דנבר, בשבילך....

kfirba

New member
דנבר, בשבילך....

קצת תמונות מאימון בקיסריה מה אתה אומר על היפיוף?

kfirba

New member
עם רמפה שהכנתי מדק עץ...

זה לא בעיה סתם התעצלתי כי זה היה בבוקר והטרקטורון במילא בעסק של המלגזה

אני אסביר לך גם למה הטראומה

פשוט הגוף שלי כבר מרוסק מקטנועים. אם אתה טיפה מכיר היה לי סי אייצ` מאתיים חמישים בין הראשונים בארץ היו לי כמה סוגי הונדה. הסי אייצ` היה פסגת חלומותי עברתי איתו כמה תאונות קשות ואז עברתי לצעצוע 50 סמ``ק שאיתו נהגת מפגרת העיפה אותי לקיבינימט ומאז סגרתי את נושא אופנועים קטנועים וגם את הטרקטורונים. לפני בערך שלוש שנים עליתי על טרקטורון והייתי המופע סטנד-אפ של כל החברה במשך לא מעט זמן כי נסעתי כמו נהגת חדשה בת 80 מהפחד. אולי אולי הכי מהר 15 קמ``ש פשוט רעדתי מפחד. אתה יכול אולי גם אתה לצחוק עלי, אבל אחרי כל הפציעות שלי זה מובן מאליו, ומתפלל עליך אחי היקר שלא תדע תאונות ולא פציעות, שתצא תמיד בשלום ותחזור בשלום! התמונות ששלחת פשוט מגרות אותי! אתה באמת נוהג מצוין! ורואים איך אתה שולט בכלי חבל``ז. אבל אני כבר זקן פחדן... אח יקר שיהיה אחלה ערב! מחכה כבר למפגש............ גם ע``מ לעשות תחרות רוורס עם עגלה........ חחחח

kfirba

New member
חח יא עירוני אתה קורא עליי תיגר?

מנסה לעשות תחרות רוורס עם עגלה נגד מושבניק?

חחחח ליצן אתה שוכח אח יקר שלי

שסחבק בן של מושבניקים! ההורים שלי ממייסדי פיתחה א מושב שדות ואח``כ ממייסדי גוש קטיף נצר חזני, ולסבא שלי יש משק ענק וכל פעם שאנחנו שם אני ואבא שלי עושים תחרות רוורס עם שתי עגלות פלטפורמה! אז.... יש תחרות? חחחח רק חבל שלא יוצא המפגש לפועל.....

denver101

New member
אין לך מושג כמה שזה חסר לייייייייייי

אחלה כלי ונראה לי גם שאחלה נהג חחח אני גם עוד איזה חודש בערך יקנה בחזרה איזה פרדטור

למעלה