דנה-טינקרבל

bravdy

New member
דנה-טינקרבל

אוקי תודה אני אשמח אם תבררי לי מהחברה שלך איך מגיעים לסמב"צית בירוקות והאם התפקיד קשה? או משעממם?? תודה

מורעלת

New member
סמבצ"ית חי"ר בגולני

אני הייתי סמבצי"ית חי"ר בגבול לבנון- אליפות!!! אני אבל לא הייתי שייכת למוצב מסויים, אני הייתי בגדוד ואני עברתי איתם כל 4 חודשים. הייתי עושה שמונה שמונה( ולפעים הרבה יותר) לא הייתי ממש ישנה, והיתי צריכה לרדת איתם מידי פעם לשטח, אבל הכל עיניין של גישה- אם את לא מפונקת את תסתדרי.... בהצלחה

bravdy

New member
סמבצ"ית!!!

מה זאת אומרת היית?? סיימת את השירות?? אוקי אז דבר ראשון אני ממש לא מפונקת ומעדיפה לעבוד בשטח עם חיילים אבל יש לי כמה שאלות אלייך אם אפשר: אז ככה, איפה ישנת? באוהלים?? ואיך היה התפקיד?? והאם את יודעת מה זה סמב"צית בירוקים ואיך אני מגיעה לשם?? תודה

מורעלת

New member
לא אמרתי שאת כן...

השתחררתי לפני שנה, הייתי בגדוד של חטיבת גולני. כן, ישנתי באוהלים- זה לא נורא כולכך עם יש שמש בחוץ... והייתי יוצאת כל שבועיים הביתה, חוץ מריתוקים ושבתות שקיבלתי ואז סגרתי טיפה יותר...שלא תחשבי שאני מתלוננת - מה שלא הורג מכשל... עד היום אני בקשר עם ים מהאנשים מהגדוד- ואני מאחלת לך ובכלל לכל בת שמתגייסת שיהיה לכן שירות צבאי כמו שהיה לי. והכי חשוב שלא תתיאשו ושתשמרו על עצמכם....מחכים לכן בבית.
לילך

מורעלת...../images/Emo106.gif

דבר ראשון אני חייבת להגיד לך שאני מה זה גאה בך, ויותר מזה מקנאה בך! מה הייתי עושה בשביל להגיע לגולני... רציתי לדעת איך הגעת לתפקיד הזה- בגיוס כלל צהל"י??? אני אשמח עם תשלחי לי מסר אישי עם התשובות וכל מה שבא לך לספר לי על התפקיד הזה... ( עוד חודשיים אני מתגייסת)... תודה...
דנה

למעלה