דן בניה סרי

• פותח הנושא Chez
  • פורסם בתאריך

Chez

New member
דן בניה סרי

שלום אני חדשה אבל יודעת שהכניסה מותרת :) אני קוראת את דגים מתים ביפו של דן בניה סרי אוהבת מאוד את השפה שלו, על גבול הארכאיות אבל יש בה מקוריות וצבעוניות כלבבי את עוגיות המלח של סבתא סולטנה אהבתי עד מאוד נדמה לי שהמבקרים לא התפעלו מהדגים המתים ביפו אבל אני נשאבת לתוכו

neta2

New member
היי צ'ז, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מודה ומתוודה שמעולם לא קראתי ספר של בניה סרי. שמעתי שהדעות חלוקות לגבי הספר הנ"ל, אבל כפי שאמרתי, טרם הספיקותי. אם את נשאבת ונהנית, אזי נפלא! אשמח לשמוע יותר אודות הספר הזה, אם תוכלי. ברוכה הבאה לביתנו החמים והקריא

Rivendell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

והכניסה בהחלט מותרת. אם את רוצה, את גם מוזמנת לעשות "טקס חניכה" - לספר לנו על הספרים שהכי אהבת ולמה, כדי שנוכל להכיר אותך קצת יותר
.

Chez

New member
אתם נחמדים!

קבלת פנים נאה, תודה! אני מבינה שהמנהלת עורכת את סדר ההודעות כלבבה זה נראה לי נכון לעשות כדי לשמר עניין ספרים שאהבתי? נו באמת... אני בנאלית לצערי, אתן רק את האחרונים שקראתי: כבדים: הר אדוני - דה לוקה כפרה - מקיואן שואה שלנו - גוטפרוינד הגמד של מנדל - מאואר חמסין וציפורים משוגעות - אביגור רותם יותר קלים: החידה השישית - יאיר לפיד אנשים של חול - אזוב מדרגות הברזל - סימנון זה מה שאני זוכרת כרגע, יש כמובן רשימה ארוכה מאוד ישנה יותר :)

Rivendell

New member
../images/Emo2.gif עורכת את סדר ההודעות?

למה הכוונה? בתוך השרשור ההודעות מופיעות לפי הזמן בו נכתבו. מה שנכתב קודם, מופיע קודם
. בפורום עצמו - כל הודעה שנכתבת נכנסת ראשונה. אח"כ היא יורדת למטה כשנכתבות הודעות חדשות. וכשנכתבת תגובה להודעה שיש בה מעל עשרה תווים, כל השרשור "קופץ" למעלה. לי אין קשר לזה
.

Chez

New member
סליחה, הבנה קשה לפעמים

כנראה שלא הבנתי מה קורה כאן. חשבתי שהמנהלת שולטת בסדר ההודעות, אבל מסתבר שאם מישהו מגיב על שירשור משנת תרפפ"ו, כל השירשור עובר אוטומטית לתחילת הפורום. קצת בעייתי לפעמים, לא?

Rivendell

New member
זה בסדר גמור ../images/Emo13.gif

אם משהו מבלבל נשמח לעזור. ולא, זמן הקפיצה של שרשור מוגבל לשלושה ימים. אחרי שלושה ימים, כלום לא יקפיץ אותו חוץ ממני, כך שאם יש שרשור שאתם עדיין רוצים שיקפוץ, שולחים לי מסר ואני מעלה אותו ידנית. ואם יש עוד שאלות, אנחנו כאן
.

Chez

New member
שאלה אישית למנהלת...

כמה זמן בממוצע את מבלה כאן מדי יום?

Rivendell

New member
../images/Emo6.gif זה לא כזה אישי

ותלוי ביום. רוב הימים יש לי מחשב מולי לצרכי עבודה, אז נוח וזמין לי כל כמה שעות להכנס לראות מה קורה. מה גם שאני פשוט אוהבת להיות כאן ואוהבת את הפורום, וגם כשלא הייתי מנהלת שרצתי כאן
. למה?

Chez

New member
זה מין תפקיד של שץ

דהיינו שליח ציבור, שעושה מלאכתו שלא על מנת לקבל פרס ובהקשר לזה בדיחה יהודית (ללא קשר לפורום): יהודי אחד מגיע לעיירה ומחפש את הגבאי, פוגש מישהו ושואל אותו למקום מגוריו של הגבאי, "האידיוט הזה," משיב הנשאל, "גר במורד הרחוב." ממשיך האיש ולא מוצא ושואל יהודי אחר, הלה עונה לו: "המטומטם הזה? גר בסימטה מימין." ממשיך האיש ולא מוצא ושואל יהודי אחר לביתו של הגבאי, "הנבלה הסרוחה הזו? גר כאן ממול." נכנס האיש לביתו של הגבאי, ולאחר שמילא שליחותו שואל אותו, "התפקיד הזה שלך, מכניס לך שכר?" "לא," משיב לו הגבאי, "זה בהתנדבות." "אם כך, למה לך את זה?" תמה האיש. משיב לו הגבאי "שכר אמנם אין אבל הכבוד... הכבוד..."

r i c k i

New member
אני זוכרת שאהבתי מאוד את עוגיות ה..

מלח של סבתא סולטנה, אבל אני גם זוכרת שהיה לי קצת כבד הסוף. לא זוכרת מה גבר על מה, וזה לא קורה לי הרבה פעמים! מוזר ...

דוסטו

New member
גם אני אהבתי את 'עוגיות המלח'

יש בספר משהו מהסגנון הריאלי-פנטסתי הלאטינו-אמריקאי. ואני אוהב אותו.

למעלה