דנבר - מיאמי גיים 4

FrecCo

Active member
רק כי אני מרגיש שנירו מחכה לי שאפתח את הפוסט

OrEl74

Well-known member
מנהל
ועכשיו אני גם יכול להגיד שארון גורדון פשוט קונה את עולמו בסדרה הזאת.
רבים ציפו שפורטר יהיה הצלע השלישית של דנבר אבל גורדון לגמרי השתלט על העניין בזמן שפורטר נראה כמו שחקן שאפילו לא בטוח שיש לו מקום בחמישיה

נערך לאחרונה ב:

FrecCo

Active member
ממש כך, גורדון עושה את כל מה שפורטר היה אמור לעשות. נותן את משחק חייו
מיאמי נואשת לעוד פתרונות התקפיים, ג'ימי בסדרת גמר חלשה כמעט מבטל את כל מה שעשה בפלייאוף הגדול שלו לפני זה
ג'מאל במחצית שניה חלשה מאבד מלא ונותן למיאמי עוד ועוד צ'אנסים להציל את המשחק, ג'וקר יוצא ב5 עבירות בדיוק בזמן מבחינת ההיט

אגב אני מרגיש שבקושי לקחו צ'אלנג'ים בסדרה הזו, שזו נקודה לחובת שני המאמנים לאור כל השריקות הרעות שרואים כל משחק

נערך לאחרונה ב:

OrEl74

Well-known member
מנהל
החמישית של יוקיץ עלולה להיות קריטית.

ולא מדברים על זה מספיק לדעתי אבל באם נותן יופי של סדרה, לדעתי הטובה ביותר שלו בפלייאוף הזה.

FrecCo

Active member
אז בזמן שטל יילל ויובל הילל ונעם חזה ניצוצות וניר הטיל ספק בכל מה שהוא מאמין בו במצב של 1:1 וכולם קנו את ההייפ של מיאמי אני המשכתי את ריצת החיזויים שלי בפלייאוף ופגעתי עם שני נצחונות חוץ בדו ספרתי, או במילים אחרות "ההמשך יהיה די דומה ל2014"
1686366375326.png 1686366409491.png

אני אמור לחכות שהסדרה תיגמר אבל אני רוצה להלחיץ את טל קצת בכל זאת אני מנחס מדהים כשאני רוצה

Krit123

Well-known member
היה משחק מכוער ומורט עצבים לצפייה, סוג של כל האמצעים כשרים, העיקר לנצח. לקחנו בזכות האופי האדיר והבלתי נלאה של הקבוצה הזאת, עמדו מול מבחן כפול במיאמי וצלחו אותו בענק. כדור המשחק הולך לגורדון, הכי מגיע לו בעולם, ומגיע לדנבר להכריע מעשית את הסדרה בכדורסל קבוצתי שבו קשה להצביע על המצטיין, אין עדות טובה מזו לטיב הסגנון שלהם |כתר|.

נדלג לסוף כי אין לי מושג מה אני אומר בכלל, הם המשיכו להפעיל לחץ מתמיד על הכדור בניסיון לנטרל את הדואו, ובשורה התחתונה - כמעט עבד. למה רק כמעט? כי למרות שהורידו לנו את האחוזים והכריחו זריקות קשות לסירוגין, ג'מאל השתין עליהם עם 0 איבודים ותריסר אסיסטים (הראשון בהיסטוריה של הפיינלס עם 4 רצופים של 10 לפחות), וברוס בראון התברג בחמישייה הסוגרת ופשוט נכנס באמא של דאנקן רובינסון בכל פעם שהופקד עליו. יש לו צעד ראשון נפלא שקל היה לפספס ברול הקודם בברוקלין, וקשה להדביק בתור השומר.
עריכה: וואלה לא פירגנתי מספיק לבראון, הבנאדם סגר את הסיפור בהתעלות הירואית ונעל אנשים הרמטית בצד השני. מקווה בשבילו שיספיק למנף את ההופעה לקצת מזומנים לפני ההסכם החדש. חבל שלא ישאר, יש יותר כיף מדנבר? כולם זוכים לכדרר, לקלוע, לעשות קצת מהכל.

