דנבר - אטלנטה

Krit123

Well-known member
וואו, תקשיבו.. בכורה הרבה מעבר לציפיות, ההבדל ניכר. סחטיין עליו שהביא אימפקט מידי, למרות שניסיתי לשמור על קור רוח מצאתי את עצמי מצחקק כמו ילדה במהלכים טובים שלנו. אמנם קשה לקרוא את ארשת הפנים של גורדון אבל גם הוא לא הצליח להסתיר את החיוך לאחר חיתוך לסל שהסתיים בדאנק. היה לו מבט של 'לא ידעתי שהמשחק יכול להיות כל כך פשוט'.

בפתיחה, למעשה לאורך הרבע הראשון שתי הקבוצות לא הצליחו להשיג עצירה, ההוקס הגיעו למבטים שלהם מאחורי הפיקאנדרול של יאנג ובקושי החטיאו שלשה.
הדקות בלעדיו נראו אחרת בזמן שהספסל שלנו תפס תאוצה, בפרט ג'מייקל גרין שיצא לריצה עצמאית (סיים עם שיא עונתי של 20-7). כשיאנג חזר הם התקררו טיפה, אפשר לנו לרדת להפסקה ביתרון דו ספרתי.

ברבע השלישי המומנטום נמשך והגענו לסיפור המשחק מבחינתי. לא קיבל מספיק התייחסות (חוץ מצוות השידור), הקבוצה ממש התחילה לרוץ במעבר. לא בגלל איבודי כדור אקראיים או ירידה רעה להגנה מצד אטלנטה, אלא בגלל ש.. להערכתי, היו 5 שחקנים על המגרש שמסוגלים לתפוס ריבאונד, bring the ball up ולקבל החלטה טובה תוך כדי תנועה, וזה היה ממש ניכר. אני מקווה שלא מדובר בהבלחה, הקבוצה בבוטום 3 מבחינת קצב משחק כבר כמה עונות, לא צריך להתחרפן, פשוט אין סיבה לזנוח את יתרון הביתיות היחסי ולזחול סתם ככה.

רמסנו אותם בריבאונד (49-31) ולא הסתכלנו אחורה, הסתיים בבלואאוט משקף. במחצית השנייה העלנו את פאקו להציק ליאנג, סיים עם 7 איבודים ורק בכה לשופטים על כך ששמרו עליו. צריך להזכיר שהוא פשוט להט בשתי הניצחונות האחרונים מולנו, אשתקד הוא רשם 40-8 בדנבר ולאחרונה 35-15 באטלנטה. קולינס שדפק שיא קריירה מול ג"ס היה חלש הפעם, לא הפיק מספיק מהחילוף האוטומטי או מכך שקיבל את הכדור לאחר בליץ על יאנג (נכון גם לקאפלה). מהבחינה הזאת בוגדן לא הורגש, לזכותו יאמר שההתקפה רצה סביב טריי שדי לוקח את הזמן ולא משתדל לשחק אוף דה בול.

לסיכום, כולם היו טובים, אפילו שלפנו את בול בול לקראת הסיום, אפשר היה לראות שזה הטריד אותם. הוא דפק שתי שלשות סטפ-באק. גורדון הבין די מהר איפה הוא נמצא ונקווה שיהיה לנו מספיק זמן לשלב אותו. מקגי אגב, לא שותף משום מה.. זה בסדר, הליגה עוד לא מוכנה לזה. נסיים בהיילייטס
שימו לב למסירה בזווית העין לפורטר, מסכם יפה את המשחק.
 
בול בול. הובלת כדור במהלך אחד... ריב' גבוה מעל כולם... קרוסאובר ואז סטפבק ת'רי במהלך אחר.... זה פשוט לא הוגן. מזכיר לי את הימים, תחילת שנות ה-00', כאשר הייתי יוצר לי שחקן סופר-גבוה וסופר-כבד במשחק NBA LIVE ומשחק איתו בפוינט גארד. היום זה קורה במציאות, לפני 20 שנה מי חלם שגבוה יעשה כאלה דברים.
 

