דנבר-דאלאס

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזה סיום נהדר למשחק הזה שהוכרע על נקודת עונשין לטובת דאלאס
חבל שלדנבר לא היה פסק זמן בסיום.
אני מאוד אוהב את דנבר ולדעתי הם חצי סנט מלהיות הקבוצה הטובה בליגה.
הבעיה שכל עוד פורטר משחק חמש ואז מפספס חמש, באמת קשה לנצח.
הייתי שמח לראות אותם עושים עליו טרייד עבור שחקן יותר אמין.

דיוויס שיחק יותר מידי משחקים ברצף אז עכשיו הוא חולה(שיחק 8 דקות וירד מהמגרש) ובהעדרו קליבלנד מנצחת את הלייקרס כשמיטשל דופק 43 נק'

Krit123

Well-known member
איזה סיום נהדר למשחק הזה שהוכרע על נקודת עונשין לטובת דאלאס
חבל שלדנבר לא היה פסק זמן בסיום.
אני מאוד אוהב את דנבר ולדעתי הם חצי סנט מלהיות הקבוצה הטובה בליגה.
הבעיה שכל עוד פורטר משחק חמש ואז מפספס חמש, באמת קשה לנצח.
הייתי שמח לראות אותם עושים עליו טרייד עבור שחקן יותר אמין.

דיוויס שיחק יותר מידי משחקים ברצף אז עכשיו הוא חולה(שיחק 8 דקות וירד מהמגרש) ובהעדרו קליבלנד מנצחת את הלייקרס כשמיטשל דופק 43 נק'
אני מאוד מחזיק מאיתנו אבל לא בטוח שאנחנו קרובים כמו שאתה מתאר, המון דברים צריכים להתחבר עד אז. ההעדרות של פורטר באמת בעיה והיא אשכרה משפיעה על ההגנה שלנו. התקפה טובה מאפשרת זריקות טובות, לאבד פחות בגלל הריווח, ולהפעיל לחץ על היריבה להדביק את קצב הסקורינג.
בכיף היינו עושים עליו טרייד, פשוט אף אחד לא יגע בו. בשלב הזה כבר הייתי מחליף אותו בקוזמה מבלי למצמץ.

Rapgamer

Well-known member
קליבלנד- לייקרס
בפתיחה הגארדים של קליבלנד שורפים את שומרי הפרימטר של הלייקרס בצעד ראשון, מוצאים את ג'ארט אלן ללייאפ/דאנקים. דיוויס שיחק רק 8 דקות וירד עם תסמיני שפעת כך שנמנע מאיתנו להעריך את הלייקרס במלוא כוחה. תומאס בראיינט תפס את רוב הדקות בC והיה טוב ביחס לציפיות, פעיל בריב' התקפה.
ווסטברוק החזיר את הלייקרס למשחק לצד המחליפים וברבע השני הלייקרס נראו טוב יותר מהיריבה והגיעו לזריקות פנויות. אלא שבגדר "מי שלא כובש סופג" הם החטיאו שלשות נוחות מהפינה ומנגד מיצ'ל התחיל להתחמם במה שיהפוך למופע שלו. יתרון קטן לקליבלנד במחצית.
רבע שלישי טוב יותר של הלייקרס בהובלת לברון ושרודר. זה לא ששרודר שחקן NBA מבריק אבל הוא בהחלט יותר טוב ממה שהיה ללייקרס עד כה, גם הוא חלק מהשינוי החיובי במתרחש בקבוצה. מיצ'ל הראה את מלוא הארסנל מנגד, יצר seperation מכל טווח והזכיר מדוע השוו אותו לדווין וויד בתחילת הקריירה.
ברבע האחרון עוד מאותו הדבר, מיצ'ל בלתי עציר והלייקרס התקררו עם פעולות לא מוצלחות של ווסטברוק. קליבלנד ברחה לאיזור ה16 הפרש וזה בול גיים.
בסיום 116-102 לקאבס. מיצ'ל קלע נקודה אחת ברבע הראשון אאל"ט, סיים את המשחק עם 43 להם הוסיף 6 ריב', 5 אסט', 4 חטיפות. בהחלט היה טוב גם בהגנה. הקריינים ציינו ששיא הקריירה שלו בעונה הרגילה עומד על 46, נמוך באופן מפתיע מאחר ובפלייאוף יש לו מספר הופעות של 50+.
ג'ארט אלן קלע 24 כש22 מתוכן במחצית הראשונה.
ללייקרס נקטע רצף הניצחונות ונראה מתי יחזור דיוויס, יש להם בק טו בק הערב מול טורונטו. תומאס בראיינט רשם 19-9 מהספסל.

