דנדשה

דנדשה

שלום לכולם מצטרפת אליכם בתקווה שאמצא כאן את מקומי ועכשיו בנות: איך מספיקים לבשל, לנקות, לטפל בילד וגם לעבוד מהבית כששבת נכנסת ככ מוקדם (ועוד זה לא הכי מוקדם שיהיה...) שכחתי איך עושים את זה! חייבת להתרגל מחדש אחרת אמצא את עצמי "תובעת בכוס מים" שבת שלום וחג שמח לכולם

חחח

ברוכה הבאה
שאני שלחתי הודעה חדשה זה לקח חודש

מזל ששאלת את הבנות

כי הבנים היו עונים שקונים אוכל, משאירים מבולגן ולגבי עבודה וילד... נו, חצי מהבעיות לפתור זה לא מספיק?! :) בהצלחה ורק טוב

הבנים היו עונים,

באארור שאפשר. לוקחים אמא אחת, כמה אחיות או אחים, מוסיפים הרבה חנפנות ועוד קצת חנפנות ועוד טיפה... ומקבלים בית מאורגן, אוכל מבושל, ילד נקי ועוד מספיקים לנוח...

למה להיות רעה ככה??

לא נתת לה טיפ לגבי העבודה.. וחוצמזה, שמי ייתן לאמא שלו או אחותו לארגן לו את הבית?? איפה הפרטיות??

I'm bad and I love it

רעה זה השם השני שלי... הראשון זה סתם צינית... ו...תתפלא לשמוע,זה קורה במשפחות הכי טובות.

מאחר

ותולה נעליים ביקש כ"כ יפה,אחרוג ממנהגי ואתן לך כמה טיפים. סדר עדיפויות. קניות גיהוצים ונקיון עד יום חמישי-ארגני לעצמך סדר יום שבו בכל יום את עושה יסודי חדר אחד/איזור אחד/יום אחד קניות/ערב אחד גיהוץ. סלטים {במידה ואת לא קונה מוכן} הכיני כבר ביום חמישי. קלפי תפו"א/גזר ושימי בסיר עם מים {קישוא אחרי הקילוף יש לשים במקפיא ללא מים}. הפשירי עופות/דגים כבר מבוקר יום חמישי,בערב סדרי בתבנית עם התבלינים כך שבשישי יישאר רק להכניס לתנור. הכיני תערובות של תבלינים מראש בשקיות ועל כל שקית צייני שם {תערובת לשניצל/תערובת לעוף/תערובת לדג/תערובת לקציצות וכו...} קמח למשל אני מנפה בכמות לשבועיים-שלושהמראש ומניחה כל קילו בשקית ומניחה במקפיא או במקרר. אורז-אחת לחודש בערך אני בוררת אורז/חיטה/גריסים ומניחה במקרר. חומוס/שעועית-שוב,להשרות/לברור ולמקפיא בשקיות. {ניתן לעשות זאת עם כל הקטניות הזקוקים לברירה} <אגב,זה מה קורין אותו ברירת מחדל
> אני אישית בימי שישי מעדיפה את שעות הבוקר המוקדמות לאירגון ובישול. אני קמה בסביבות 4.30-5.00 ומתחילה לבשל/לערוך שולחן. כך שעד שהילדים חוזרים הכל מוכן ומאורגן ונשאר רק מקלחות ולנוח. ב"הצלחה.

sari00

New member
אין לי שמץ..

איך עושים את כל זה. ב 3 וחצי השנים שאני לבד תמיד התארחתי בשבתות ובחגים מלבד פעמיים שנשארתי בבית. זה ניראה לי קשה אפ``י קשה מאד! אולי נתארגן לשבת משותפת? מה דעתכם?

אומנם אין לי כזה הרבה נסיון

אבל נראה לי ברור שיותר נח לעשות שבת לבד מאשר להיתארח כל פעם מקום אחר. גם בתור זוג נשוי, ובטח בתור גרוש. סוף סוף יש קצת שקט... למרות שכשנמצאים עם הילד אז כן יש עניין להתארח שיהיה לו קצת אווירה של משפחה..

sari00

New member
מבחינת משפחה

וכדי שיראה שולחן שבת כמו שצריך. וגם בשבילי. כל השבוע אני לבד עם הילד. בשבת זו הזדמנות לצאת להתארח, להיות יחד עם המשפחה להרגיש את ה ``ביחד``

sari00

New member
אין לי שמץ..

איך עושים את כל זה. ב 3 וחצי השנים שאני לבד תמיד התארחתי בשבתות ובחגים מלבד פעמיים שנשארתי בבית. זה ניראה לי קשה אפ``י קשה מאד! אולי נתארגן לשבת משותפת? מה דעתכם?

odery

New member
לא הבנתי את מי את תובעת

זה קביל משפטית? בבי"ד רבני או בבית משפט? שיהיה בהצלחה וברוכית הבאית

למעלה