בשורות מיאמי גייב וסטרוס נעלמו (כל אחת מסיבותיו) וקיילב מרטין המשיך לאמלל את אוהדי בוסטון. לכן נטל היצירה על באם היה כבד למדי, התבטא ב-7 איבודים ואחוזים ירודים פעם נוספת. ההתקפה הכי טובה של הם התאפיינה ביציאה מהירה של לאורי למתפרצת וניצול הקרוסמאצ' שנוצר מכך, באופן ישיר או כתוצאה מהירדמות רגעית שהובילה לחיתוך. צריך לומר שאותו בלבול הופיעה אף ממול, בניסיון לבצע בליץ ולחזור לעמדות הם איבדו את האיש שלהם לא מעט, בעיקר סטרוס.
בכל אופן הם לא עמדו בקצב הסקורינג, למרות שהדרישות היו נמוכות יחסית. באטלר הגיע חד אך גורדון קיזז אותו (נגיע אליו), והקלעים שסופסלו הובילו לכך שבאופן מוזר הם זרקו פחות שלשות מאיתנו לראשונה בסדרה. וקלעו פחות...

ד"ש לג'רמי גרנט, שיכל היה להיות בעמדה הזאת בדיוק והחליט שהוא פשוט לא רוצה לזכות באליפות. הסיבה שגורדון הרוויח את המעמד היא לא רק ההגנה המצוינת, אלא גם הויתור שנאלץ לעשות בהגעה שלו לדנבר. הפך לשחקן שמכדרר פחות אך קולע במספרים דומים בזכות יעילות מוגברת (והתמקדות בחוזקות) ולא פחות מדהים - יוצר לא פחות מתוך השטף של ההתקפה. אמור היה להיות אולסטאר העונה וקל לשכוח שהיווה את האופציה השנייה בפתיחתה בשביל להפחית עומס מג'מאל ופורטר שרק חזרו מפציעות.

יוקיץ' הבהיל אותנו פעמיים. פעם אחת עם סיבוב קרסול סמוך לפתיחה, שלטעמי פגם ביעילות שלו בהמשך, הוריד לו איזה 2 אינץ' מהניתור השלילי או בעצם הוביל לחשש בנחיתה? בפעם השנייה השופטים מכרו אותו בעבירה חמישית, שכנראה לא הייתה משתנה בצ'אלנג' (ומסכים עם דור לא זכור לי אחד בסדרה), רק שהיא לא מספרת את הסיפור. הסיפור הוא שהם נתנו לגבוהים ובעיקר באם להתגרזן עליו חופשי בכל שבריר שנייה, עם או בלי הכדור, ולכן אילצו אותו להתמקם באגריסיביות יתרה. חרא של שיפוט מהבחינה הזאת. למרות זאת, יוק היה טוב וקלע 20+ מתחת לרדאר בשלושת הרבעים הראשונים (כולל כמה סלים שענו ישירות לmakes מחוללי מומנטום), המשיך לשלוט בלוחות ווואלה הורידו לו אסיסט שתיים על דיפלקשנים מעפנים. נתן יופי של הגנה עם 3 חט' וחס', וזה מבלי לספור את תצוגת הקט רגל.

Rapgamer

Well-known member
גיים 4 בסימן- נגמרו השפנים של ספולסטרה
לא אסכם את המשחק בפירוט כי אנחנו באוירת סוף עונה. אדבר בזום אאוט על הסדרה שממחישה את משמעות המונח margin for error.
שימו לב שדנבר עקבית באופן יוצא דופן בסך הסקורינג שלה- בין 104 ל109 נקודות בכל המשחקים בסדרה. בתחילת הסדרה זה היה התפוצצויות של יוקיץ', בהמשך משחק הטו-מן שלו עם ג'מאל, המחצית השנייה של גיים 3 הייתה של כריסטיאן בראון. המשחק הנוכחי היה הכי פושר של יוקיץ' וג'מאל בסדרה אבל ארון גורדון, ברוס בראון ואחוזי שלשות טובים הביאו את דנבר למכסה הקבועה.
כלומר- לדנבר יש הרבה דרכים להגיע לאיזור הזה של הסקורינג שמאפשר לה לנצח משחקים. היא לא תלויה באלמנט אחד או שניים.
מיאמי לעומת זאת נראית כמו הקבוצה שבהתחלה חשבנו שהיא, לפחות מבחינה התקפית. למעט המשחק הבודד בו התפוצצו משלוש (גיים 2) והגיעו ל111 נקודות, בכל יתר המשחקים הם יציבים על 93-95.
אז מיאמי צריכה דברים יוצאי דופן שיקרו לטובתה (אחוזי שלוש בשמיים, משחק גדול של באטלר שעדיין לא הגיע) בזמן שדנבר צריכה לשחק את הכדורסל שלה, והדברים נוטים להסתדר. הmargin for error שלה רחב יותר.

מגיע המון קרדיט לנאגטס שהחזיקו את ההובלה כשיוקיץ' ירד בבעיית עבירות. מאלון שרטט ביציאה מטיימאאוט תרגיל לג'מאל מורי, זה היה הסל החשוב במשחק שהעלה מ5 ל8 הפרש. משם ארון גורדון וברוס בראון כבר דאגו לסגור.

