דנדשה =] היי כולם =] אני מיטל, בת 17 מטבריה מקווה להשתלב מהר
מ מתה על גיא אריאלי11 New member 12/10/07 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif מרוב שפסמתי בפרומים כולם באים לפה :] אני ליטל מתה על גיא :]
מ מתה על גיא אריאלי11 New member 12/10/07 #13 חחחחח כה ידעתי שאת מאיזה פורום כי בלי שיפרסמו אף אחד לא כנס מי יודע בכלל
מ מוגי האחת New member 12/10/07 #5 ברוכה הבאה =) אני אלמוג בת 17 וחצי מאיזור השרון השתלבות מהירה& נעימה.. =)
מ מתה על גיא אריאלי11 New member 12/10/07 #12 כן אני רשמתי בפורום שלה כדאי שיכנסו גם לפה ברוכה הבאה ממי ושבת שלום
מ מוגי האחת New member 12/10/07 #14 חח כן שמתי לב שרשמת שם שבת שלום וגם בפורום של שורטי.. חח פעם הבאה תעשי את זה ב- או לשרשר את זה להודעה אחרת..
חח כן שמתי לב שרשמת שם שבת שלום וגם בפורום של שורטי.. חח פעם הבאה תעשי את זה ב- או לשרשר את זה להודעה אחרת..
מ מתה על גיא אריאלי11 New member 12/10/07 #15 כתבתי להם שלמי שלא ראה שייכנס שוב ואני לא מכירה את פורום שלהם אז בנתיים אני יעשה מה שאני רוצה כי אני לא בפורום שלהם וזה לא מעניין אותי פורום שלהם
כתבתי להם שלמי שלא ראה שייכנס שוב ואני לא מכירה את פורום שלהם אז בנתיים אני יעשה מה שאני רוצה כי אני לא בפורום שלהם וזה לא מעניין אותי פורום שלהם
מ מוגי האחת New member 12/10/07 #16 חח כןן אבל לפעמים יש פורום שפשוט מוחקים את ההודעה אז ככה שאת סתם מעלה את ההודעה..