Krit123

Well-known member
על ההפסד לדאלאס בנקודה, בנקודות
*ערב שני של בק2בק בדנבר נחשב להפסד אוטומטי, לצערנו בA-side הם מעכו את פיניקס מוכית הטראומה ולכן הגיעו רעננים יחסית.

*ההתרסקות המפוארת של רג'י בולוק הפיחה חיים בהארדוואי ג'וניור, תפס את מקומו בחמישייה וקלע 29 באחוזים טובים (20+ ב4 מ-5 האחרונים). מי שהצטרף אליו היה פיני סמית' (מתקשה אף הוא העונה) עם 5 שלשות משלו, כולל אחת סמוך לבאזר שהחזירה את היתרון ובדיעבד הייתה לגיים ווינר. לפני כן בראון קלע שלשה ענקית משלו, חבל שלא הספיק. ג'וקר החטיא אחת קריטית מהקו בין לבין, ובגלל שאזלו לנו פסקי הזמן הם תמרנו סביב שעון המשחק כהלכה, קודם בעבירה מכוונת בפיגור 3 ואז החטאה כפולה של THJ (אם כי לא מכוונת) הותירה לנו רק 4 שניות לתפוס ריבאונד ולהרים שלשה חסרת סיכוי.
אם נמשיך להריץ אחורה, לוקה כמעט מכר את המשחק עם קבלת החלטות תמוהה וכמעט מזלזלת בדקות הסיום. התרשמתי מהקאמבק שלנו, רק מה לעשות שהעונה הם פחות מסתיימים בניצחונות.

*שתי הכוכבים קיבלו טיפול מיוחד, המון שמירות כפולות לאורך המפגש. בדומה להפסד מול הפלס (רק במינון גבוה בהרבה), העזרה הגיעה מהצד החזק והקרוב לכדור, כלומר לרוב מג'מאל, תחילה הנעת הכדור מצאה את האיש הפנוי אך עם הזמן נאלצנו להפחית את הנגיעות של ג'וקר בפוסט, דווקא מול קו קדמי רזה יחסית. מורי לא הצליח לצאת מהfunk, סיים עם 2-11 מהשדה בכדורסל הססני. ג'וקר לא העלה מספיק את מפלס האגרסיביות אך למען האמת הוא מסורתית מתקשה להכריח זריקות מול כיסוי בסגנון, דאבל מהצד החזק בדרך כלל יוביל למסירה כפויה שלאו דווקא תקדם את ההתקפה.
השתדלנו לצאת גבוה על לוקה בחסימות, השמירה האישית הייתה סבבה לגמרי, אבל עם הזמן הם זימנו/שילבו שחקן נמוך בפיקאנדרול ולוקה פיצח את ההגנה.

*מאלון התעשת מעט עם הרוטציות, נאג'י על חשבון DJ, בראון הלבן על חשבון ארתור ריד, צעד בכיוון הנכון. בונס שסופסל מול ניו אורלינס החזיר עם 20 נק' והמון אנרגיות, אבל הוא לא יפתור את הצרות שלנו בהגנה. אם נמשיך ככה יהיה שווה פוסט נפרד, אולי נטנף עוד קצת על מאלון והאחריות שלו בנושא. לא שאני מחזיק יותר מדי מהנתונים, בכל אופן הם מציבים אותנו בתחתית הליגה.