התייחסויות קצרות לדברים שאמרתם כאן-
- היכולת של גורדון- שווה לציין שהוא השחקן השלישי הכי טוב של דנבר לא רק בסדרה אלא במשך כל העונה. אין לו את הסטאר קוואליטי של MPJ והמשכורת שלו נמוכה יותר אבל מבחינת תפוקה הוא בקלות הצלע השלישית.
- ההימנעות מצ'אלנג'ים- אני חושב שזו החלטה נכונה, אתה לא רוצה לשרוף צ'אלנג' ברבע השני מתוך מחשבה שהוא יכול להיות הרבה יותר valuable במשחק צמוד בדקות האחרונות.
- ההשוואה לספרס- מיאמי 2014- אני פחות רואה את זה. חושב שאותה סדרה ב2014 הייתה מאוד ייחודית. מיאמי נכנסה בתור two time champion, אחרי הגמר ההיסטורי של 2013, כמעט ופתחה את הסדרה ב2-0 לטובתה אם אתם זוכרים את המשחק שהתקלקל המזגן או משהו. החל ממשחק 3 הספרס פשוט ניגבו איתם את הרצפה. הובילו ב20 וצפונה בכל משחק, בדרך כלל כבר במחצית הראשונה. היה שם אלמנט של שוק, של חוסר אונים של האלופה, אני לא כל כך מזדהה עם ההשוואה.

FrecCo

Active member
טוב קצת עיצבן אותי שרשמו למארי 0 איבודים אחרי שאמרתי שההוא עשה שטויות ואיבד בכמה פוזשנים במחצית השניה
אבל העיניים שלי לא משקרות, יש מצב שאני לא יודע את חוקי ההגדרות לאיבוד זה כן. אחרת אנשי הסטט' מחפפים ואני מצטער להרעיד את עולמכם בכך שהסטט' שאתם מקבלים לא מדויקות
אבל למארי היו 3 פוזשנים רצוף שהוא חירבש ברבע 3, אמנם 2 מהם סתם היו זריקות גרועות מאוד אבל אחד הוא איבוד ברור. הדרך היחידה להראות לכם זה לכתוב את הדקה, אי אפשר לינק ישיר לפי דקה:
1:03:42

ואז ברבע 4 shot clock violation עכשיו יכול להיות שלא החשיבו לו את זה אבל השדר אמר שזה מה שהשופטים שרקו
ואם תראו בהילוך איטי לדעתי די בבירור עוד נוגע בכדור עם 0 על השעון זריקות
1:32:43
1686405743713.png

תודה ושלום

Rapgamer

Well-known member
סחתין על העירנות. האיבוד של מורי ב1:03 באמת ברור, לפי הplay by play הגדירו את זה בתור ניסיון זריקה של מורי וחסימה של באטלר.
לגבי shot clock violation להבנתי זה מוגדר בתור team turnover ולא נופל על אף שחקן ספציפי.

אפשר להוסיף בהקשר הזה שבמהלך המשחק שמו סטט' שיש ליוקיץ' 4 אסיסטים, מאז הוא מסר לפחות עוד שניים ואיכשהו סיים בבוקס סקור הרשמי עם 4. או שבדיעבד ביטלו לו אסיסטים שנרשמו לזכותו בהתחלה או שסתם הם עושים שכונה.

Krit123

Well-known member
בדיוק באתי לכתוב לדור מה אתה עושה מחפש לי איבודים תחפש לי במקום את האסיסטים של יוקיץ'. היה אחד שאני זוכר בודאות לגורדון בלוב שקווין לאב שם עליו אצבע ולכן לקחו לו (שלא בצדק), אני בטוח שהיה עוד אחד לפחות, ובגלל שהזבל לא סטט פאדר ושונא מספרים עגולים, הטיזר הזה יסיים עוד פעם מרחק יריקה מטריפל דאבל |פנים|

עריכה: אני חושב שההערה של דור מדויקת לגבי ההתנהלות הכללית של מאל עד להפסקה, הכריחו אותו למספר לא מבוטל של זריקות קשות והוא קצת התברבר עם הכדור. יצא ענק בהמשך ונתן עוד משחק גדול

FrecCo

Active member
הקטע זה שעם כמה שמקדשים סטטיסטיקות, וכל נתון בולט (כמו 0 איבודים) הופך בתקשורת לנושא לדיונים ותשבוחות או השמצות שגם מעצבים את האימג' של השחקן בעיניי כולם, היית מצפה שישימו כמה אנשים על הסטטיסטיקות ועל הוידאו שיתקנו טעויות אחד של השני ויהיה דיוק מופתי

למעלה