דן מנו בקראו?

לידור1612

New member
אני הייתח מוסיף לשבט טינאגו את אופיר דלאל

השאלה למה אתה מתכוון לטינאגו המקורי או טינאגו המחודש? כך או כך אני בוחר באופיר דלאל לטינאגו, הוא שורד ברמה אסטרטגית מעולה! הוא לפחות יודע לשחק את המשחק, אני חושב שאם הוא היה שם הוא היה יוצא ומנסה להדיח את אוהד מכיוון שהוא די דומיננטי במחנה אבל אם אתם(הקהל) רוצים להפסיד כמה מהפייבוריטים והחזקים שלהעונה אז אופיר הוא זה שיוכל להדיח אותם. אופיר בעל כושר שכנוע מעולה ושקרן טוב מאוד, עורך דין מפולפל ביותר. הוא עשה את העונה של הישרדות ישראל עונה 2. אני מאוד מקווה שההפקה תהיה חכמה ותקח אותו לאולסטארס כי הוא ראוי לכך. בקיצור הבחירה שלי היא אופיר

עוז 61

New member
אריק לקאראו

גם המקורי וגם המחודש. בעזרת האסטרטגיה של אריק שבט קאראו יכול להגיע רחוק גם אם המנחוס הצהוב עוד קיים.

אני יודע שאת המנהלת

ואת חמודה סה"כ. אבל פשוט אין לך בושה. אני גם יודע שתמחקי את זה, אבל זו פעם שניה שאני תופס אותך פותחת נושא, שבאורח פלא נכתב רק כמה שעות או יום לפני כן בפורום הרישמי. כמובן שתשאלי בצורה אחרת וכביכול טיפה תשני, אבל זה אותו דבר. ממנהלת לא הייתי מצפה לזה.

מה? ../images/Emo6.gif

אני לא נכנסת לפורום בנענע ובטח שלא מעתיקה משם רעיונות להודעות. אם יש לך תלונה בנושא - אתה מוזמן לתבוע אותי בבית משפט, לפנות להנהלת הפורומים או לנשיא המדינה הודעות נוספות שכאלו ימחקו כי זה סתם מלכלך את השרשורים ולחלוטין לא המקום.

ואילו אני...

הייתי מוסיפה את נועם ואריק, דן ואיתי. לאיזו שבט? לא אכפת לי. רק שיבואו.

אני הייתי מוסיף את אריק לקאראו הישן ../images/Emo233.gif

אני בספק אם הוא היה יושב בשקט ונותן לזיו להשליט טרור. וכדי לא להגביר את היתרון הפיזי של טינאגו, הייתי מוסיף לו את משה מלצר.

JDBADH

New member
את מירית לטינאגו

כדי שיהיה איזה בת אמתית בשבט הזה

OOOO0

New member
את אריק ואופיר.

כל אחד מהם בשבט אחר. כי לשני השבטים חסר איזה תחמן שיהרוס להם כל מה שהם מתכננים.

למעלה