Rapgamer

Well-known member
על ההפסד לדאלאס בנקודה, בנקודות
*ערב שני של בק2בק בדנבר נחשב להפסד אוטומטי, לצערנו בA-side הם מעכו את פיניקס מוכית הטראומה ולכן הגיעו רעננים יחסית.

*ההתרסקות המפוארת של רג'י בולוק הפיחה חיים בהארדוואי ג'וניור, תפס את מקומו בחמישייה וקלע 29 באחוזים טובים (20+ ב4 מ-5 האחרונים). מי שהצטרף אליו היה פיני סמית' (מתקשה אף הוא העונה) עם 5 שלשות משלו, כולל אחת סמוך לבאזר שהחזירה את היתרון ובדיעבד הייתה לגיים ווינר. לפני כן בראון קלע שלשה ענקית משלו, חבל שלא הספיק. ג'וקר החטיא אחת קריטית מהקו בין לבין, ובגלל שאזלו לנו פסקי הזמן הם תמרנו סביב שעון המשחק כהלכה, קודם בעבירה מכוונת בפיגור 3 ואז החטאה כפולה של THJ (אם כי לא מכוונת) הותירה לנו רק 4 שניות לתפוס ריבאונד ולהרים שלשה חסרת סיכוי.
אם נמשיך להריץ אחורה, לוקה כמעט מכר את המשחק עם קבלת החלטות תמוהה וכמעט מזלזלת בדקות הסיום. התרשמתי מהקאמבק שלנו, רק מה לעשות שהעונה הם פחות מסתיימים בניצחונות.

*שתי הכוכבים קיבלו טיפול מיוחד, המון שמירות כפולות לאורך המפגש. בדומה להפסד מול הפלס (רק במינון גבוה בהרבה), העזרה הגיעה מהצד החזק והקרוב לכדור, כלומר לרוב מג'מאל, תחילה הנעת הכדור מצאה את האיש הפנוי אך עם הזמן נאלצנו להפחית את הנגיעות של ג'וקר בפוסט, דווקא מול קו קדמי רזה יחסית. מורי לא הצליח לצאת מהfunk, סיים עם 2-11 מהשדה בכדורסל הססני. ג'וקר לא העלה מספיק את מפלס האגרסיביות אך למען האמת הוא מסורתית מתקשה להכריח זריקות מול כיסוי בסגנון, דאבל מהצד החזק בדרך כלל יוביל למסירה כפויה שלאו דווקא תקדם את ההתקפה.
השתדלנו לצאת גבוה על לוקה בחסימות, השמירה האישית הייתה סבבה לגמרי, אבל עם הזמן הם זימנו/שילבו שחקן נמוך בפיקאנדרול ולוקה פיצח את ההגנה.

