דן קאפ, תשמיע קול! שיימוס בהבעת געגוע.
ז זיוי בת New member 19/2/07 #4 אי אפשר שזה גם ידרבן וגם שבסוף זה ייצא פיל. [זיוי והדורבנים באיחוד מפתיע]
א א המקורית היחידה New member 19/2/07 #5 קאפי כָפות כבר כמה ימים בחדר חשוך איפה שהשארתי אותו.מצבו מצויין אבל הוא נראה חיוור רעב ומוטרד משהו.תצלומי פריחה יעודדו אותו.מי מתנדב ?
קאפי כָפות כבר כמה ימים בחדר חשוך איפה שהשארתי אותו.מצבו מצויין אבל הוא נראה חיוור רעב ומוטרד משהו.תצלומי פריחה יעודדו אותו.מי מתנדב ?
א א המקורית היחידה New member 20/2/07 #8 שיחררתי אותו ל-5 דקות שיסביר בעצמו, רגע....נייר דבק נצמד לו לשפם....גרררר
D Dan_Kap_ Active member 20/2/07 #9 בא לי לצעוק כי בא לי לרקוד ובא לי שטויות. בא לי לצחוק ולא בא לי עליך. בא לי בימים ובא לי בלילות. יש למישהו צילום של פריחה? [ הייתם מאמינים שאת זה כתב דיין, אסי דיין? ]
בא לי לצעוק כי בא לי לרקוד ובא לי שטויות. בא לי לצחוק ולא בא לי עליך. בא לי בימים ובא לי בלילות. יש למישהו צילום של פריחה? [ הייתם מאמינים שאת זה כתב דיין, אסי דיין? ]
D Dan_Kap_ Active member 20/2/07 #16 ודאי ודאי מנגן ושר אפלת ראשך, על ליבי עכשיו כפריחה שחורה: [ משה בן שאול ] מעניין מי השאיל לו את הבן...
ודאי ודאי מנגן ושר אפלת ראשך, על ליבי עכשיו כפריחה שחורה: [ משה בן שאול ] מעניין מי השאיל לו את הבן...
א א המקורית היחידה New member 20/2/07 #20 מנגן ושר הייתי ילד בימים חולם מנגן ושר מדמה לי שאת שומעת את השיר הראשון בחיי נדמה לי ?