זה זכות. נכון בנות? =)
ק קומפוזיציהה New member 23/6/10 #21 המשפט הזה מוכר לי מידי!!! כמדומני שאמרתי לךךךך אתזה אתמול בהקשר אחר.. יא גונב משפטים שכמוך!! ו..תמשיך לקלף..
המשפט הזה מוכר לי מידי!!! כמדומני שאמרתי לךךךך אתזה אתמול בהקשר אחר.. יא גונב משפטים שכמוך!! ו..תמשיך לקלף..
ק קומפוזיציהה New member 23/6/10 #23 אה..לא! יא אפרוח בן יענה שלא בקע מהביצה..! אפרופו אנקה...'הזכרת לי החיים זלא הכל'..ראית..?חלב נאקה.. 'אני מתקלף'...אחכ יגידו שאני הבעייתית..
אה..לא! יא אפרוח בן יענה שלא בקע מהביצה..! אפרופו אנקה...'הזכרת לי החיים זלא הכל'..ראית..?חלב נאקה.. 'אני מתקלף'...אחכ יגידו שאני הבעייתית..
D danravia New member 23/6/10 #24 הא לא?../images/Emo12.gif יא תרנגולת שלא מטילה ביצים יאא שכחתי מאיזה פרק זה.. ש.... את מפריעה
ק קומפוזיציהה New member 23/6/10 #25 אה כן.!? יא סנילי חסר שיניים ומלא קימטוטים! מעונה 8...פרק 3 כמדומני... כבר חיסתל את כל יבול הבננות!קלפן..
אה כן.!? יא סנילי חסר שיניים ומלא קימטוטים! מעונה 8...פרק 3 כמדומני... כבר חיסתל את כל יבול הבננות!קלפן..
ק קומפוזיציהה New member 23/6/10 #27 רק חיובי והפלולה בצד האף, יא גוש כיעור ביטומני! תצא בסטיקר-'אני קלפן גאה'!
ק קומפוזיציהה New member 23/6/10 #29 באמת איכס! אתה והרעיונות שלך! כמה ת משלם לי לייחצן אותך..? ו...ני צכה להכיר ת'סחורה קודם...
D danravia New member 23/6/10 #30 זו את שגורמת לי לחשוב על רעיונות שכאלה/tapuzforum/images/Emo201.gif אני עוד צריך לשלם לך?/tapuzforum/images/Emo216.gif. "הסחורה" תהרהר בענין
זו את שגורמת לי לחשוב על רעיונות שכאלה/tapuzforum/images/Emo201.gif אני עוד צריך לשלם לך?/tapuzforum/images/Emo216.gif. "הסחורה" תהרהר בענין