דן חלוץ - הרמטכ"ל הבא!

Prince Yoni

New member
דן חלוץ - הרמטכ"ל הבא!

ברכות לדן חלוץ על קבלת ה"בעלות" על המטה הכללי ועל צה"ל. נאחל לו הצלחה רבה והמשך עשייה ותרומה לחיל האוויר.

pure_as_fire

New member
יוני אחי

שכחת כבר בעצמך שזה פורום שוחרים?

murzik3591

New member
מה באמת הקשר בין דן חלוץ לפה../images/Emo35.gif

זה לא פורום חייל האויר, זה פורום שוחרים.

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

הוכתר או יוכתר בקרוב רמטכ"ל חדש, שהוא גם היה מפקד חיל האוויר שזה מקרה ראשון אז לא מגיע להגיד לא הצלחה בתפקיד?

אני לא מבין,

זה שהוא הולך להיות הרמטכ"ל החדש אז אוקיי... שיהיה לו בהצלחה. אבל למה שזה יעניין שהוא היה מפקד חיל האוויר? או שזה המקרה הראשון?

Prince Yoni

New member
זה המקרה הראשון...

בלי חפירות מה מי ומו אנחנו רק מאחלים לו הצלחה בתפקיד

DemonDog

New member
יוני צודק!!!! כמו תמיד....

וגם פסיפלורה... סופסוף יש רמטכ"ל מחיל האוויר, איפה טיפה גאוות יחידה (חחח אנחנו הרי שוחרים, איפה שאין בכלל גאוות יחידה). כל הכבוד יוני!!!ישר כח!!

אני מסכים עם יהונתן הפעם

באמת, אנשים, מה קורה לכם
בתור שוחרים שאמורים להרגיש זיקה מסויימת לחיל האוויר, אין לכם שום טיפה של "גאוות יחידה" מזה שיש לראשונה בארץ רמטכ"ל שיצא מחיל האוויר

murzik3591

New member
"בתור שוחרים שאמורים להרגיש זיקה...

מסויימת לחיל האוויר"
זה פורום שוחרים, הכוונה לכל סוגי השוחרים וכולם למיניהם מוזמנים ורצויים בפורום. זה שנכון לעכשיו הרוב פה שוחרים של חייל האויר... ניחא, אבל ממתי המילה "שוחרים" קיבלה כנפיים
ושלא תבינו לא נכון, אני מאכל לו המון בהצלחה פשוט לדעתי או שכדאי למנהל היקר שלנו להחליף את שם הפורום או שנתחיל להתיחס לפורום על פי השם שהוא מסמל. אותי זה היה מרתיע להשאר פה אם הייתי שוחר של חייל החימוש נניח, תחשבו על זה...

shimonev

New member
מצטרף לברכות../images/Emo49.gif

שהיה לו בהצלחה בתפקידולא ישכח אותנו בטכני

who is this

New member
סוף סוף!!

באמת הגיע הזמן שדן חלוץ ימונה לרמטכ"ל... ואני זוכר, כשהייתי בכיתה ט' בטכני וראיתי תמונה של הרמטכ"ל דאז, בוגי, שאלתי, אנחנו בי"ס של חיל האויר, למה אין תמונה של מפקד חיל האויר, שאז זה היה דן חלוץ? עכשיו תהיה תמונה... דן חלוץ באמת האדם המתאים כיום לפקד על הצבא האיכותי בעולם, ונאחל לו הצלחה בהמשך דרכו...

למעלה