*מאלון התעשת מעט עם הרוטציות, נאג'י על חשבון DJ, בראון הלבן על חשבון ארתור ריד, צעד בכיוון הנכון. בונס שסופסל מול ניו אורלינס החזיר עם 20 נק' והמון אנרגיות, אבל הוא לא יפתור את הצרות שלנו בהגנה. אם נמשיך ככה יהיה שווה פוסט נפרד, אולי נטנף עוד קצת על מאלון והאחריות שלו בנושא. לא שאני מחזיק יותר מדי מהנתונים, בכל אופן הם מציבים אותנו בתחתית הליגה.
אם אחריות אינה פירושה אשמה, אז האחראי להפסד הוא ג'מאל מורי. משחק חלש לאללה שלו, קיבל המון כדורים מהדאבל טים על יוקיץ' עם יתרון על ההגנה והתבחבש איתם. לא היה בטוח מתי לזרוק, מתי לחדור לסל, מתי לסחוט עבירה וכו'.
השאר שיחקו כמצופה מהם וארון גורדון מעל המצופה, פעם שנייה שאני רואה שהוא דומיננטי בצבע ומגיע בגישה של "הם לא יכולים לעצור אותי". אהבתי. פחות אהבתי את הבחירה שלו לקחת שלשות מכדרור עם 17 שניות על שעון ההתקפה כשאין אף אחד בריבאונד, הזכיר לי את וויגינס בימיו הטובים במינסוטה.
השלשה של ברוס בראון מהפינה הרגישה כמו ווינר שוט עם כל המומנטום בצד שלכם. אבל כמו שאמרתי הרבה פעמים דאלאס זו קבוצה שקשה לנצח כשהשלשות שלה נופלות, 11 כאלה של פיני סמית' וTHJ ואחוזים קבוצתיים נפלאים הרוויחו להם את הניצחון הקשה הזה בבק טו בק.
רציתי לשבח את לוקה על משחק זורם מבלי שמכדרר את עצמו למוות, במשך 3 רבעים הוא משך את העזרה ושחרר כדורים מהר. ברבע האחרון ובפרט בקלאץ' הוא התפשר על בידודים שהלכו למיד ריינג' בסוף שעון, כמעט הפסידו למאבס את המשחק.
מילה טובה לכריסטיאן ווד שהמחליפים של דאלאס שיחקו עליו בפוסט, עשו שם מיני ריצה יפה.
אם כבר דיברנו על מילווקי והאם חסר לה קלעי, אני חושב שכל עוד MPJ בחוץ גם אתם בסיכון לריווח בעייתי בפלייאוף. תלוי בכושר הקליעה הלא מאוד יציב של חבר'ה כמו גורדון, ברוס בראון והג'וקר.

נוסיף משפט לגבי מיאמי- הם עבדו כל כך קשה בניצחון על בוסטון ועכשיו הפסידו שניים רצופים לספסל של ממפיס ולדטרויט. על זה נאמר- מה נסגר אתכם.

Krit123

Well-known member
אם אחריות אינה פירושה אשמה, אז האחראי להפסד הוא ג'מאל מורי. משחק חלש לאללה שלו, קיבל המון כדורים מהדאבל טים על יוקיץ' עם יתרון על ההגנה והתבחבש איתם. לא היה בטוח מתי לזרוק, מתי לחדור לסל, מתי לסחוט עבירה וכו'.
השאר שיחקו כמצופה מהם וארון גורדון מעל המצופה, פעם שנייה שאני רואה שהוא דומיננטי בצבע ומגיע בגישה של "הם לא יכולים לעצור אותי". אהבתי. פחות אהבתי את הבחירה שלו לקחת שלשות מכדרור עם 17 שניות על שעון ההתקפה כשאין אף אחד בריבאונד, הזכיר לי את וויגינס בימיו הטובים במינסוטה.

נוסיף משפט לגבי מיאמי- הם עבדו כל כך קשה בניצחון על בוסטון ועכשיו הפסידו שניים רצופים לספסל של ממפיס ולדטרויט. על זה נאמר- מה נסגר אתכם.
תקף גם להפסד הקודם, הוא עדיין לא שם. ה+15 בדקות שלו רק ממחיש כמה מורכב להסיק משהו מהמדד, בטח במשחק בודד.
יוקיץ' ממש unlocked גורדון והסיט אותו לחוזקות שלו, אני ירחיב בפוסט נפרד על ג'וקר לקראת היומולדת שלו. אני אוהב איך שאני מבטיח פה פוסטים על ימין ועל שמאל, שני רק לנועם מהבחינה הזאת.
רק שתדע שאם גורדון כבר החליט לקחת זריקה בסגנון, הוא בדרך כלל קולע. באמת, יש לו אחוזי הצלחה ממש מפתיעים במבטים האלו בדיוק, לפחות העונה. הוא ממש שם לב שמשהו התכוונן. נמתין לפלייאוף כדי לבחון האם השיפור שלו כנה.

לא יודע מה עובר על מיאמי אבל היי, אולדיפו חזר, גם משהו אני מניח. עוד קבוצה שמשחקת בסגל מלא אחת לירח כחול.

למעלה