביל כיף ויריבויות שנוצרות סתם פוגעות בזה...אף אחד פה לא יודע מהי הדעה או האישיות של השני אז אף אחד לא צריך לשפוט אף אחד

midnight dragon

New member
אני מסכינה ב100% אחוז

אני חושבת שיריבויות בפורום זה ממש לא במקום כי בסך הכל כולנו פה כדי להנות לא

SaberTooth

New member
כן, כי...

אתה חבר פה של כולם עוד מהפלמ"ח, ואתה מכיר אותם כל כך טוב שאתה יודע בדיוק מה הדעה שלהם בכל נושא...

midnight dragon

New member
די....

זה ממש לא במקום המריבה הזאת לפי דעתי סייבר-אם אתה לא מסכים עם וולברין זה לא סיבה לרדת עליו ולהמשיך את הויכוח וולברין-אני מבינה שאתה מרגיש פגוע אבל בכל זאת תנסה להתגבר ולא לריב על נושא קטן וטיפשי כזה מה זה משנה אם יהיה עוד שירשור או פחות שירשור? אני לא בצד של אף אחד ואני לא מנסה להגן או להעליב אף אחד פה אבל עם כל הכבוד אני לא חושבת שפורום שלם צריך לסבול בגלל שאתם לא מסכימים אחד עם השני. אז זהו אני מקווה שלא תיקחו את זה בצורה שלילית...

ככה לפחות זה נראה

שאין להם דעה בכלום....אההה סליחה יש להם דעה....הדעה שלך......איך לא חשבתי על זה לבד??

אה,רגע,../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

אם במקרה הרבה להרבה ילדים שיא ותה דעה זה לא בסדר? נגיד יש הרבה ילדים שחושבים שללמוד זה חשוב לעתיד. הם חושבים אותו דבר, אז?!?.. וחוץ מזה, אם היו הרבה בצד שלך, לא היית מתלונן.

את לא לגמרי מדוייקת

אם כל התלמידים האלה חושבים שזה טוב ובלה בלה בלה בגלל שהם בעצמם באמת מאמינים בזה הם צודקים,אבל ברגע ש30 ילדים מאמינים בזה בגלל שאחד שהוא ,סתם,יותר חכם מהם החליט שזה נכון אז הם טועים! ואם עוד היו חושבים בדעה שלי הייתי שמח ואם הייתי יודע שהם חושבים בגלל שאני,נגיד, הכחול אז לא הייתי ממש מאושר מזה.

SaberTooth

New member
אה...

אז כולם פה מתחנפים אלי כי אני הכחול, שכן אין להם דעה משלהם, הם מטומטמים ולא מסוגלים לחשיבה הגיונית, והם בכלל לא חושבים כמוני כי הם חושבים שאני צודק או משהו כזה
בסדר, הבנתי.

זה לא מה שאמרתי

יש הרבה חבר'ה שיש להם דעה משלהם אבל גם יש פה חבר'ה שאין להם דעה ומה לעשות הם מתחנפים אלייך כי אתה האדמין פה!

סרינה99

New member
אין שום סיבה שאנשים ילכו אחרי

הדעה של סייבר כי הוא המנהל, הוא לא בן אדם מבוגר עם ניסיון חיים שצריך להקשיב רק לו הוא בן 15 וכולם פה חכמים מספיק כדי להחליט מה דעתם... אין גם סיבה לאף אחד להיתחנף אליו כי זה לא שהוא מחרים ומוחק הודעות לאנשים שהוא לא אוהב בפורום

סרינה99

New member
איך אתה יודע שהם חסרי דעה

אם אין להם שום סיבה ממשית ונראית לעין ללכת אחרי סייבר למה אתה חושב שזה מה שהם עושים?

SaberTooth

New member
../images/Emo45.gif

אין לאף אחד פה סיבה אמיתית ללכת כעיוורים אחרי הדיעה שלי (אל תדאגו, אני לא מוחק הודעות של אנשים שאני לא אוהב). אני מאמין שאם למישהו יש דעה, הוא יקום ויגיד אותה כי זו הדעה שלו.

נכון מה שמראה

"אני מאמין שאם למישהו יש דעה, הוא יקום ויגיד אותה"(סייבר,פורום רומח הדרקון,פס' כדשכדש"ש
) עובדה שחלק לא אמרו ת'דעה שלהם אלא רק נדבקו לדעה שלך ואין לי שמץ למה הם עשו את זה...

SaberTooth

New member
אבל איך אתה יודע את זה../images/Emo35.gif

אתה הלכת והצמדת כל אחד למכונת אמת, שאתה יודע בדיוק מה הדיעה שלהם
אין שום אפשרות שהדעה שלהם פשוט דומה או זהה לשלי
אתה פשוט קופץ למסקנות מוטעות.

KagomeSama

New member
אתה גר במוח שלנו?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אתה עוקב אחרינו? קורא את המחשבות שלנו? פולש לחלומות שלנו בלילה? לא? לא. אז איך, הו איך, אתה יודע מה אנחנו חושבים, ומה הדיעה שלנו, ומי חושב מה ולמה?! ואיך אתה יכול לדעת אם אני, או נופר, או אייל, או וואטאבר חושבים בשביל עצמנו או שאנחנו נגררים? ולמה זה כל כך משנה? ולמה הוויכוח המפגר הזה עדיין מתקיים?

איך לעזאזל אתה מרשה לעצמך להגיד כזה

דבר? הא??? מי אתה חושב שאתה למען השם??? מי אתה שתגיד שלאנשים אין דעה? הא?? יש גם יש להם דעה!!! אתה לא תגיד למי פה יש דעה ולמי אין!!! אין לך שום זכות להגיד את זה על אנשים, ובטח ובטח כשזה לא נכון!!! נמאס לי שאתה ממציא שאנשים נדבקים כי יש להם את אותה דעה!!! יכול להיות, שבמקרה ובטעות, הם חושבים אותו דבר!!! תגיד, אתה בכלל חושב לפני שאתה כותב? חשבת, שאולי אתה יכול להעליב פה מישהו? להזכירך-בחוקי הפורום כתוב שמי שכותב הודעה, ובה כתוב משהו שיכול להעליב מישהו-הודעתו תימחק!!! גם כתוב, שמי שממשיך, ומרבה בהודעתו הללו, יחסמו אותו מהפורום!

למעלה