דן חזן

Dan Chazan

New member
אתה דפוק? כבר הסברתי שבטרור יש

להלחם מלחמת חורמה. וזה מתוך אהבה והערצה למחבלים

Dan Chazan

New member
אנא רד ממני. אני לא מבין מה אתה

רוצה! בטרור יש להלחם. אם אתה חושב שפעולות טרור אינן פעולות טרור תקרא להם בשם אחר. זה דווקא מקובל בקול ישראל. אז אולי תפנה את טענותיך לוועד הלשון. אני מבין שאתה כועס על הטרוריסטים. אבל בעוד שיש להלחם בהם יש להבין מנין נובעת ההתנהגות שלהם. כפי שאתה מוכן להבין את הרציחות הנוראות שביצעו אנשי האצ"ל והלחי באזרחים חפים מפשע כאשר חשבו שזה אנטרס לאומי.

Dan Chazan

New member
מה בדיוק מציק לך? מה יש לי לגנות

טרור? אילו הייתי פלשתיני זה היה עניני לגנות אותו כדי שהפלשתינים יפסיקו. אני לא פלשתיני. לי אין השפעה על החלטות פלשתיניות לבצע או לא לבצע טרור. אני ישראלי ואני יכול לדרוש ממדינתי שתגן עלי מפני כל מני מפגעים ושתפגע בהם בצורה שלא תאפשר להם לפגוע במדינתי. אז תפסיק לקשקש, ובא נדבר על דברים אמיתיים וחשובים. בתור ישראלי אבל, אתה יכול לגנות פשעים של הלחי והאצל. אז קדימה.

אשרת

New member
הייתי מציעה, להפסיק את הדיון איתו.

אם הוא רוצה לחשוב שאתה תומך טרור , ושונא יהודים, משום שאתה לא תומך ימין קיצוני, שיבושם לו. למה לרדת לרמה שלו?

Dan Chazan

New member
את צודקת במידה רבה.

המטרה שלי היא לנסות לתקשר אפילו עם אלה שבאמת מונעים ע"י מניעים ריגשיים לא רציונליים. אבל את צודקת שזה קשה לעשות בצורה רציונלית
.

אשרת

New member
הולכים לפי ההגיון שלך.

אנחנו מגנים רצח יהודים וישראלים. מה עכשיו?< מה אתה רוצה עכשיו מאנשי הפורום?!

פשוט הגעתי למסקנה

מתוך ההתייחסות הימנית פה ומתוך התגובות בפורום הליכוד, שלאנשי הימין הקיצוני יש קושי רב בהבנת הנקרא. אולי באמת צריך לעשות מחקר לגביי ההקשר הנ"ל.

אפשר לחשוב מה אני מבקש

גינוי מפורש לרצח יהודים לא תגנו? אתם לא שונים מהרוצחים עצמם קושי רב בהנת הנקרא? אני מעדיף שיהיה לי קושי בהנת הנקרא מאשר קושי לגנות את רצח בני עמי

Dan Chazan

New member
אני מבין שכל מי שחושב שיש להלחם

במפגעים הוא איתם. גם אתה איתם? למה? אני לא מבין כיצד אתה עם הטרור?

Dan Chazan

New member
תגיד לי אתה מוכן לגנות כרישים אוכלי

אדם? לא? אתה עם הכרישים? מה ? לא מאמין! הם טרפו אנשים!

עד לכרישים הגעת

והכל בשביל לא לגנות את הטרור אני מקווה שאנשים קוראים את הדבר הזה וזעקתם מתפרצת כיצד יהודי לכאורה לא מגנה טרור

למעלה