דנבר מה איתך? מה נסגר?

denver101

New member
יום שבת אני הולך להסתכל עליה

לא היה לי זמן לנשום השבוע ביום עבודה בערב או אירוע או קורס נהיגה נכונה ברוך ה היום ניגמר הבית משוגעים ויש זמן עכשיו בשבילנו בכל מקרה שיהיה שבת שלום לך ולכול הפורום

קודם כל גם לך אחי שבת שלום ומנוחה

האוטו שאתה הולך לראות מפורסם למכירה? כי אם כן והוא עדיין לא נמכר זה חשוד, וגם יתרון בשבילך להוריד אותו במחיר. שוב, מקוה שהוא פחות ממאתיים אלף ק``מ. תהיה רגוע ושקול, כי מנסיון שלי ההוצאות על החלקים כבדות. מאחל לך הצלחה מכל הלב, ושבת שלום לכולם..

denver101

New member
לא יואב הרכב לא מפורסם

ואתה אומר אים הוא עדין לא נמכר זה חשוד חחחחחחחחח יואב ידידי השוק של הגיפים הוא שוק קשה . זה כמעט נדיר לפרסם רכב ולמכור אותו אחרי שבוע . תודה על הדאגה אחי היקר שוב שבת שלום

סבבה... או איך שאומרים ``קטונתי``

את המגנום מכרתי אחרי פחות מארבעה ימים.. אז.. חשבתי שזה כך בגיפים.. בכל אופן.. אתה צריך כבר להתארגן לפני המפגש.. חחחח שבת שלום אחי

denver101

New member
שבוע טוב יואב

הלכתי לראות אותה מהחוץ היא נראית יפה אבל המכנייייייי יארבק איזה הזנחה צריך הרבה כסף להחזיר אותה לכושר חחח בקיצור ירדתי מזה והלכתי לראות סופה סגורה שנת 94 יש לו גלגלים רחבים וו גרירה כננת רכב חמוד מאוד השאלה היא כמה משלמים על רכב כזה ? נראה לי שבשביל זה אני יצטרך את העזרה של מיקי . בכל מקרה שיהיה שבוע טוב יואב התותח

חחחח שבוע מצוין.. אח יקר

אבל למה סופה? הרכב הוא עיקרי או מישני? או במילים אחרות אתה צריך אותו בעיקר לשטח או לנסיעות יום יומיות? שבוע מצוין אחי..

denver101

New member
אין לי הרבה נסיעות ביום

זה כנראה יהיה הרכב העיקרי כי תאכלס אחרי שחשבתי על זה לקנות פגארו ב70 אלף ועוד ביטוח מקיף של בערך 7 אלף ואיתורן שהביטוח מחייב והכל מנסיון של הפגארו הקודמת נראה לי מוגזם מידי לנסיעות שאני עושה . אני נוסע בבוקר לעבודה שזה 3 דקות מהבית חוזר ובערב נוסע לחברים שזה גם 3 דקות מהבית וזה יום שיגרתי אצלי לפעמים נוסעים קצת יותר אבל זה לא לעיתים קרובות אז הרכב ישמש בעיקר לטיולים כי אני מיתחרפן כבר בלי טיולים ומכרתי את הטרקטורון שלי לפני איזה חודש אז בכלל בעיה בלי כלום לשטח שיהיה שבוע טוב אחי נראה מה יהיה ...חחחחחחח

תראה.. בגדול אם אתה מתפשר על נוחות

אז לך על סופה. לגבי מקיף הוא כבר מגיע לארבע וחצי. אבל בנסיעות קצרות כמו שלך זה לא נורא.. אתה יכול לקחת את הסופה, אני כמו שאמרתי כבר קטונתי כי אני לא אוהב לרדת לשטח.. בכל מקרה כמו שאמרת.. עדיף להתייעץ עם מיקי.. לגבי הסופה. בהצלחה אחי היקר..

miki69

New member
עלויות אחזקה

רכב מטופל עלויות אחזקה ממש מינמליות , ניתן הרוב לטפל לבד מחירים נוחים לחלקים אצל ינוביץ רק הדלק עולה כל השאר שטויות

למעלה