דנה הרעה

דנה הרעה

ראיתם עכשיו את דנה מתלוננת שהיא עובדת קשה מדי......ושבמטבח צריכים 2 טבחיות - אבל בגלל מניפולציות כדבריה - פרידה לא נמצאת. המכשפה שכחה אתמול היא לא רצתה לעבוד עם פרידה וצרחה שהיא תעשה היום הכל לבדה..... זוכרים? אז מי פה הרעה, השקרנית והמניפולטיבית? אתמול פרידה עבדה לבדה, ואפילו רחצה כילים. למי ש"אוהב" את דנה.....מה צריך יותר? שתלך הביתה לחיים הצבועים שלה.

חיילת של דנה

מצטערת, אבל פריחה נשארת פריחה. נופר איומה - הולכת בדרכי דנה + הפה הגדול והצרחות שלה. תראו איזו שנאה יש לה לפרידה....איך היא אמרה לדנה במקלחת שפרידה יכולה לעזור עם יד אחת ושתתחלף עם מישהו אחר...עוד נשמה טובה הנופר הזו. והתעללות שלה בג'קי המסכן, והעיניים שהיא עושה לתומר.....ממש מתוקה. פשוט ל"אכול" אותה מרוב אהבה..... דנה ונופר - תלכנה יחד הביתה בעזרת השם והסמסים של הציבור השפוי. (אגב, ראיתם אותה לומר שהאורחים נורא משעממים אותה...בטח - לא ריכלו על פרידה 5 דקות) ביי פרחולה!

גלילה..ועל זה נאמר כל הכורה בור לאחר ../images/Emo6.gif

נופל בו בעצמו ...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה אני נהנת לראות את המזויפת המתנשאת מקטרת ועוד רגע יוצאת מדעתה ומתפרקת .עונג צרוף ...

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

LiRs Lullaby

New member
הן לא היו אמורות להיות בסולחה?

אני לא מבינה למה היא לא מנסה אפילו לתת צ'אנס לבשל עם פרידה, ולעשות איזושהי חלוקת תפקידים. זה כל כך קשה לה? או שרק לנהל אנשים ואירועים היא יודעת לעשות?

rosedal

New member
דנה היא אישה רעה ואכזרית. מסכנה אף אחד

לא אוהב אותה

tazmanyak

New member
ההבדל בין פרידה לדנה, שפרידה עוסקת בזה

למחייתה והיא רגילה להיות במטבח כל היום. אפשר להבין את דנה, זה לא קל להיות לבד במטבח. ובגדול, בלי שום קשר למשימה הזאת. את דנה לא חיבבתי בהתחלה וזה היה הרושם הראשוני שלי: שחצנית, גזענית וכדומה. רושם ראשוני מוטעה. היום, אני לא יכול לסבול את הדבר הזה שנקרא 'פרידה'. תשימו לב כמה פעמים היא אומרת "אני". היא מתה על עצמה, השחצנות שלה שווה לשחצנות של כל אזור גוש דן יחד. אין לי בעיה שדנה תלך, אבל רק אחרי שתראה את פרידה עולה במדרגות.

אולי לא ראית כמה פעמים דנה אומרת אני.....הרבה

יותר מפרידה. - ובכל פעם שהיא עוברת ליד מראה - מסדרת את השיער, מחליקה את הסליקונים שלה ואת זו אתה / את אוהב?/ת

tazmanyak

New member
בתור אחד שרואה גם בעבודה את הערוץ

ראיתי מספיק בכדי לדעת. דנה מודעת למראה שלה... ביג דיל. שתהיה עם מראה 24/7, היא עדיין יותר בנאדם מפרידה. יש לה דרך ארץ, ומלבד ההתפרצות עם הקללות שזה גם היה השיא שלה, היא יודעת לענות ולא בצעקות ואגרסיביות כמו פרידה. ההתנהגות של פרידה דוחה לאורך כל העונה: יורם - לא התחשבה בבקשתו, אך חס וחלילה שמישהו יקבע לה לגבי תספורת. ת-ס-פ-ו-ר-ת. שירן - שתאכל את הכובע שכשתצא ותראה שהצבע של השיער היה חלק ממשימה. בכלל, כל אחד שפתאום לא מסתדר לה טוב, היא דואגת ללכלך בלי סוף (ע"ע נופר. כמה שיבחה ואהבה אותה בהתחלה, עד שדנה דיברה איתה והאירה את עיני נופר) ואיך היא מדברת עליה כיום. שוב, דנה היא לא הפייבוריטית שלי (אלעד כן) ואם היא תעוף, לא אזיל דמעה. אבל אני כן אחייך ואשמח כשפרידה תעוף.

למעלה