דן מנו אייכה חחחחח

שלום כונפה

חשבתי שכבר לא ניראה אותך כונפה ומסתבר שאת כאן אבל לא יעזור כי הפרצוף שלך של כונפה

LunasRose

New member
כמה ברכות

אני פשוט המומה ומאוכזבת מצורת הדיבור הירודה שלכם, רונית לא מגעילה ולא כונפה היא אדם שידע להתעלות מעל בעיותיה למצוא עבודה מדהימה ולשנות את חייה מקצה לקצה , רונית חג שמח וכל הכבוד , והמגעילים והכונפות הם אלה שלשונם נודדת ללשון הרע. אוהבת לונה.

למה מי היא מלכת אנגליה

סתם אחת שהייתה מאוננת כל לילה במבוגרים זאת רמה??????? שאנחנו קוראים לה כונפה את מתעצבנת אבל מי היא ?.פשוט בחורה זולה שמאוננת כאן לרצות בחורים וגם לרצות אותה אם הייתה בחורה על רמה לא הייתה עושה מהגוף שלה בושות כל היום לאונן לרבים??בושה ואם הייתה לך בת כזאת היית מתביישת בעצמך לסיכום סקסית זאת אחת שרוצה תשומת לב בחורה זולה ופרמיטיבית ולא פלא שכולם צוחקים עליייה אני מקווה שזה יעבור לסדר היום וימחקו את התופעה הלא רצויה הזאת מתפוז ומכל האינטרנט כי אנשים כאלו צריכים לחיות בכלוב

LunasRose

New member
בושה לך

כולם יודעים שפעם אחרונה שרונית התערטלה כאן הייתה לפני שנה וחצי כולם עושים טעויות לך אישית היא לא עשתה דבר ואתה מקלל אותה ממש סתם, וזה לא יפה, בכל אופן גם ככה היא מתעלמת מכם וטוב שכך, לונה.

לונה את צבועה

קודם הייתם רבות כמו שניי מפגרות פתאום את מגנה עליה? מה קרה איזה צביעות חחח, אה כן "עשתם שלום בית בלה בלה בלה וזה" כן כן הבנו יאללהההההההה

LunasRose

New member
תעשי לי טובה

לי הייתה סיבה לריב עם רונית כי כמו הרבה חברויות נתקלנו בבעיה שגרמה לסכסוך ביננו אך העניין נפתר ותם, אתם מצד שני לא מכירים אותה היא לא עשתה לאף אחד מכם כלום היא לא קיללה איש מכם , אך אתם תוקפים אותה סתם בשביל האקשן וזאת צביעות אמיתית חמודתי הניצחית ,be and let be ‎ ,לונה.

מי מקנא מי? פחחחחחח שמה עליכם....

++++++++++++++++++++> זין<++++++++++++++++++++++++++==== תמשיכו לקנא זה עושה לי טוב חחחחח פחחחחחחחחחחחחחחח כן אני מכוערת , לא יודעת להתאפר אבל מה אתה רואה אותי כל יום , לא בעצם אתה שכן שלי? אוי עכשיו אני יודעת מי אתה , אתה הכלב של השכנה מהדלת ליד פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנשים מתנהגים כאילו מכירים אותי , כאשר בחיים לא ראו אותי איזה צחוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

לונה , תודה כפרה עלייך אבל שימי ז' עליהם

לא מזיזים , היית במפגש בלוגים ראית איזה אומללים הם , מאחורי המקלדת יש להם ביטחון אנחנו מוצלחות הם תמיד יהיו ניזונים מתככים , ולנסות להרע לזולת, אבל אנחנו אנשים טובים לא נפגע בזולת או ננסה בכל אופן הם על הזיןןןןןןןןןןןןןן שלי ואת יודעת את זה הם מצחיקים אותי כי את שמה אותם מולי, בלי מלח הם נאכלים חחחחחחחחחחחחחח יש לי פה מסריח \ כשאני רוצה בנאדם יכול להתחבא ממני ואת יודעת את זה

סקסית ראית איך אני ניראה איך אני מתנהג

לאאאאאא?אז תביני אני ניראה סבבה לחלוטין אפילו יותר מזה מרוויח לא רע בעבודה (8000) שקל לא קצת חברה יש לי כבר 4 שנים חתונה באופק חי בססבבה כל חצי שנה בחול עוד חודש טס לחול רוצה לבוא במקום החברה ????ניראה לך בקיצור החיים שלי הרבה הרבה יותר כייפים משלך בחורות נדבקות אליי כמו שמגנט נדבק אז יאללללה סגרנו את העניין תמשיכי עם החיים המשעממים שלך ועזבי את כולנו בצד

שומילו

New member
חבריה לא יפה !! ברצינות-ככה לא מתנהגים!

זה פורום מבוגרים.איך אפשר להתקיף מישהי או מישהו על זה שהם מאוננים? או נחשפים או לא! באמת לא מבין אתכם.

למעלה