דן חזן

עדיין לא הבנתה??? גינו כבר!!!

תרגע. אף יהודי לא נהנה שרוצחים את עמו ואנשי שמאל סובלים בדיוק כמוך מהטרור הפלשתינאי( יש מספיק בתים עם גישה שמאלנית שניפגעו מכך, מתאבד לא מבדיל ולא שואל לכתובת והשקפת עולם). ההבדל בין שמאל וימין הוא בהשקפת העולם , בפרוש של "סיבה ותוצאה", בהבנת דרכים לפתור או לא לפתור את הסיכסוך. כמה פעמים צריכים להסביר לאנשי הימין.. שמאלנים רוצים טוב לעמם בדיוק (ולדעתי אף הרבה יותר) כמו שהימנים טוענים לרצון זה, אך מעדיפים לשמר מצב מלחמה וחיים על חרב ושפיכות דמים. אתה ממש לא מצליח לעשות הקשרים..זו בעייה רצינית!..

יווווווווו מאמי..אתה בבעיה רצינית

כבר אמרו לך שיש לך אקוגרפיה ( על בסיס אקולליה) מלבד קשיים בהבנת הנקרא? כבר אמרו...תסתכל..כבר אמרו. ( ואני חייבת לומר לך דרך אגב..מעולם לא שמעתי שהימין מגנה טרור ערבי... כל מה שהימין אומר זה כמו ילד בגן.."הם התחילו..." תהיה בריא

בעיה קשה מה??

זה כבר מתחיל לעצבן זאת ההודעה ה20 בעניין ועד עכשיו לא קראתי גינוי לטרור אז או שאתם תומכים בטרור ומצדי אתם יכולים ללכת את יודעת לאיפה או שפשוט אתם מנסים לעצבן את וחזן ההוא כמו שאמרתי הגינוי למסע הרצח הערבי כלפי היהודים הוא לא טובה אישית בשבילי זה רק מראה מה יש לנו במדינה

אז תקרא כפרה..תחזור ותקרא

את שנכתב...הגינויי כבר נאמר בצורה הכי ברורב שקיימת..ולמה אתה עדיין לא גיניתה בעצמך..זה עדיין אבסורד בעיני..הפוסל במומו פוסל...שאני אסביר שוב..או שסוף סוף הבנתה????

את יודעת לקרוא?

תרדי כמה שורות קשה לך להוציא את המשפט אני מגנה רצח יהודים? למה? אולי תסבירי למה קשה להגיד את המשפט הזה

הוא כבר נאמר...אני גיניתי , מגנה

ואגנה רצח יהודים חפים מפשע אם אני אגיד שוב..זה ירגיע אותך...??? השאלה היא עדיין למה אתה לא מגנה רצח יהודים ...וגם רצח אנשים בכלל שחפים מכל פשע? שלא לדבר על למה אתה לא מגנה רצח אופי לאנשים שדעתם שונה משלך..אה? את זה אתה מוכן לגנות????

אני מגנה רצח יהודים בכל העולם

וכל מי שפוגע בחף מפשע הוא בן מוות מצדי והלוואי שיתלו אותו או ינקבו את גופתו בכמה מחסניות טובות על אחת כמה וכמה אם הוא אדם מהעם שלי ואת סתם נכנסת לעסק דן הוא הטרוריסט שלא מגנה רצח יהודים

Dan Chazan

New member
אני אסלח לך כי אתה עדיין ילד.

כשתגדל תבין. בדיוק כפי שאין אני מרגיש צורך לגנות כרישים אוכלי אדם אלא אנקוט באמצעי הזהירות לא להאכל ע"י אחד מהם אין כל תועלת בגינוי של מעשי טרור של אנשים שאינם מעונינים בדעתי. לי יש השפעה דלה ככל שתהיה על מה שקורה בישראל ועל מה שישראל עושה. אין לי כל ספק שיש להלחם בטרור מלחמת חורמה. תראה כמה כתב בזבזנו על שטויות כאשר לפני ישראל עומדות החלטות קשות וחשובות. מה שישראל תעשה ישפיע על עתיד כולנו. הפורום הזה הזו הזדמנות להבין דברים לעומקם. בין אם אגיד דברים בגנות הטרור ובין אם לא הטרור לא יושפע מכך. אבל אם אשפיע ולו גם במעט על מה שישראל עושה ותעשה, יתכן שעתידנו יהיה טוב יותר. אז תפסיק עם וויכוח של ילד בן ארבע מי שונא יותר את הטרור. כולנו כועסים כאשר יש פיגוע וכולנו חשים את הכאב. אין לך מונופול על זה. אז תרגע ותתחיל לחשוב במונחים של מה לעשות ולא מה להגיד כדי להראות כמה אתה טוב יותר בלחוש את כאב עמך. כולנו טובים בזה - אתה בשקט יכול להניח את זה.

אני ילד? חחחח ליצן

נראה לי אני יותר גדול ממך אתה ילד גם בגיל וגם בראש וזה בכלל לא קשור לילד לא ילד אתה חתיכת טרוריסט שבלי בושה לא מגנה רצח של אנשים מהעם שלו לכאורה אל תסתתר מאחורי השטויות האלה אתה לא מגנה טרור מהסיבה שככל הנראה אתה תומך בו בקיצור כולי תקווה שלא תתפוצץ באזשהו שלב במרכז הומה יהודים כי אתה צועד בדרך המסוכנת הזאת

Dan Chazan

New member
כפי שאמרתי. אסלךח לך בגלל גלך

הצעיר. איך אני תומך בטרור כאשר אני דורש ממדינתי שתלחם בו? אתה באמת לא מסוגל לחשוב קצת בעצמך במקום לדבר כל כך הרבה שטויות?

שמאלני שמדרדר

קשה למצוא עוד כאלה חשבתי שכבר הגעתם לתחתית אבל אז מגיע אדון חזן ומצדיק טרור בצורה שלא משתמעת לשני פנים אני מקווה שהמשטרה עקבת אחרי האתר הזה

negev

New member
האם אתה מגנה רצח ערבים ?

-גם בכוונה תחילה על ידי אזרחים יהודים של מדינת ישראל . - וגם בטעות תחילה על ידי חילי צהל . כאשר המתנחבלים ינדו את אוהדי ברוך גולדשטיין ויחרימו את חברי המחתרת היהודית לדורותיה , תבוא לבקש מהשמאל את מה שהוא עושה כל הזמן מגנה טרור באשר הוא טרור .

בוודאי

והנה גינוי מפורש למתקשים שביננו אני מגנה כל גילוי אלימות כלפי ערבים חפים מפשע על אחת כמה וכמה רצח-במידה וזה קורה בוא תגיד לי אתה כמה פעמים נתקלת ברצח בכוונה תחילה

למעלה