Krit123

Well-known member
בול בול. הובלת כדור במהלך אחד... ריב' גבוה מעל כולם... קרוסאובר ואז סטפבק ת'רי במהלך אחר.... זה פשוט לא הוגן. מזכיר לי את הימים, תחילת שנות ה-00', כאשר הייתי יוצר לי שחקן סופר-גבוה וסופר-כבד במשחק NBA LIVE ומשחק איתו בפוינט גארד. היום זה קורה במציאות, לפני 20 שנה מי חלם שגבוה יעשה כאלה דברים.
אשכרה, הוא גרסה קיצונית של גבוה שמנסה להתחקות אחרי גארדים. הוא מאוד מוכשר אבל כרגע זה בעיקר flash בלי הרבה תוכן, וההיילייטס יצרו עדת מעריצים די מאוסה שרואים אותו עושה מהלכים כאלו ומתחילים לצעוק שיתנו לו לשחק, בלי לשים לב לאיך הוא נראה במהלך המשחק. שמעתי שתהיה לנו קבוצת ג'י ליג בעונה הבאה, לפחות תהיה הזדמנות להריץ אותו.
 

Krit123

Well-known member
רק כמה דברים על המשחק מול פילדלפיה
-אמביד לא שותף.
-הרבע הראשון נגמר בתוצאה 44-22, אפקטיבית הסיפור נגמר שם. שוב אני יאמר שהקבוצה נראית אחרת לגמרי ביציאה למעבר, לא רצנו ככה שמילסאפ רק הגיע מאטלנטה, לא עם גרנט, אפילו לא עם ההרכבים האתלטיים יותר מהספסל בשנים האחרונות. אם הייתי צופה מהצד הייתי מקבל את הרושם שזה הסגנון שלנו, פילי למשל מנסים לצאת מהר במעבר והם פשוט לא הצליחו לעמוד בקצב. דאט סייד יאמר לזכותם שלא הפסיקו לשחק את הכדורסל שלהם, מה שאט אט הוביל לחד ספרתי. קלענו 44 ברבע הראשון, רק 36 במחצית השנייה.
אחת הסיבות היא שצוות האימון החליט להושיב את גורדון ברבע השלישי עד לסוף ההתמודדות, לא הבנתי למה. הוא התבאס על עצמו סתם ככה על טעויות שוליות בסיום המחצית, והורידו אותו לאחר פאול שביצע ומאז לא חזר. פתאום ההתקפה העומדת (המאוד מסונכרנת בדרך כלל) הרגישה מעט זרה, לא ידענו להכיל את השינוי הדרסטי בקצב. אם זה ימשיך ככה, יכול להיות שהתרומה הכי גדולה של ארון בכלל לא תהיה הגנתית אלא תתבטא במימד המעבר שהוסיף לנו.
מורי יצא לריצה עצמאית ברבע השלישי בדקות שחונות, פורטר ג'וניור מגיע למבטים מצחיקים בחמישייה הזאת וסיים עם סטט אול אראונד לא הכי אופייני כשהוא בקושי מחטיא זריקה (11-16 מהשדה, 5-7 לשלוש). הוסיף 4 אסיסטים, בלי לבדוק אני אומר שזה שיא קריירה. הוא סקורר במלוא מובן המילה, ממוצע של 0.9 אסיסטים עד עכשיו, כולל 14 משחקים העונה ללא אסיסט.

הנתונים של הביג טרי ב-20 המשחקים האחרונים:

MinPTSFGMFGAFG%3pM3pA3pt%FTMFTAFG%EFG%TS%AstReb+/-
Jokic35.326.410.818.8.5721.63.3.4773.33.8.868.617.6528.410.86.5
Murray36.324.39.217.6.5203.47.1.4822.62.8.929.612.6455.53.76.8
MPJ32.319.07.312.7.5752.95.6.5091.62.3.689.691.6931.08.88.2
TOTAL-69.727.349.1.5567.916.0.4947.58.9.845.631.64914.923.3-
 

Rapgamer

Well-known member
70 נקודות ב-65% טרו שוטינג? פלא שהפסדתם משחק מתוך ה20 האלה.
 
למעלה