דן תורן

מתןפ

New member
דן תורן

אם כן, חזרתי לפני זמן מה מההופעה בפיוז'ן ללא ספק הייתה הופעה אדירה. אז לבסוף, הכל יסתדר ואף השגנו כרטיסים בחינם ואחד די בזול. דן עולה מבצע את "בובה מדברת אנגלית", אח"כ השליחים מצטרפים: סופרמן,חפשה בעליי, פניה במראה ויחסי הציבור של המוות. צ'לי הענק! דן מאושר ומשמח את הקהל. דן מזמין את דודי לבמה: מלאך, מושיקו (שיר חדש), לילה שקט עבר על כוחותינו.. וכל הזמן שבעולם. דודי יורד העסק יותר ויותר מתחמם הקהל שמח אוכל,שותה וחלקינו אפילו רקד. דן והשליחים מבצעים את "זרזירים" של הזבובים "תגידי מה יהיה" בדיסק החדש של צ'לי סיגלסקי (הגיטריסט של שליחי הבלוז) "אם את הולכת" "ושוב השקר הזה" - ענק! עד כה, הייתה הופעה מדהימה ואז הגיע הדובדבן שבקצפת - ב.סחרוף. דן מזמין את ברי לבמה "אני שמח וגאה להזמין..." ברי עולה מחוייך "אבק בנעליים" (תאמינו או לא)- ענק, קצת היה חסר לי את הצליל האקוסטי בהתחלה, אבל לא נורא.. ביצוע מקסים. "השומר של הגן"- ענק! "הזיות" "עבדים" (אף פעם לא ידעתי שאני כ"כ אוהב את השיר) דן מזמין את דודי, ברי נשאר, וסוגרים את ההופעה עם אמפריות נופלות לאט. דן,השליחים,דודי וברי יורדים. דן והשליחים עולים בחזרה להדרנים: "בר לא נוגע". "למה לא אמרת לי" (של אריק לביא) - ביצוע כ"כ כיפי לשמיעה קופצני, הרגשתי צורך לרקוד ולהתפרע. דן:"נסיים עם שתי שירים משנות השמונים" "גידי" ביצוע רוקיסטי נהדר וסוגר את ההופעה כמו שצריך עם "לבן על לבן" היה יוסי.

"למה לא אמרת לי"

בוצע גם ע"י הזבובים בזמנו(בואסף עבודה עברית, בביצוע נורא נחמד, אבל את הקול של אריק לביא קשה להחליף), מכאן הקישור של דן לשיר.

מתןפ

New member
אני יודע שלמה לא אמרת לי בוצע

ע"י הזבובים, מה הקשר? הוא נכנס ל"איפי" שכלל את זרזירים ורוק הזבובים בהופעה וקאבר לרדיו חזק של תיסלם ואת "למה לא אמרת לי" רק אמרתי שבמקור הוא של אריק לביא הסאונד- ככה ככה :]

CommandeRiker

New member
הסאונד היה מעולה..

ד"א.. לפחות בהשוואה לניצנים ואוניבסיטת ת"א ביום הסטודנט..

shulhi86

New member
מממ....

בהופעה של פורטיס ביולי הוא היה עוד פחות מחביב אבל יש שמועות שהעניינים שם השתפרו.

m1989

New member
נשמע ממש אחלה

הייתי בפיוז'ן כבר וזה אחלה מקום, במיוחד במרפסת שם רואים הכי טוב, עשית לי חשק ללכת להופעה שלו!!!!!!!!!!!!!! אוף.. אבל אין לי תקציב עכשיוו...

אל תדאגי

ברי מופיע בכל חור אפשרי כמו שזה נראה, והסיבוב רק התחיל אז את יכולה לאגור כסף

m1989

New member
אשכרה בכל חור

איפה זה בכלל קיבוץ דן ואיפה זה קיבוץ הפטרייה?

קיבוץ דן-בצפון

מכירה נחל דן? אז שם קיבוץ הפטריה? מה זה, איפה זה באמת ומתי הוא מופיע שם

נראה לי ברי

אבל זה לא רלוונטי גם דן, זה שהם מופיעים בחורים האלה חחח...אפשר להופיע בקיבוץ הזה? ואיפה לעזאזל נמצא השני?

בילבלתם הכל.

אין קיבוץ פיטריה. פאב הפיטריה שנמצא בקיבוץ דן, זה כבר נשמע יותר הגיוני. בטח שאפשר להופיע בקיבוץ הזה.

למעלה