דנה והרוע

דנה והרוע

התכנית בהחלט משמשת לי כאסקפיזם,חבל שלא היתה השתדלות בנוגע לרמה האנושית של המשתתפים,בכל אופן,הגעתי למצב שכשדנה מופיעה,אני מעבירה תחנה,הרוע שלה,התככנות-האם שמתם לב שכמעט כל ריב שמתחיל שם,התחלתו במשפט שהיא אומרת ושמדליק מישהו אחר והריב מתפתח,היא יודעת לדבר בשני מישורים-תלונה ולכלוך על מישהו או-על עצמה,זהו,והיום היא ,בלי שמץ מודעות עצמית-ירדה על אחרת ש"אומרת רק אני ואני"-זה היה כל כך אבסורד,שמצאתי לנכון,שלא כמנהגי,להגיב כאן,בגדול ובקטן,היא וחזה עטור הסיליקון והרוע שלה-קשים לי מנשוא.

דנה לא התחילה תריבים

ומי שרואה ערוץ 20 יודע בדיוק מי התחילה את כל הריבים כל הריבים שהיו מתחילת העונה חוץ מריב אחד קשורים ישירות רק לפרידה(ליאם וליהיא היחידות שרבו בלי קשר לפרידה) פרידה היא זו שמתחילה תריבים דנה סתם פוסטמה שנגררת לריבים והיא לא פחות גרועה מפרידה אבל פרידה מתחילה את כל הריבים

ההלומה 7

New member
מי שמדבר דנה תככנה

איזה נאוום חוצב לבבות מי שמדברת על רצח אופי מי שמדבר על אי התיחסות למצלמות עמיר מלך וחבל שהוא מושפע מהנאומים של דנה תככנה וגם העציץ קשור אליה ונראה לי שרם מקשיב ודנה תככנה מדברת על קריירה ......

magi17

New member
דנה עושה שטיפות מוח לכל חסרי האופי עמיר סיוון

נוקי111

New member
אורלי, ומי אמרה "אני הכי חזקה בבית",

"אני כריזמטית" "הייתי מלכת הכיתה"? זו שכל הזמן מתלוננת שמישהי אחרת אומרת אני ואני.

בוייאקה בוייאקה זו דנה מהיום הראשון

התגלמות הגועל והרוע וההסתה אך הכל עם איפור קישוט וקוסמטיקה ולצערנו יש כאלה שלא מצחליחים לראות ולשמוע מעבר לאיפור חבל !!!!!!!!!

קודם כל אני שונא את דנה

אבל מי שהתחילה את כל הריבים זו פרידה אם יורם היא רבה אם יגאל היא רבה אם התאומות היא רבה אם דנה היא רבה בריב אם יגאל פרידה חיפשה לעשות אותו קטן בריב אם התאומות התספורת שלה הייתה יותר חשובה מהן(שעד אותו רגע היא קראה להן הבנות שלה) בריב אם דנה היא חיפשה את דנה בכל מעשה קטן שלה דנה ופרידה עושות את אותם דברים רק בגלל שאת דנה אתה שונא אתה רואה את זה בתור רע שפרידה עושה את אותם הדברים בדיוק זה לא מפריע לך לי מפריע שתיהן... רכלניות סכסכניות שדואגות רק לתחת שלהן

בוייאקה כשרבים מביעים דעה בגלוי לטוב או לרע

כשמתלחשים כמו נחשים זה הרבה יותר דוחה ומגיעיל אותי וזה כל ההבדל בין הנחשה לבין השור הזועם

למעלה